Eksklusiv aftale, der sætter skub i kunsten

Kunst skal ikke kun leve på lærredet, papiret eller bag computerskærmen, men også i publikums bevidsthed. I Illux hjælper vi kunstnere, grafikere og designere med at skabe større afsæt for deres kunst på plakat i en kvalitet, der gør indtryk hos modtageren. Med en kombination af mange års erfaring og brug af den ypperste printteknologi kan vi tilbyde dig en fleksibel håndtering og hurtig levering til en konstant lav pris. Vores ambition er at gøre processen så enkel for dig som mulig. Du leverer det kreative indhold, og så klarer vi resten.

Fine Art papir

Hos Illux får du en papirkvalitet, der er meget mere en bare en almindelig plakat. Vi printer dit motiv på et håndplukket 230g Fine Art papir med en mat glat finish og lys tone, der sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning og med en flot holdbarhed. 

  • 30 % rabat: Du får 30 % på listeprisen
  • Vælg frit format: op til 250x250 cm

Håndlavede rammer med 2 mm glas

Glem alt om de traditionelle skifterammer, når du handler hos Illux. Vi producerer din ramme med rigtige trælister og 2 mm ægte glas i vores eget rammeværksted i Skanderborg. Det er håndværk, som giver din plakat et flot løft. 

Vælg mellem vores fire mest populære typer: Mat sort, Mat hvid, Lys egetræ, Mørk træ.

Hvorfor vælge Illux?

Miljøvenlig premium kvalitet
Papiret er udvundet på ultra miljøvenligt anlæg i Sverige og udviklet til den absolut bedste printkvalitet. Rammerne er lavet af duriantræ, der først fældes, når træet ikke længere producerer nok frugt, og plantning af nye træer derfor er nødvendig. Print og indramning foregår på vores fabrik i Skanderborg.

Nem bestilling
Få din egen online konto, hvor du automatisk får fratrukket din rabat ved bestilling. Vi sender direkte til dine kunder med dig som afsender. Ved stor frekvens på dine bestillinger er der desuden mulighed for integration til vores ordresystem.

Professionel emballering
Plakaterne rulles i silkepapir og pakkes i kraftigt plakatrør.
Rammerne pakkes i vores specialemballage, der er udviklet til at komme sikkert frem til kunden uden skår i modtagelsesglæden.

Hurtig levering
3-4 dages leveringstid.

Fuld tilfredshedsgaranti
Vi giver 14 dages fuld returret, hvis ikke du er tilfreds med kvaliteten. Vores kunder giver os i øvrigt 5 stjerner på trustpilot.

 

Kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Udfyld formularen og modtag et tilbud.