Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge

Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Print på lærred

Vi tilbyder markedets absolut bedste kvalitet, når du skal have printet dit foto på lærred. Vi benytter et ekstra kraftig bomuldslærred, der sammen med vores unikke printteknik giver yderst skarpe og klare farver, som du med garanti ikke ser andre steder.

Fordelen ved print på lærred er blandt andet at strukturen i overfladen gør, at du undgår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Vores lærredsprint falmer ikke og kan rengøres med en våd klud. Det er derfor ikke nødvendigt med en coating, da de beskyttende evner er indbygget i printet.

Lærred på 18 mm blindramme

Let og naturligt. Er du til varme og naturlige materialer, så er print på lærred det perfekte valg til dit foto.

Her printes dit billede direkte på et organisk bomuldslærred med en let struktureret overflade, som bringer liv og varme til motivet. UV-printteknikken giver et skarpt resultat med høj holdbarhed. Billedet falmer ikke trods lyspåvirkning og det kan let tørres af med en fugtig klud.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

 

Lærred på 38 mm blindramme

Naturligt look med ekstra dybde. Ved print på lærred med 38 mm blindramme får du ekstra dybde, men samme naturlige varme som på lærred med 18 mm blindramme.

Dit foto printes direkte på et kraftigt bomuldslærred med en klassisk canvastekstur, som skaber et flot spil i motivet. Farverne fremstår rolige og afbalancerede på den semimatte overflade, som sikrer et refleksfrit print. 

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Lærred med svæveramme

Klassisk udtryk, kunstnerisk finish. Du får gallerikvalitet og fornemmelsen af et klassisk kunstværk, når dit billede printes på lærred og indrammes i en håndlavet svæveramme.

Farverne fremstår rolige og afbalancerede på det semimatte bomuldslærred, der sikrer et refleksfrit print uden genskin fra lyskilder. Printet er desuden vandfast og modstandsdygtigt over for sollys takket være UV-printteknikken.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

 

Svæverammer

Nem bestilling online - se video her

Inspiration

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved lærredstryk
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Vælg mellem 4 typer ombuk på kanten

Spejlvendt kant

Dit motiv bliver på forsiden og vil gå ca. 2 mm udover kanten hele vejen rundt. Herudover spejlvender vi motivet ud på de 4 kanter, så det ligner at motivet fortsætter ud på kanter og bagside. Det er denne løsning vi anbefaler til de fleste typer motiver.

Foto udover kant

Dit motiv strækkes udover siderne på blindramme, imens bagsiden forbliver hvid. Du skal her være opmærksom på ikke at have noget vigtigt på de yderste centimeter af motivet

Sort kant

Dit motiv bliver på forsiden og vil gå ca. 2 mm udover kanten hele vejen rundt. Herudover laver vi de 4 kanter og bagsiden sort. Dette giver en flot indramning af motivet og en god kontrast til en hvid væg, hvis ikke man har valgt at få en svæveramme på.

Hvid kant

Dit motiv bliver på forsiden og vil gå ca. 2 mm udover kanten hele vejen rundt. Herudover laver vi de 4 kanter og bagsiden hvid.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-

Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Følg os

SPØRGSMÅL?

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål, som vi modtager om print på lærred. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Telefonisk
Mandag-torsdag 08-16
Fredag 08-15.30

(+45) 70 25 08 12

Eller send os en mail post@illux.dk

FAQ

  • Fotolærredets strukturerede overflade tilfører en varme til dit billede, som eksempelvis aluprintets og glasprintets mere glatte og minimalistiske overflader ikke kan tilbyde.
  • Fotolærredet er den eneste materialetype, som vi tilbyder helt op i en størrelse på 320 x 240 cm, og det udemærker sig desuden ved, selv i store formater, at være let i vægt sammenlignet med andre printtyper.
  • Fotolærredet er et naturligt og organisk bomuldsmateriale, og derfor et ideelt valg, hvis du gerne vil bruge naturlige materialer i din indretning.
  • Fotolærredet er ekstremt holdbart, takket være UV-printet, der er rengøringsvenligt og modstandsdygtigt over for sollysets reflekser og skadelige stråler.
  • Print på fotolærred var Illux’ allerførste produkt tilbage i 2006, og med mere end 12 års erfaringen på området er vi i dag blandt de førende producenter af print på fotolærreder i Skandinavien. Vi garanterer derfor den bedste ekspertise, og du får altid den bedste kvalitet, når du får printet billeder på fotolærred hos os.