Akustikprint med ramme

Hvorfor vælge akustikbillede med ramme?

Klassisk udtryk, unik egenskab

Du kan måske ikke se det med det blotte øje, men akustikbillede med ramme er meget mere end bare et klassisk vægbillede. 

Dit foto printes nemlig på en akustikdæmpende plade, der effektivt reducerer den støj, der kan opstå rundt om spisebordet eller i børnenes leg.

Printet er skarpt takket være UV-printeknologien, og så får dit billede en flot finish, når vi indrammer det i en valgfri ramme af højeste kvalitet.

Refleksfrit print med klare farver

En fryd for øjet og øret

Dit foto printes direkte på en 20 mm dyb akustikplade, som er fremstillet af mineraluld med 70% genanvendt glas. Det gør ikke alene akustikbilledet til et miljøvenligt valg, men også til et stærkt lyddæmpende element i indretningen.

Akustikpladen har en let struktureret overflade, som absorberer lyden i rummet, men også giver et flot spil til dit motiv. Den semimatte overflade sikrer desuden et refleksfrit print uden genskrin fra lyskilder.

Printet er yderst holdbart, da det er både vandfast, rengøringsvenligt og modstandsdygtigt over for solens stråler.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på akustikplade, skal du ikke bekymre dig om montagen.

Dit akustikbillede leveres klar til ophængning med savtakket beslag, der let kan monteres på væggen. Stabilt og simpelt. Så det eneste, du skal gøre, er at have boremaskinen klar.

Beslagene sikrer en stabil ophængning selv ved store formater.

Indramning af dit akustikbillede

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en flot afslutning indrammer vi dit akustikbillede i en håndlavet ramme, der sætter prikken over i'et på dit kunstværk.

Alle vores akustikrammer produceres i vores eget indramningsværksted med rigtige trælister og uden glas, så du bevarer den refleksfrie overflade og lyddæmpende effekt.

Se vores udvalg af akustikrammer

Bliv inspireret til indretning med akustikbilleder

Hvor stort kan mit foto på akustikplade blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

10 % rabat

på udvalgte størrelser

60 x 40 cm: 1.034,- 1.149,- 120 x 80 cm: 2.283,- 2.537,-
60 x 60 cm: 1.264,- 1.404,- 120 x 120 cm: 2.945,- 3.272,-
80 x 60 cm: 1.493,- 1.659,- 180 x 120 cm: 3.937,- 4.374,-
120 x 60 cm: 1.953,- 2.170,- 240 x 120 cm 4.929,- 5.476,-

Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om print på akustikplade med ramme

Hvad er det særlige ved billeder printet som akustikbillede med ramme?

Med et akustikbillede slår du to fluer med ét smæk. Du får et klassisk vægbillede, der pynter i hjemmet, men også forbedrer akustikken i rummet.

Akustikbillede med ramme består nemlig hovedsageligt af mineraluld, som fra naturens side har en unik lydabsorberende evne. Med akustikbilleder kan du således forbedrer akustikken i rummet helt uden brug af akustiklofter.  

Mineralsuldspladen har også en let struktureret overflade, som giver liv til dit foto. Det printes direkte på pladen med den nyeste UV-printteknologi, som giver et skarpt print med lang holdbarhed.

Som prikken over i’et indrammer vi akustikpladen i en valgfri ramme i markedets bedste kvalitet. 


Hvilke størrelser og formater kan foto på akustikplade med ramme produceres i?

I modsætning til akustikbillede uden ramme kan du frit skræddersy størrelsen på dit akustikbillede med ramme fra 40x40 cm og op til 180x120 cm.

Du kan også vælge at bestille en af vores kampagnestørrelser, hvor du får 10% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater


Hvad er produktions- og leveringstiden for akustikprint?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit akustikbillede, når du lægger produktet i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit akustikbillede op på væggen?

Dit akustikbillede leveres klar til ophængning. Vi monterer nemlig savtakket beslag på bagsiden af akustikrammen, så du nemt kan montere det på væggen og få en stabil ophængning. 

Hvor mange akustikbilleder skal jeg bruge, og hvor i rummet skal de placeres for at opnå optimal effekt?

Det afgørende for at opnå den optimale lyddæmpende effekt i dit hjem er at finde det rette antal af akustikplader i forhold til rummets størrelse.

Som en tommelfingerregel skal akustikpladerne fylde mellem 10 og 20 % af gulvets areal i et almindeligt rum med cirka 2,5-3 meter til loftet. Har du et gulvareal på 40 kvm. skal du således bruge 4-8 akustikplader. Størrelsen på hver plade er ikke vigtigt, da det er det samlede areal, som tæller.

Herefter kan det være relevant at tænke over pladernes placering i rummet, da det vil være en anelse mere effektivt at placere akustikpladerne i talehøjde på væggen frem for eksempelvis i loftet. Det skyldes, at når vi taler, så udsender vi primært lyd i vandrette linjer, hvorfor lyden rammer væggen først, og akustikpladerne kan derfor absorbere en større del af lyden i dette område. Lyden breder sig dog også til andre dele af rummet, hvorfor akustikplader i loftet stadigvæk vil have en gavnlig effekt.


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på akustikplade?

Akustikbilleder er ikke kun en fryd for øret, men også for øjet. Især kan abstrakte eller kunstneriske motiver vækkes endnu mere til live på akustikpladens let strukturerede overflade. Selvom det ikke direkte kommer til at ligne et maleri, når det printes på akustikplade, så bidrager den strukturerede overflade nemlig til at give dit billede en mere kunstnerisk finish.

Du kan også få et smukt resultat med alt fra landskabsbilleder til personlige familiefotos. Du skal dog være opmærksom på, at den strukturerede overflade vil virke meget gennemtrængende ved portrætfotos i mindre formater. 

Mangler du det perfekte motiv? Udforsk vores Art Shop

Hvilke alternativer er der til akustikprint uden ramme?

Ønsker du et større format end 180x120 cm eller en mere minimalistisk finish uden indramning, så skal du kigge nærmere på vores akustikbillede uden ramme

Vi kan ikke tilbyde dig øvrige akustikdæmpende produkter, men til gengæld et væld af andre printløsninger til dit billede.

Få overblik over dine muligheder med print af dit foto

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

10 % rabat
på udvalgte størrelser
60 x 40 cm: 1.034,- 1.149,-
80 x 60 cm: 1.493,- 1.659,-
120 x 80 cm: 2.283,- 2.537,-
120 x 120 cm: 2.945,- 3.272,-
180 x 120 cm: 3.937,- 4.374,-
Flere priser

Bliv inspireret til indretning med akustikprint