Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Fine Art Giclée Glas

Hvis du ønsker den ultimative skarphed og farvedybde, så skal du vælge vores Fine Art Giclée print. Vi printer med pigmenteret blæk på Hahnemühle fine art papir, der monteres med billedsiden direkte mod den 4 mm farveløse diamantglas. Farverne forstærkes igennem glassets dybde og blanke overflade, og kanterne er poleret, så det fremstår med en lækker finish. På bagsiden er der skjulte beslag, der får glasbilledet til at svæve lidt fra væggen. Det bliver ikke bedre!

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Fine Art i glas og ramme

Vi opklæber et 310 g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée print på en plade, som indrammes med en valgfri ramme og 2 mm glas. Vores Giclée print er til feinschmeckeren, som ønsker den ypperste print- og papirkvalitet. Produktet leveres naturligvis klar til ophængning. Hvis du ønsker indramning med passepartout, så kontakt vores kundeservice på post@illux.dk. Passepartout kan laves i alle størrelser og både i sort og hvid.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Akryl Dibond - 7 mm

4 mm akryl (plexiglas), med et Fine Art Hahnemühleprint monteret på indersiden, hvilket skaber et skarpt billede med ekstra dybe og kraftige farver grundet akrylens blanke overflade. Leveres med 3 mm alu sandwich som bagplade og skjulte beslag, så billedet får en svævende effekt ca. 15 mm fra væggen.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Akrylglas - 4 mm

4 mm akryl er næsten identisk med 4 mm glas med samme blanke overflade og printkvalitet. Dog er akryl/plexiglas cirka halvt så tungt og knap så skrøbeligt overfor slag, da det består af plast. Derudover har det lige skårne kanter. Leveres uden ramme, hvorved billedet får et minimalistisk udtryk.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Glastavle

Til vores eksklusive glastavler bruger vi 4 mm diamantglas af højeste kvalitet. På indersiden monterer vi et Giclée print i bedste kvalitet samt en jernfolie, som gør den eksklusive glastavle magnetisk og anvendelig som opslagstavle. Kanterne på glaspladen er poleret, og glastavlen leveres med beslag monteret bagpå samt et vægbeslag, så det er lige til at hænge op. Glastavlen kan laves med præcis det design du ønsker. Det kan være alt fra et simpelt helfarvet print, til et foto til grafik med en ugeplan eller enden grafik.

Start her - med din egen printfil

Glas og ramme

Et eksklusivt alternativ til en plakat i skifteramme. Print direkte på en plade, så motivet ikke folder eller bulker under glasset som i en skifteramme. Printet monteres i en valgfri ramme med plexiglas foran, så det opnår et klassisk udtryk. Rammen er desuden god til at skabe kontrast mellem væg og billede.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Vælg mellem flere rammer

Inspiration

Fuld returret!

Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage på alle vores produkter! Vi tror så meget på kvaliteten af vores produkter, at såfremt denne ikke lever op til dine krav, tilbyder vi 8 dages fuld returret.

Produktionstid

Normal: 5 arbejdsdage
OBS: "Glas - 4 mm" i ikke-standardmål 5-9 arbejdsdage

Ekspress: 1-2 arbejdsdage (vælges ved betaling).
OBS: Ikke muligt ved "Glas - 4 mm" i ikke-standardmål

Priser

Levering af filer

  • Vi anbefaler max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm - og ja, det er ret stort :)
  • Filformat: JPG (foretrækkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Opløsning: 150-300 dpi (ofte vinder du ingenting ved 300 dpi frem for 150 dpi).

Udspecificering af fillevering (for nørderne)
Test kvaliteten af din fil her

Glaskunst fra vores galleri

Nyhedsbrev

Modtag e-mail med nyheder om nye kunstnere, produkter osv.

Har du spørgsmål?

Til højre kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål, som vi modtager om print på glas - blandt andet spørgsmål om glasprintets visuelle udtryk, indramning og glastyper. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os: Telefonisk mandag-torsdag 08-16 og fredag 08-15.30 (+45) 70 25 08 12 E-mail post@illux.dk.

FAQ

Leder du efter en unik løsning til dit fotoprint, så er print på glas ideelt til dig. Billeder på glas tiltrækker sig opmærksomhed i kraft af den intensitet og dybde, som farverne får gennem glasset, og det enestående rene udtryk, som billedet har uden indramning.

Fine art printet monteres med billedsiden direkte mod glasset, og det er derfor forseglet fra luft. Du skal således ikke bekymre dig, om der kommer støv på printet, eller om det kommer til at bølge. Glasprintet fremstår altid knivskarpt.

Hvis du gerne vil have dit billede indrammet, så anbefaler vi vores Fine Art i glas og ramme. Her monteres fine art printet på en skumplade, der monteres op mod glasset. Billedsiden er således ikke monteret direkte mod glasset ved denne løsning, men du undgår stadig støv og folder, som kan være et klassisk problem ved billeder på glas - eksempelvis hvis du køber monteringsrammer i IKEA.

Se vores store udvalg af rammer

Vi tilbyder både glasprint printet på glas og på akrylplade (plexiglas). Begge typer af glasprint er kvalitetsprodukter printet på Fine Art Hahnemühle papir, og der er derfor ingen forskel på det udtryk dit fotoprint får, uanset om du får printet dit billede på glas eller akryl.

Det er i højere grad en smagssag, om man er til glas, som nogle mennesker anser for at være et mere naturligt og ægte materiale, eller om man er til plexiglas, som er et vægtmæssigt lettere materiale. Plexiglas er et plastmateriale, og det vejer derfor lidt under halvdelen af diamantglassets vægt, hvilket naturligt giver materialet en anden følelse, når man står med det i hænderne.

Derudover adskiller kanterne på de to typer glasprint sig også fra hinanden, da billeder på glas har facetslebne kanter, mens print på akrylplade har lige skårne kanter. Om man er til den ene eller anden type kanter på glasprintet, er ligeledes også en smagssag.

Læs mere om Fine Art printet her

Både glas og plexiglas er sikkert at hænge op på væggen – også selvom glas er væsentligt tungere. Ved større formater kommer billeder på glas nemlig, foruden de sædvanlige beslag, også med 3M Dual lock, der klikker billedet fast på væggen. Dermed sikrer man, at det ikke falder ned. Beslaget på dit glasprint monteres desuden altid med montagelim, så det er umuligt at skille ad.

Fotoprint på glas vækker opsigt, men uden at det bliver støjende og forstyrrende for helhedsindtrykket af et rum. Et billede på glas tiltrækker nemlig opmærksomhed i kraft af sit elegante og unikke udtryk, og det kan derfor sagtens bære en hvid væg alene og bare generelt give indretningen personlighed.

Hvis du er til den minimalistiske stil og elsker rene linjer, men stadig gerne vil have et opsigtsvækkende kunstværk, der kan spille sammen med det enkle og rene udtryk, så er print på glas suverænt. Ligeledes passer glasprintet godt til de blanke overflader i køkken-alrummet, hvor det kan være med til at give rummet et stringent og eksklusivt udtryk, men samtidig også noget kant.

Billeder lavet i glas kan som sagt sagtens bære en hvid væg alene, med glasprintet udemærker sig også sammen med andre printtyper. Eksempelvis på en billedvæg, hvor der er fokus på forskellige materialer og udtryk, som giver en samlet flot visuel effekt.

Få vores råd og inspiration til en billedvæg

Find personlig kunst i vores Illux Art galleri