Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge

Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Hvorfor vælge foto på aluplade?

Foto på aluplade giver hjemmet et unikt og eksklusivt look. Print på aluplade er et af vores mest populære produkter og et sikkert valg, hvis man ønsker at få printet sit foto uden at gå på kompromis med fotokvaliteten. Vælg mellem flere forskellige typer, som har det tilfælles, at overfladen på printet er semimat og refleksfri. Du vælger selv størrelsen på din plade, så hvad enten du ønsker et lille eller stort foto, tilpasser vi pladeprintet til dit behov.

Hvid aluplade - 3 mm

Moderne, men tidsløst. Ved print på hvid aluplade får dit foto et knivskarpt semimat udtryk, hvor hvide områder fremstår en anelse mere blanke end de farvede. 

Printet er refleksfrit og farverne klare og nuancerede takket være UV-printteknikken. UV-printet er desuden vandfast og modstandsdygtigt over for sollys, hvorfor billedet også er velegnet til ophængning udendørs.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Børstet aluplade - 3 mm

Råt og minimalistisk. På en 3 mm børstet aludibond plade får du et refleksfrit print med metallisk shine.

Dit foto printes direkte på den børstede overflade, der skinner igennem printet og giver det et råt look. Printet er desuden vandfast og modstandsdygtigt over for sollys takket være UV-printteknikken.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Mat aluplade - 1 mm

På vores absolut tyndeste plade får du et refleksfrit print med et helt ensartet mat udtryk og lækkert metallisk shine.

Dit foto printes med UV-print på en 1 mm tynd naturelokseret aluplade, der har en metallisk overflade, som skinner igennem printet og giver det en cool finish - uden at det stjæler fokus fra dit billede. UV-printet er vandfast og modstandsdygtigt over for sollys

Aluplade Giclée mat

Knivskarpe detaljer, minimalistisk æstetik. Det ene udelukker ikke det andet på Aluplade giclée mat. Hver en detalje træder frem i printet, som monteres på en 3 mm aludibond plade i et enkelt mat look.

Den høje detaljegrad skyldes, at dit foto printes på et lækkert Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i hele 10 farver. Det giver et knivskarpt resultat med en utrolig farvedybde.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Akryl Dibond - 6 mm

Knivskarpe detaljer og krystalklar finish. Du får høj kontrast og en utrolig farvedybde, når dit billede monteres på indersiden af 3 mm akryl med en spejlblank overflade. 

Dit foto printes på et lækkert Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i 10 farver. Det giver et knivskarpt resultat med dybe farver, som yderligere intensiveres gennem det blanke akrylglas.

10% Rabat

på udvalgte størrelser

Inspiration

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Aluprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Følg os