Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Print på lærred

Vi tilbyder markedets absolut bedste kvalitet, når du skal have printet dit foto på lærred. Vi benytter et ekstra kraftig bomuldslærred, der sammen med vores unikke printteknik giver yderst skarpe og klare farver, som du med garanti ikke ser andre steder.

Fordelen ved print på lærred er blandt andet at strukturen i overfladen gør, at du undgår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Vores lærredsprint falmer ikke og kan rengøres med en våd klud. Det er derfor ikke nødvendigt med en coating, da de beskyttende evner er indbygget i printet.

Lærred på 18 mm blindramme

Vi printer dit foto på et lækkert semimat bomuldslærred, med en printteknik, som giver skarpe og klare fotos i gallerikvalitet. Lærredets struktur giver et organisk look og sikrer dig, at du undgår genskin fra diverse lyskilder. Printet er vandfast og falmer ikke. Lærredet spændes udover en 18 mm dyb blindramme og leveres klar til ophængning.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Lærred på 38 mm blindramme

Få alle farvenuancerne i spil ved at få printet dit foto med høj opløsning på et opspændt kraftigt canvas. Canvasprintet bliver spændt over en 38 mm blindramme, som er klar til ophængning. Her udnytter vi hele farveskalaen og det lækre naturlige 330g kraftige bomuldslærred. Vi anvender uv-print som giver skarpe prints, der ikke falmer og kan tåle rengørng da det er vandfast.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Lærred med svæveramme

Vælg mellem 6 forskellige svæverammer som indrammer dit lærredsprint uden at overlappe selve printet. Rammen skaber et flot afbræk imellem motiv og væg. Vi printer med 6 farvet uv-print, hvor du får et skarpt og holdbart resultat, der kan tåle genskin fra lyskilder og kan rengøres med en fugtig klud. Canvasprintet har en organisk semimat overflade med en let struktur, som skaber et flot spil i printet.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

 

Svæverammer

Nem bestilling online - se video her

Inspiration

Priser

Levering af filer

  • Vi anbefaler max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm - og ja, det er ret stort :)
  • Filformat: JPG (foretrækkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Opløsning: 150-300 dpi (ofte vinder du ingenting ved 300 dpi frem for 150 dpi).

Udspecificering af fillevering (for nørderne)
Test kvaliteten af din fil her

Har du spørgsmål?

Til højre kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål, som vi modtager om print på fotolærred - blandt andet spørgsmål om rammer og ombuk.

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Telefonisk mandag-torsdag 
08-16 og fredag 08-15.30
(+45) 70 25 08 12

E-mail post@illux.dk.

FAQ

  • Fotolærredets strukturerede overflade tilfører en varme til dit billede, som eksempelvis aluprintets og glasprintets mere glatte og minimalistiske overflader ikke kan tilbyde.
  • Fotolærredet er den eneste materialetype, som vi tilbyder helt op i en størrelse på 320 x 240 cm, og det udemærker sig desuden ved, selv i store formater, at være let i vægt sammenlignet med andre printtyper.
  • Fotolærredet er et naturligt og organisk bomuldsmateriale, og derfor et ideelt valg, hvis du gerne vil bruge naturlige materialer i din indretning.
  • Fotolærredet er ekstremt holdbart, takket være UV-printet, der er rengøringsvenligt og modstandsdygtigt over for sollysets reflekser og skadelige stråler.
  • Print på fotolærred var Illux’ allerførste produkt tilbage i 2006, og med mere end 12 års erfaringen på området er vi i dag blandt de førende producenter af print på fotolærreder i Skandinavien. Vi garanterer derfor den bedste ekspertise, og du får altid den bedste kvalitet, når du får printet billeder på fotolærred hos os.