Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Print med dit foto på træ

Print på birkefinér kan noget helt specielt med træets naturlige struktur og varme, og skaber et moderne nordisk udtryk. Vi printer med højkvalitets UV-print direkte på en 9 mm birkefinér i den bedste kvalitet, hvorved træets naturlige struktur og farve ses igennem printet. Vi kan enten printe motivet direkte på træpladen eller printe et tyndt lag hvid først, således at du får en lysere baggrund. Der kan være små knaster og andre ujævnheder i træets overflade, der bidrager til at give motivet noget karakter og patina.

Birkefinér - 9 mm

Naturligt udtryk, ekstra glød. Er du til et naturligt, men iøjnefaldende look, så er print på birkefinér det perfekte valg.

Dit foto printes med UV-print direkte på en 9 mm birkefinérplade, hvis naturlige lodrette årer og lyse trænuancer skinner igennem printet og giver det et helt unikt udtryk. Træet bringer liv til dit motiv og får det til at skille sig ud i mængden af billeder på traditionelle hvide overflader.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Birkefinér - 9 mm (lys bund)

Naturlig varme, unikt udtryk. Ved print på birkefinér - 9 mm får dit billede karakter fra træets naturlige varme og struktur. 

Dit foto printes med UV-print på en 9 mm birkefinérplade, som vi inden da har printet med et tyndt lag hvid for at øge kontrasten mellem pladen og motivet. Træets naturlige struktur og farver træder frem i printet, men vil være mindre dominerende end på birkefinér uden lys bund.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Vælg mellem flere rammer

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved print på træ
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-

Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Følg os