Print på lærred

Vi tilbyder markedets absolut bedste kvalitet, når du skal have printet dit foto på lærred. Vi benytter et ekstra kraftig bomuldslærred, der sammen med vores unikke printteknik giver yderst skarpe og klare farver, som du med garanti ikke ser andre steder.

Fordelen ved print på lærred er blandt andet at strukturen i overfladen gør, at du undgår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Vores lærredsprint falmer ikke og kan rengøres med en våd klud. Det er derfor ikke nødvendigt med en coating, da de beskyttende evner er indbygget i printet.

Nem bestilling!

1. Upload dit foto

2. Vælg størrelse

3. Bestil og modtag dit  fotolærred indenfor 1 uge

Priser

Lærred på 18 mm blindramme

Vi printer dit foto på et lækkert semimat bomuldslærred, med en printteknik, som giver skarpe og klare fotos i gallerikvalitet. Lærredets struktur giver et organisk look og sikrer dig, at du undgår genskin fra diverse lyskilder. Printet er vandfast og falmer ikke. Lærredet spændes udover en 18 mm dyb blindramme og leveres klar til ophængning.

Start bestilling her

Lærred på 38 mm blindramme

Få alle farvenuancerne i spil ved at få printet dit foto med høj opløsning på et opspændt kraftigt canvas. Canvasprintet bliver spændt over en 38 mm blindramme, som er klar til ophængning. Her udnytter vi hele farveskalaen og det lækre naturlige 330g kraftige bomuldslærred. Vi anvender uv-print som giver skarpe prints, der ikke falmer og kan tåle rengørng da det er vandfast.

Start bestilling her

Lærred med svæveramme

Vælg mellem 6 forskellige svæverammer som indrammer dit lærredsprint uden at overlappe selve printet. Rammen skaber et flot afbræk imellem motiv og væg. Vi printer med 6 farvet uv-print, hvor du får et skarpt og holdbart resultat, der kan tåle genskin fra lyskilder og kan rengøres med en fugtig klud. Canvasprintet har en organisk semimat overflade med en let struktur, som skaber et flot spil i printet.

Start bestilling her

 

Inspiration

Den bedste kvalitet

Lærredsbilleder fra illux.dk:

- Er vaskbare med fugtig klud
- Falmer ikke selv i direkte sollys 
- Nøjagtig farvegengivelse
- Leveres klar til ophængning

Nyhedsbrev

Modtag e-mail med nyheder om nye kunstnere, produkter osv.

Leveringstid

Bestil i dag og vi sender dit fotolærred indenfor 5 arbejdsdage (glas 5-10 arbejdsdage).


Vi tilbyder også Ekspress-produktion: 1 - 2 arbejdsdage (vælges ved betaling).

Fuld returret

Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage! Vi tror så meget på kvaliteten af vores foto på lærred, at såfremt denne ikke lever op til dine krav, tilbyder vi 8 dages fuld returret.

Svæverammer - vælg mellem 6 forskellige