Spar 20 % på alt til Cyber Monday

Den 29. november 2021 fejrer vi Cyber Monday og giver dig 20 %* på ALT!

Så i år kan du forære en personlig julegave eller forkæle dig selv med lækker vægudsmykning til en ekstra god pris. Tilbudet gælder uanset, om du vil have print med dit foto, kunst fra IlluxArt, tapeter eller noget helt fjerde.

*Rabatterne gælder på normalpriserne, hvormed rabatterne ikke lægges oveni i allerede eksisterende rabataftaler.
Forvent længere leveringstid dagene efter Cyber Monday.

Spar 20 % på print med dit eget foto

Har du et foto eller et grafisk motiv, som vil pynte på væggen derhjemme? Så har Illux en række forskellige kvalitetsløsninger til dig:

Vi tilbyder print af dit foto på lærred, glas, plakat, aluplade, træ eller akustikplade i markedets absolut bedste materialer og i lige den størrelse, du ønsker. 

Shop print med dit foto

Spar 20 % på kunst fra Art shoppen

I vores Art Shop finder du alverdens kunst fra de dygtigste danske og udenlandske designere, kunstnere og fotografer. Her er grafiske motiver, stemningsfyldt fotokunst og designs til børneværelset - kort sagt noget for enhver. Motiverne er udvalgt efter tidens trends, men sortimentet imødekommer også dem, der gerne vil have noget unikt op på væggen.

Shop kunst i Art Shoppen

Spar 20 % på akustikbilleder

Akustikbilleder er meget mere end bare dekorativ kunst til væggen. Vi printer dit foto på en akustikplade med klasse A lydbasortion, så det fungerer som et lyddæmpende billede, der reducerer støj og forbedrer indeklimaet væsentligt. Dit akustikbillede printes i lige så høj kvalitet som vores andre produkter og leveres i størrelser op til 240x120 cm.

Shop akustikforbedrende billeder

Spar 20 % på alle tapeter

Vi har et stort udvalg af tapeter i alle slags udtryk fra nogle af landets bedste designere og brands. Blandt andet Ferm Living, Lise Søgaard, Eijffinger og mange andre.

Shop alverdens tapeter

Følg os

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er internettets svar på Black Friday. Eller sådan var dagen oprindeligt tiltænkt.

Netbutikkerne begyndte nemlig at afholde Cyber Monday som et resultat af, at de følte sig oversete til Black Friday, der dengang primært var en udsalgsdag for de fysiske butikker.

Cyber Monday er derfor altid mandagen efter Black Friday og en af de største tilbudsdage på året. Konceptet har udviklet sig til en vild udsalgsdag, hvor du kan få store besparelser i en lang række online såvel som fysiske butikker.  

Cyber Monday startede faktisk allerede i 2005, men dagen har dog først rigtig taget fart i Danmark inden for de seneste år. I USA har Cyber Monday dog været den største online handelsdag siden 2016.

I år er Illux hoppet med på Cyber Monday-bølgen og vi giver tilbud på fotoprint, akustikbilleder, kunst og meget andet.