Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Hvorfor vælge foto på aluplade?

Foto på aluplade giver hjemmet et unikt og eksklusivt look. Print på aluplade er et af vores mest populære produkter og et sikkert valg, hvis man ønsker at få printet sit foto uden at gå på kompromis med fotokvaliteten. Vælg mellem flere forskellige typer, som har det tilfælles, at overfladen på printet er semimat og refleksfri. Du vælger selv størrelsen på din plade, så hvad enten du ønsker et lille eller stort foto, tilpasser vi pladeprintet til dit behov.

Hvid aluplade - 3 mm

Højkvalitets UV-print direkte på en hvid formstabil Dibond plade (alu komposit), som giver printet et skarpt og semimat udtryk. Ved print på aluplade får du et refleksfrit print, som ikke falmer. Kan laves med eller uden ramme - vælg mellem mange forskellige.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Børstet aluplade - 3 mm

Print med højkvalitets UV-print direkte på en 3 mm børstet aludibond plade (alu komposit). Den metalliske børstede overflade skinner igennem printet, og tilfører det en metallisk glans/struktur, som er refleksfri. Kan laves med eller uden ramme - vælg mellem mange forskellige.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Mat aluplade - 1 mm

UV-print direkte på en 1 mm naturelokseret aluplade i et flot mat og ensartet look. Den metalliske overflade skinner igennem printet, og tilføjer det et metallisk semimat udtryk uden reflekser. Farverne vil ændre sig lidt, sammenlignet med det du ser på skærmen, da overfladen er lys grå/metallisk. Kan laves uden såvel som med ramme.

Aluplade Giclée mat

Et eksklusivt Giclée print fra Hahnemühle, der fremstilles med en lækker mat laminat. Printet opklæbes på en formstabil 3 mm Alu Dibond plade. Pladens sorte kanter ”indrammer” produktet uden brug af en ramme. Aluplade Giclée mat leveres uden ramme, så billedet får et minimalistisk udtryk, og i kraft af de skjulte beslag på bagsiden opnår billedet et svævende udtryk lidt ud fra væggen, hvilket giver en flot gallerieffekt.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Akryl Dibond - 6 mm

3 mm akryl (plexiglas), med et Fine Art Hahnemühleprint monteret på indersiden, hvilket skaber et yderst skarpt billede med ekstra dybe og kraftige farver grundet akrylens blanke overflade. Leveres med 3 mm alu sandwich som bagplade og uden ramme, hvorved billedet fremstår råt, ærligt og eksklusivt.

Inspiration

Priser & formater

Vælg mellem mange forskellige rammer

Levering af filer

  • Vi anbefaler max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm - og ja, det er ret stort :)
  • Filformat: JPG (foretrækkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Opløsning: 150-300 dpi (ofte vinder du ingenting ved 300 dpi frem for 150 dpi).

Udspecificering af fillevering (for nørderne)
Test kvaliteten af din fil her