Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Fine Art Giclée Glas

Hvis du ønsker den ultimative skarphed og farvedybde, så skal du vælge vores Fine Art Giclée print. Vi printer med pigmenteret blæk på Hahnemühle fine art papir, der monteres med billedsiden direkte mod den 4 mm farveløse diamantglas. Farverne forstærkes igennem glassets dybde og blanke overflade, og kanterne er poleret, så det fremstår med en lækker finish. På bagsiden er der skjulte beslag, der får glasbilledet til at svæve lidt fra væggen. Det bliver ikke bedre!

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Fine Art i glas og ramme

Vi opklæber et 310 g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée print på en plade, som indrammes med en valgfri ramme og 2 mm glas. Vores Giclée print er til feinschmeckeren, som ønsker den ypperste print- og papirkvalitet. Produktet leveres naturligvis klar til ophængning. Hvis du ønsker indramning med passepartout, så kontakt vores kundeservice på post@illux.dk. Passepartout kan laves i alle størrelser og både i sort og hvid.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Akryl Dibond - 7 mm

4 mm akryl (plexiglas), med et Fine Art Hahnemühleprint monteret på indersiden, hvilket skaber et skarpt billede med ekstra dybe og kraftige farver grundet akrylens blanke overflade. Leveres med 3 mm alu sandwich som bagplade og skjulte beslag, så billedet får en svævende effekt ca. 15 mm fra væggen.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Akrylglas - 4 mm

4 mm akryl er næsten identisk med 4 mm glas med samme blanke overflade og printkvalitet. Dog er akryl/plexiglas cirka halvt så tungt og knap så skrøbeligt overfor slag, da det består af plast. Derudover har det lige skårne kanter. Leveres uden ramme, hvorved billedet får et minimalistisk udtryk.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Glasopslagstavle

Til vores eksklusive glasopslagstavler bruger vi 4 mm diamantglas af højeste kvalitet. På indersiden monterer vi et Giclée print i bedste kvalitet samt en jernfolie, som gør den eksklusive glasopslagstavle magnetisk. Kanterne på glaspladen er poleret, og opslagstavlen leveres med beslag monteret bagpå samt et vægbeslag, så det er lige til at hænge op. Glasopslagstavlen kan laves med præcis det design du ønsker. Det kan være alt fra et simpelt helfarvet print, til et foto til grafik med en ugeplan eller enden grafik.

Start her - med din egen printfil

Glas og ramme

Et eksklusivt alternativ til en plakat i skifteramme. Print direkte på en plade, så motivet ikke folder eller bulker under glasset som i en skifteramme. Printet monteres i en valgfri ramme med plexiglas foran, så det opnår et klassisk udtryk. Rammen er desuden god til at skabe kontrast mellem væg og billede.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Vælg mellem flere rammer

Inspiration

Fuld returret!

Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage på alle vores produkter! Vi tror så meget på kvaliteten af vores produkter, at såfremt denne ikke lever op til dine krav, tilbyder vi 8 dages fuld returret.

Produktionstid

Normal: 5 arbejdsdage
OBS: "Glas - 4 mm" i ikke-standardmål 5-9 arbejdsdage

Ekspress: 1-2 arbejdsdage (vælges ved betaling).
OBS: Ikke muligt ved "Glas - 4 mm" i ikke-standardmål

Priser

Levering af filer

  • Vi anbefaler max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm - og ja, det er ret stort :)
  • Filformat: JPG (foretrækkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Opløsning: 150-300 dpi (ofte vinder du ingenting ved 300 dpi frem for 150 dpi).

Udspecificering af fillevering (for nørderne)
Test kvaliteten af din fil her

Glaskunst fra vores galleri

Nyhedsbrev

Modtag e-mail med nyheder om nye kunstnere, produkter osv.