Print med dit foto på træ

Print på birkefinér kan noget helt specielt med træets naturlige struktur og varme, som skaber et moderne nordisk udtryk. Vi printer med højkvalitets UV-print direkte på en 9 mm birkefinér i den bedste kvalitet, hvorved træets naturlige struktur og farve ses igennem printet. Vi kan enten printe motivet direkte på træpladen eller printe et tyndt lag hvid først, hvorved du får en lysere baggrund. Der kan være små knaster og andre ujævnheder i træets overflade, hvilket er med til at give motivet noget patina.

1.
Upload
dit foto her
2.
Vælg størrelse/printtype
3.
Bestil og modtag indenfor 1 uge

Birkefinér - 9 mm

Print uden hvid, hvorved træets naturlige struktur og farve ses tydeligt igennem printet, hvilket giver et "varmere" udtryk end du oplever på en skærm, hvor baggrunden er hvid. Her er den hvide baggrund erstattet med træets gule brune trænuance.

Materialer: 9 mm birkefinér (lys trætype)
Produktkvalitet: HD UV print (cmyk) - vandfast og falmer ikke
Max størrelse: 150x150 cm
Tykkelse: 9 mm
Beslag: Skjulte takkede beslag

Birkefinér - 9 mm (lys bund)

Vi printer et tyndt lag hvid på overfladen inden motivet printes, hvilket øger kontrasten imens træets naturlige struktur og farve stadig er synligt igennem printet. Det giver et lidt "varmere" udtryk end du oplever på en skærm, hvor baggrunden er mere hvid.

Materialer: 9 mm birkefinér (lys trætype)
Produktkvalitet: HD UV print  (cmyk+hvid) - vandfast og falmer ikke
Max størrelse: 150x150 cm
Tykkelse: 9 mm
Beslag: Skjulte takkede beslag

Start bestilling

Priser

Fuld returret

Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage på alle vores produkter! Vi tror så meget på kvaliteten af vores produkter, at såfremt denne ikke lever op til dine krav, tilbyder vi 8 dages fuld returret.

Leveringstid

Bestil i dag og vi sender dit billede indenfor 5 arbejdsdage

Vi tilbyder også Ekspress-produktion: 1 - 2 arbejdsdage (vælges ved betaling).

Nyhedsbrev

Modtag e-mail med nyheder om nye nye kunstnere, produkter osv.