Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Print med dit foto på træ

Print på birkefinér kan noget helt specielt med træets naturlige struktur og varme, og skaber et moderne nordisk udtryk. Vi printer med højkvalitets UV-print direkte på en 9 mm birkefinér i den bedste kvalitet, hvorved træets naturlige struktur og farve ses igennem printet. Vi kan enten printe motivet direkte på træpladen eller printe et tyndt lag hvid først, således at du får en lysere baggrund. Der kan være små knaster og andre ujævnheder i træets overflade, der bidrager til at give motivet noget karakter og patina.

Birkefinér - 9 mm

Print uden hvid, der får træets naturlige struktur og farve til at træde frem i printet, og giver det et varmere udtryk, end du oplever på en hvid baggrund. Her er den hvide baggrund erstattet med træets gule og brune trænuancer.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Birkefinér - 9 mm (lys bund)

Vi printer et tyndt lag hvid på overfladen, inden motivet printes, hvilket øger kontrasten, men samtidig bevarer synligheden af træets naturlige struktur og farve igennem printet. Det giver et lidt varmere udtryk end du oplever på en helt hvid baggrund.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Levering af filer

  • Vi anbefaler max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm - og ja, det er ret stort :)
  • Filformat: JPG (foretrækkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Opløsning: 150-300 dpi (ofte vinder du ingenting ved 300 dpi frem for 150 dpi).

Udspecificering af fillevering (for nørderne)
Test kvaliteten af din fil her

Priser

Vælg mellem flere rammer