300 forskellige tapetdesigns

Tapet med eget foto

Skræddersyet tapet til erhverv

Wallstickers

Vi har et stort udvalg af flot og stilrent tapet fra nogle af landets bedste designere og brands i form af blandt andre Ferm og Eijffinger.
Du kan også vælge at få lavet et 100% personligt tapet med et motiv efter eget valg i form af et foto eller grafisk kunstværk. Upload dit motiv, så printer vi det på tapet på mål, så det passer perfekt til din væg. Prisen er 250 kr. i opstart og 240 kr. pr. m2.
Vores produktionsapparat er gearet til både små og store tapetordrer; det kan være alt fra en virksomhed, der ønsker at implementere deres værdier i vægudsmykningen til en virksomhed, der ønsker at producere tapet til videresalg.
Vælg mellem de fedeste designs lige til at sætte på væggen. Wallstickers er en flot og simpel løsning til at "pifte dit hjem op" med et unikt mønster og en farve efter dit valg. Alle vores wallstickers er lavet af nogle af Danmarks dygtigste designere.

Nyheder fra Ferm

Nyhedsbrev

Modtag e-mail med nyheder om nye kunstnere, produkter osv.

Poul Pava tapet

Gratis levering

Ved ordrer over 500 kr.

Fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. 8 dages fuld returret.

Tapet til alle formål

Hvis du synes, det er for kedeligt med det samme ensfarvede tapet, som man finder i stort set alle hjem, har Illux.dk et rigtig godt alternativ til dig, som ønsker flot og moderne tapet.

Vi har nemlig en lang række spændende og anderledes tapeter, der virkelig giver dit hjem et unikt og personligt præg.

Se hele vores store udvalg af tapet online her