Hvorfor vælge print på mat aluplade?

Mat udtryk med metallisk glans

Skal dit billede skille sig ud fra mængden, men samtidig passe ind i den moderne skandinaviske indretning?

På vores absolut tyndeste plade får du et helt ensartet mat udtryk med en snert af metallisk shine. Det giver en cool finish, men uden at det stjæler fokus fra dit foto.

Billedet fremstår rent og minimalistisk, når det nærmest svæver ud fra væggen på den kun 1 mm tynde aluplade. 

Refleksfrit print med klare farver

Råt og refleksfrit print

Dit foto printes med UV-print på en refleksfri naturelokseret aluplade, der har en en helt glat og ensartet mat metallisk overflade, som du måske kender fra eksklusive produktioner som MacBooks og Iphones.

Den metalliske grå overflade skinner igennem printet, og derfor vil farverne i dit billede også fremstå en anelse mørkere. Den grå farve bliver desuden synlig, hvor der er hvidt i dit billede.

UV-printet giver et skarpt print, som er både vandfast og modstandsdygtigt over for sollys.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på mat aluplade, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres nemlig med skjulte beslag, der sikrer en stabil og simpel ophængning.

Beslagene giver desuden dit billede en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer aluprintet på elegant vis.

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer. Din ramme produceres uden glas, så du bevarer alupladens matte overflade og metalliske glans.

Ved billeder større end 50x50 cm. anbefaler vi, at du får dit billede indrammet, da den tynde aluplade ellers kan have tendens til at bue lidt.

Se vores udvalg af rammer

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Hvor stort kan mit foto på aluplade blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

10 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 447,- 497,- 90 x 60 cm: 1.130,- 1.256,-
45 x 45 cm: 681,- 757,- 95 x 95 cm: 1.538,- 1.709,-
70 x 50 cm: 889,- 987,- 145 x 95 cm: 2.066,- 2.296,-
70 x 70 cm: 1.060,- 1.256,- 195 x 95 cm 2.594,- 2.882,-


Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om print på mat aluplade

Hvad er det særlige ved billeder printet på Mat aluplade - 1 mm?

Der er ikke så mange dikkedarer med billeder printet på Mat aluplade. Her får du et flot ensartet mat print på en ultratynd aluplade, som giver billedet et minimalistisk udtryk.

Dit billede printes på naturelokseret aluminium, der har en helt glat og ensartet mat metallisk overflade, som du måske kender fra eksklusive produktioner som MacBooks og Iphones. Denne overflade sikrer, at du får et mere ensartet mat udtryk, end du vil opleve på eksempelvis Hvid aluplade - 3 mm eller Børstet aluplade - 3 mm. Og så får dit billede et let metallisk look.

På grund af den matte metalliske overflade vil dit billede også optræde med færre kontraster og farvenuancer end tilfældet er på vores andre typer af aluprints.


Hvilke størrelser og formater kan foto på mat alu produceres i?

Du kan frit skræddersy størrelsen på dit billede fra 15x15 cm og op til 142,5x95 cm.

Når mat aluplade ikke produceres i større mål, så skyldes det, at den kun 1 mm tynde plade her vil blive for ustabil. Ønsker du et større format, kan vi anbefale dig at bestille print på hvid aluplade, som produceres i helt op til 300x200 cm.  

Mat aluplade - 1 mm kan også bestilles i en af vores kampagnestørrelser, hvor du får 10% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater.


Hvad er produktions- og leveringstiden for print på mat alu plade?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit aluprint, når du lægger det ønskede produkt i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit aluprint op på væggen?

Dit foto på mat aluplade leveres med skjulte beslag, som nemt kan monteres på væggen og sikrer en stabil ophængning. Beslagene giver samtidig dit fotoprint en svævende effekt, hvor billedet vil hænge med 15 mm afstand til væggen. Afstanden skaber her en skygge, der vil fungere som en flot og naturlig indramning af dit vægbillede.

Kan mit billede på mat aluplade hænge udendørs og på badeværelset?

Selvom dit billede printes på en kun 1 mm tynd aluplade, så får du et solidt billede, der kan tåle lidt af hvert - også at hænge såvel udendørs som på badeværelset. Dit foto printes nemlig med vandfast UV-print, der er modstandsdygtigt over for både sollys og ridser. 

Med andre ord tåler prints på mat aluplade al slags vind og vejr, så du kan trygt hænge det op, hvor end du ønsker det. 


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på mat aluplade?

Fotos med bygninger, broer og andet arkitektur er et fremragende valg til print på mat aluplade! Det matte metalliske look komplimenterer nemlig de arkitektoniske motiver på elegant vis og giver dem et mere moderne og råt udtryk.

Den matte metalliske overflade kommer virkelig også til sin ret, når der er store hvide områder i dit billede. Her skinner overfladen nemlig tydeligt igennem og bliver en integreret del af motivet.

Hvilke alternativer er der til print på mat aluplade?

Vi tilbyder flere typer af metalprints, som giver dit billede et moderne look.

Vil du eksempelvis gerne have en mat overflade, men uden det karakteristiske metalliske look, så vil Aluplade Giclée mat helt sikkert fange din interesse. Eller er du omvendt vild med det matte metalliske udtryk, men ønsker en anelse mere shine i dit billede, så er vores børstet aluplade - 3 mm et helt perfekt valg.

Du går heller aldrig gal i byen med vores bestseller Hvid aluplade - 3 mm, hvor dit billede får et moderne semimat udtryk med et let silkeblankt shine i billedets lyse områder.

På vores Akryl Dibond - 6 mm kan du også opnå den rå og minimalistiske afslutning, som er karakteristisk for vores alusandwich produkter, men her får du i stedet en helt blank overflade, når vi printer dit billede på et lækkert Hahnemühlepapir og opklæber det på indersiden af et spejlblankt 3 mm akrylglas, som monteres mod en 3 mm aluplade. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

10 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 447,- 497,-
45 x 45 cm: 681,- 757,-
70 x 50 cm: 889,- 987,-
70 x 70 cm: 1.060,- 1.178,-
90 x 60 cm: 1.130,- 1256,-
Flere priser