Masser af tilbud!

Fredag d. 29. november 2019 kl. 00.00 skyder vi Black Friday i gang og skruer prisen helt i bund på stort set hele webshoppen*.

Sæt kryds i kalenderen, så du ikke går glip af alle knaldtilbuddene. Du får blandt andet 20 % på print med dine egne billeder på lærred, glas, aluplade og mange andre materialer. 

Alle vores Black Friday tilbud vil være samlet her på siden, så du får det fulde overblik.

Vi glæder os til at se dig til en brag af en Black Friday-fest!

*Rabatterne gælder på normalpriserne og kan således ikke lægges oveni i allerede eksisterende rabataftaler.
Forvent længere leveringstid dagene efter Black Friday.

 

20% rabat på print med dit eget foto

Har du et foto eller et grafisk motiv, som vil pynte på væggen derhjemme? Så har Illux en række forskellige kvalitetsløsninger til dig:

Vi tilbyder print af dit foto på lærred, glas, plakat, aluplade, træ eller akustik-plade i markedets absolut bedste materialer. Du bestemmer størrelsen – tryk her og se alle dine muligheder.

Akustikdæmpning - spar 20%

Foto på akustikplade er meget mere end bare dekorativ kunst til væggen. Vores klasse A akustikplader med foto fungerer som lyddæmpende billeder, der reducerer støj og skaber en bedre akustik i rummet.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition og stadigvæk et relativt nyt fænomen i Danmark. Det er dagen, hvor både detailhandlen og webshops trækker i sort og tilbyder de vildeste tilbud og besparelser til kunderne.

I 2013 tog de første danske webshops de indledende skridt til at indføre Black Friday her i landet. Dette blev fulgt op året efter af flere danske butikker og varehuse, der brugte dagen til at promovere særlige tilbud.

Danksernes interesse for Black Friday har været i eksplosiv vækst de seneste år og i 2017 slog dagen alle handelsrekorder. Her shoppede danskerne for intet mindre end 2,1 milliarder kroner på én enkelt dag.

Dagen har siden 2005 været den travleste shoppingdag i USA. I 2013 shoppede omkring 141 mio. amerikanere på Black Friday og brugte i alt 57,4 mia. amerikanske dollar.

Nu er vi nået til 2019, og alt tyder på, at Black Friday endnu engang bliver et af årets største shoppedage. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at det bliver årets største tilbudsdag med masser af rabatter på fotoprint, akustikbilleder, kunst mm.

20% på alle tapeter

Vi har et stort udvalg af tapeter i alle slags udtryk fra nogle af landets bedste designere og brands. Blandt andet Ferm Living, Lise Søgaard, Eijffinger og mange andre.

20% på IlluxArt

Hos Illux finder du et stort udvalg af grafisk kunst og fotokunst fra danske og internationale kunstnere. Du kan blandt andet forkæle dig selv og din væg med et farverigt kunstværk fra Hornsleth og Artpusher eller enkel fotokunst i sort/hvid fra Sarah Coghill.

20% på alle wallstickers!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en mail, når Black Friday-tilbuddene er i gang.