Masser af tilbud!

Den 2. december 2019 fejrer vi Cyber Monday og giver dig 20 %* på ALT!

Så i år kan du forære en personlig julegave eller forkæle dig selv med lækker vægudsmykning til en ekstra god pris. Tilbudet gælder uanset, om du vil have print med dit foto, kunst fra IlluxArt, tapeter eller noget helt fjerde.

Hold øje med denne side for mere info, desto tættere vi kommer på dagen.

*Rabatterne gælder på normalpriserne, hvormed rabatterne ikke lægges oveni i allerede eksisterende rabataftaler.

Forvent længere leveringstid dagene efter Cyber Monday.

 

20% rabat på print med dit eget foto

Har du et foto eller et grafisk motiv, der vil egne sig som vægudsmykning til dit hjem? Så har Illux en række forskellige højkvalitetsløsninger til dig:

Vi tilbyder forstørrelser af dit foto på lærred, glas, plakat, aluplade eller akustik- plade i markedets absolut bedste materialer. Du bestemmer størrelsen – tryk og se alle dine muligheder.

Akustikdæmpning - spar 20%

Foto på akustikplade er meget mere end bare dekorativ kunst til væggen. Vores klasse A akustikplader med foto fungerer som lyddæmpende billeder, der reducerer støj og larm i rummet væsentligt.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er internettets svar på Black Friday. Eller sådan var dagen oprindeligt tiltænkt.

Netbutikkerne begyndte nemlig at afholde Cyber Monday som et resultat af, at de følte sig oversete til Black Friday, der dengang primært var en udsalgsdag for de fysiske butikker.

Cyber Monday er derfor altid mandagen efter Black Friday og en af de største tilbudsdage på året. Konceptet har udviklet sig til en vild udsalgsdag, hvor du kan få store besparelser i en lang række online såvel som fysiske butikker.  

Cyber Monday startede faktisk allerede i 2005, men dagen har dog først rigtig taget fart i Danmark inden for de seneste år. I USA har Cyber Monday dog været den største online handelsdag siden 2016.

I år er Illux hoppet med på Cyber Monday-bølgen og vi giver tilbud på fotoprint, akustikbilleder, kunst og meget andet.

20% på alle tapeter

Vi har et stort udvalg af flot og stilrent tapet fra nogle af landets bedste designere og brands. Blandt andet Ferm Living, Lise Søgaard, Eijffinger og mange andre.

20% på IlluxArt

Hos Illux finder du et stort udvalg af grafisk kunst og fotokunst fra danske og internationale kunstnere. Du kan blandt andet forkæle dig selv og din væg med et farverigt kunstværk fra Hornsleth og Artpusher eller enkel fotokunst i sort/hvid fra Sarah Coghill.

20% på alle wallstickers!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en mail, når Cyber Monday-tilbuddene er i gang.