emaerket.dk   Din indkøbskurv...er tom

Tapet

Hvis du synes, det er for kedeligt med det samme ensfarvede tapet, som man finder i stort set alle hjem, har Illux.dk et rigtig godt alternativ til dig. Vi har nemlig en lang række spændende og anderledes tapeter, der virkelig giver dit hjem et unikt og personligt præg. Få et overblik over dine muligheder for tapet herunder:

Tapet fra bl.a. Ferm og Eijffinger

Ferm er mestre i at blande skandinaviske designtraditioner med retrocharme og deres egen karakterisitiske kant. I dag er de et verdensomspændende brand, men de er stadig stolte af deres fundament, som er ”Danish design made with love”.

Se udvalg her >>

Skræddersyet tapet til erhverv

Vi har hjulpet mange virksomheder med design og/eller produktion af tapet. Herunder bl.a. HAY, Bolia, BoConcept, ebay og BKI. Vores produktionsapparat er gearet til både små og store ordrer; det kan være alt fra en virksomhed, der ønsker at implementere deres værdier i vægudsmykningen til en virksomhed, der ønsker at producere tapet til videresalg.

Læs mere her >>

Poul Pava tapet

Vi har lavet en unik aftale med den populære kunstner Poul Pava. Som det eneste sted i verdenen har du nu mulighed for at bestille hans farverige kunst som tapet! Og så endda nøjagtigt tilpasset til din væg!

Se udvalg her >>

Fototapet

Hvis du vil have noget endnu mere unikt, kan du i stedet vælge et fototapet eller grafisk tapet. Ved denne type tapet, vælger du et foto eller grafisk motiv, der skal fylde hele din væg. Motiverne er designet af en række af de mest spændende danske designere og fotografer. Motivet bliver trykt på tapet tilpasset efter målene på din væg.

Se udvalget af fototapet her >>

Læs om New York tapet her >>

Personligt tapet med dit motiv

Personlig tapet

Du kan også vælge at få lavet et 100% personligt tapet. Det foregår på den måde, at du uploader dit motiv, fx et foto eller et grafisk kunstværk, og så printer vi det på tapet i de helt rigtige mål, så det passer perfekt til din væg. Du kan uploade dit billede og bestille dit personlige tapet her, eller trykke på knappen Upload billede. Prisen er 250 kr. i opstart og 240 kr. pr. m2.

Vores tapet og blæk er udviklet specielt for at garantere det flotteste resultat, samtidig med at tapet-printet er vandfast, UV-resistent og lysægte. Tapetet leveres i baner, så det er nemt at sætte op på væggen med vævlim.

Mange unikke tapetdesigns

Vi har udvalgt et stort sortiment af de nyeste og mest moderne tapeter fra alle de store tapetproducenter og samlet dem i vores webshop. Du finder bl.a. et udvalg af tapet fra danske Ferm Living og hollandske Eijffinger.

Se udvalget af tapet i standardmål >>

 

Tapet til børneværelset

Hvis du søger tapeter til børneværelset, som er lidt udover det sædvanlige, så se her! Udover Ferm repræsenterer vi også Andrea Larsson, som er en af Danmarks bedste stylister og designere. Hun har lavet en række super hippe designs specielt egnet til børneværelset. Derudover har Ferm også

Se udvalget af børnetapet her >>

Kristian Von Hornsleth tapet

Hornsleth tapet

Er der noget federe end kæmpestore malerier? Det skulle da lige være tapet-malerier, som pryder hele væggen fra gulv til loft! Som noget helt unikt har du nu mulighed for at få et udvalg af Hornsleth’s værker lavet endnu større end originalerne, som tapet, præcis tilpasset til din væg!

Bestil Hornsleth Tapet her >>

Læs mere om Hornsleth tapet her >>

Foto på lærred
Anbefalinger af illux.dk
 
 
 
 
 

Tapet i fantastisk kvalitet

- Er vaskbart med fugtig klud
- UV-resistent og lysægte
- Nem opsætning – tapetklister/ 
  vævlim direkte på væggen

Leveringstid

- Tapet i standardmål: 2-14 arbejdsdage
- Foto- og grafisk tapet: 5 arbejdsdage
- Personlig tapet: 5 arbejdsdage

Fuld returret!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage! Du har altid 14 dages fuld returret.