Akustikprint uden ramme

Hvorfor vælge akustikprint uden ramme?

Stor effekt ved både høje og dybe toner

 

Har du problemer med støj fra flere forskellige lydkilder som børnestemmer, klirrende tallerkner, køkkenmaskiner og friktion mellem gulv og stole, så er vores akustikbilleder uden ramme det perfekte valg.

Du vil nemlig opleve stor effekt ved både høje og dybe lydfrekvenser, når dit billede printes på den 40 mm dybe akustikplade med hvide kanter.

Akustikbilleder uden ramme fås i fem forskellige størrelser mellem 60x60 og 240x120 cm.

Refleksfrit print med klare farver

Minimalistisk udtryk med hvide kanter

Dit foto printes direkte på den akustikdæmpende plade, der med en let struktureret overflade giver et flot spil til dit billede.

Printet er skarpt og helt utroligt holdbart takket være UV-printteknikken.

Dit billede falmer ikke i sollys og er både vandfast og rengøringsvenligt.Akustikpladens hvide kanter afrunder dit billede og giver det et moderne og minimalitisk udtryk.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på akustikplade, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres med skjulte beslag, der sikrer en stabil og simpel ophængning.

Beslagene giver desuden dit billede en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer akustikbilledet på elegant vis.

Vælg mellem fem forskellige størrelser

Dit akustikbillede kan produceres i fem forskellige standardstørrelser, som du frit kan vælge imellem:

  • 60x60 cm: 1.404,- kr.
  • 120x60 cm: 2.170,- kr.
  • 120x120 cm: 3.272,- kr.
  • 180x120 cm: 4374,- kr.
  • 240x120 cm: 5.476,- kr.

Ønsker du en anden størrelse? Bestil et akustikbillede med ramme

Produktionstider og levering – læs mere her

Bliv inspireret til indretning med akustikprint

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Få mere inspiration på Instagram

Bliv inspireret til indretning med akustikbilleder

Hvor stort kan mit foto på akustikplade blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om akustikbillede uden ramme

Hvad er det særlige ved billeder printet som akustikbillede uden ramme?

Akustikbilleder uden ramme printes på en 40 mm dyb akustikplade, som effektivt absorberer høje såvel som dybe lydfrekvenser.

Bor du i et moderne hjem med klinkebelagte gulve, højt til (gips)loftet og en gennemgående minimalistisk indretning, vil akustikbilleder uden ramme derfor være en effektiv løsning til at reducere støjgenerne - samtidig med at du får smuk kunst på væggen!

Akustikpladens hvide kanter giver desuden billedet et minimalistisk udtryk uden indramning, hvilket passer perfekt ind i den moderne nordiske indretningsstil.


Hvilke størrelser og formater kan foto på akustikplade uden ramme produceres i?

Akustikbilleder uden ramme produceres i fem forskellige standardstørrelser:

  • 60x60 cm
  • 120x60 cm
  • 120x120 cm
  • 180x120 cm
  • 240x120 cm

Ønsker du andre mål eller formater, skal du bestille dit foto på akustikbillede med ramme. Her kan du nemlig frit skræddersy størrelsen på dit billede fra 40x40 cm og op til 180x120 cm.

Få det fulde overblik over priser og formater


Hvad er produktions- og leveringstiden for akustikprint?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit akustikbillede, når du lægger produktet i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit akustikbillede op på væggen?

Dit akustikbillede uden ramme leveres med skjulte beslag, som du nemt kan montere på væggen, og som sikrer en stabil ophængning. Beslagene giver samtidig dit fotoprint en svævende effekt, hvor billedet vil hænge med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber her en skygge, der fungerer som en flot og naturlig indramning af dit vægbillede.

Hvor mange akustikbilleder skal jeg bruge, og hvor i rummet skal de placeres for at opnå optimal effekt?

Det afgørende for at opnå den optimale lyddæmpende effekt i dit hjem er at finde det rette antal af akustikplader i forhold til rummets størrelse.

Som en tommelfingerregel skal akustikpladerne fylde mellem 10 og 20 % af gulvets areal i et almindeligt rum med cirka 2,5-3 meter til loftet. Har du et gulvareal på 40 kvm. skal du således bruge 4-8 akustikplader. Størrelsen på hver plade er ikke vigtigt, da det er det samlede areal, som tæller.

Herefter kan det være relevant at tænke over pladernes placering i rummet, da det vil være en anelse mere effektivt at placere akustikpladerne i talehøjde på væggen frem for eksempelvis i loftet. Det skyldes, at når vi taler, så udsender vi primært lyd i vandrette linjer, hvorfor lyden rammer væggen først, og akustikpladerne kan derfor absorbere en større del af lyden i dette område. Lyden breder sig dog også til andre dele af rummet, hvorfor akustikplader i loftet stadigvæk vil have en gavnlig effekt.


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på akustikplade?

Akustikbilleder er ikke kun en fryd for øret, men også for øjet. Især kan abstrakte eller kunstneriske motiver vækkes endnu mere til live på akustikpladens let strukturerede overflade. Selvom det ikke direkte kommer til at ligne et maleri, når det printes på akustikplade, så bidrager den strukturerede overflade nemlig til at give dit billede en mere kunstnerisk finish.

Du kan også få et smukt resultat med alt fra landskabsbilleder til personlige familiefotos. Du skal dog være opmærksom på, at den strukturerede overflade vil virke meget gennemtrængende ved portrætfotos i mindre formater. 

Mangler du det perfekte motiv? Udforsk vores Art Shop

Hvilke alternativer er der til akustikprint uden ramme?

Ønsker du en mere klassisk finish på dit akustikbillede eller en skræddersyet størrelse, så skal du kigge nærmere på vores akustikbillede med ramme

Derudover kan vi ikke tilbyde dig andre akustikdæmpende produkter, men et væld af andre printløsninger til dit billede.

Få overblik over dine muligheder med print af dit foto

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram