Bestil julegaverne senest 13. December
For at være sikret levering inden jul

Kunst skræddersyet til din væg

I vores Art Shop finder du alverdens kunst fra de dygtigste danske og udenlandske designere, kunstnere og fotografer. Her er grafiske motiver, stemningsfyldt fotokunst og designs til børneværelset - kort sagt noget for enhver. Motiverne er udvalgt efter tidens trends, men sortimentet imødekommer også dem, der gerne vil have noget unikt op på væggen.

Konceptet er enkelt: Find din favorit, vælg størrelse og printtype og få leveret dit skræddersyede billede klar til ophængning inden for en uge.

Se mulighederne herunder.

Grafisk kunst

Udtryksfulde motiver til den moderne indretning

Her finder du et unikt grafisk univers, hvor du kan gå på jagt efter lige nøjagtig den stil og de farver som passer til dit rum. Størrelse og printtype kan tilpasses præcist til din væg uanset om du ønsker en standard plakatindramning i 50x70 cm eller et stort akustikdæmpende billede.

Se alle grafiske kunstværker

Fotokunst

Fotokunst, der skaber stemning

Vi har håndplukket en række dygtige kunstnere, der har specialiseret sig i, at skabe smuk og inspirerende fotokunst af meget forskellig art. Du kan skræddersy størrelse og printtype nøjagtigt til dit rum uanset om du ønsker en klassisk indramning eller et stor lærredsbillede.

Se alle fotokunstværker

Kort

Dekorative grafiske kort

Det er blevet yderst moderne at bruge diverse kort og verdenskort som udsmykning på væggen. Især kort på plakat er blevet en populær trend, men også verdenskort på lærred, aluplade eller akustikplade giver et rigtig fedt udtryk til rummet.

Se alle kort

Hornsleth

Skræddersy dit eget Hornsleth værk

Med sin farverige personlighed og kontroversielle malerier er Kristian Von Hornsleth en af tidens mest succesfulde danske kunstnere. Hos Illux har vi æren af at tilbyde prints af den populære kunst i alverdens størrelser og på alt fra Plakat til Fine art indramning og Akustikdæmpende billeder.

Se al kunst fra Hornsleth

Kids Art

Kunst til børneværelset

Hvis du søger kunst og grafik til børneværelset, som er lidt udover det sædvanlige, så se her! Vi har lavet et udpluk af figurer og dyr, som er designet i tidens nuancer og former og som passer ind i ethvert moderne børneværelse.

Se alle Kids Art motiver

No one is you!

Tilpas størrelse og indramning til din væg

En del af Illux-konceptet er, at du kan tilpasse det enkelte billede ved selv at vælge den specifikke størrelse og indramning, så det passer nøjagtigt til din væg.

Find dit favoritmotiv, og vælg imellem alt fra plakat til glasprint i størrelser fra 20x20 cm helt op til tapetstørrelser.

Fine Art Giclée i glas og ramme

Kunst på fine art papir

Akustikdæmpende kunst

Kunst på alu

Kunst på lærred

Kunst på glas

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Gratis salgsplatform for kunstnere

Uanset om du er en ny eller etableret kunstner, kan du hos Illux få en gratis salgsplatform, hvor du kan eksponere og sælge din kunst.

Vi varetager alt fra print og indramning til forsendelse, så du i stedet kan fokusere på det, du elsker – at skabe mere kunst.

Læs mere om dine muligheder

Følg os