Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge

Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Print med dit foto på glas og akryl

Ved print monteret bagved glas og akryl får du, udover en beskyttende overflade, også ekstra dybde og intensitet grundet den glatte overflade. Fortjener dit foto det absolut bedste? Så kan vi anbefale ”Fine Art Glas”, hvor du får et absolut high end produkt, hvor materialer og printteknik går op i en højere enhed. Vi printer på et Fine Art Hahnemühle papir med pigmenteret blæk, som monteres direkte på indersiden af glas, der giver farverne ekstra skarphed, dybde og intensitet.

Se mulighederne herunder.

Fine Art Giclée Glas

Ultimativ skarphed og farvedybde

Less is more. Med Fine Art Giclée Glas får du knivskarp perfektion i al sin enkelhed. Bogstavelig talt.

Dit foto printes på et håndplukket Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i 10 farver. Det sikrer den ultimative skarphed og farvedybde, som yderligere intensiveres, når printet monteres med billedsiden direkte mod et 4 mm farveløst diamantglas. Billedet fremstår råt, ærligt og eksklusivt uden indramning og de polerede kanter giver en lækker finish. 

Læs mere

Fine Art i glas og ramme

En knivskarp klassiker

Du får den ypperste print- og indramningsløsning med Fine Art i glas og ramme. Printet har høj kontrast og en fantastisk farvemæthed takket være printteknikken, hvor vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver. 

Dit foto printes på et 310g Silk Fine art Hahnemühle papir, som opklæbes på en plade for at undgå folder og ujævnheder ved indramningen. Dermed får du en absolut kvalitetsindramning i valgfri ramme med 2 mm ægte glas.

Læs mere

Vælg mellem flere rammer...

Akryl Dibond - 6 mm

Knivskarpe detaljer og krystalklar finish

Du får høj kontrast og en utrolig farvedybde, når dit billede monteres på indersiden af 3 mm akryl med en spejlblank overflade. 

Dit foto printes på et lækkert Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i 10 farver. Det giver et knivskarpt resultat med dybe farver, som yderligere intensiveres gennem det blanke akrylglas. På bagsiden monteres en formstabil alu sandwichplade, der med sin 3 mm sorte kant afrunder billedet og gør en indramning overflødig.

Læs mere

Akrylglas - 4 mm

Let i både vægt og udtryk

Let i både vægt og udtryk. Du får samme blanke overflade og knivskarpe printkvalitet som ved 4 mm glas, men kun halvt så tungt et billede med akrylglas.

Dit foto printes med pigmenteret blæk på et håndplukket Hahnemühle papir og opklæbes på indersiden af en 4 mm akrylplade – også kaldet plexiglas. Printteknikken sikrer høj kontrast og dybe farver, men de intensiveres også gennem det blanke plexiglas.

Læs mere

Glastavle

Funktionel æstetik

Skræddersy din egen magnetiske glasopslagstavle, som kan bruges på både arbejdspladsen og i hjemmet. Med vores glastavle får du et eksklusivt vægbillede og en funktionel opslagstavle i ét og samme produkt. 

Vi printer dit foto på et håndplukket Hahnemühle papir med pigmenteret blæk, som sikrer et knivskarpt resultat med fantastisk farvedybde. Printet monteres sammen med en galvaniseret jernplade på indersiden af et 4 mm farveløst diamantglas, som derved bliver magnetisk og anvendeligt som en eksklusiv glasopslagstavle.

Læs mere

Det synes vores kunder

Art Shop - Udvalgt kunst på glas og akryl

White

Livreddertårnet

Madrid Balcony

Verdenskort 2

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning
150-300 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Følg os

SPØRGSMÅL?

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål, som vi modtager om print på glas og akryl. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Telefonisk
Mandag-torsdag 08-16
Fredag 08-15.30

(+45) 70 25 08 12

Eller send os en mail post@illux.dk

FAQ

Leder du efter en unik løsning til dit fotoprint, så er print på glas ideelt til dig. Billeder på glas tiltrækker sig opmærksomhed i kraft af den intensitet og dybde, som farverne får gennem glasset, og det enestående rene udtryk, som billedet har uden indramning.

Fine art printet monteres med billedsiden direkte mod glasset, og det er derfor forseglet fra luft. Du skal således ikke bekymre dig, om der kommer støv på printet, eller om det kommer til at bølge. Glasprintet fremstår altid knivskarpt.

Hvis du gerne vil have dit billede indrammet, så anbefaler vi vores Fine Art i glas og ramme. Her monteres fine art printet på en skumplade, der monteres op mod glasset. Billedsiden er således ikke monteret direkte mod glasset ved denne løsning, men du undgår stadig støv og folder, som kan være et klassisk problem ved billeder på glas - eksempelvis hvis du køber monteringsrammer i IKEA.

Se vores store udvalg af rammer

Vi tilbyder både glasprint printet på glas og på akrylplade (plexiglas). Begge typer af glasprint er kvalitetsprodukter printet på Fine Art Hahnemühle papir, og der er derfor ingen forskel på det udtryk dit fotoprint får, uanset om du får printet dit billede på glas eller akryl.

Det er i højere grad en smagssag, om man er til glas, som nogle mennesker anser for at være et mere naturligt og ægte materiale, eller om man er til plexiglas, som er et vægtmæssigt lettere materiale. Plexiglas er et plastmateriale, og det vejer derfor lidt under halvdelen af diamantglassets vægt, hvilket naturligt giver materialet en anden følelse, når man står med det i hænderne.

Derudover adskiller kanterne på de to typer glasprint sig også fra hinanden, da billeder på glas har facetslebne kanter, mens print på akrylplade har lige skårne kanter. Om man er til den ene eller anden type kanter på glasprintet, er ligeledes også en smagssag.

Læs mere om Fine Art printet her

Både glas og plexiglas er sikkert at hænge op på væggen – også selvom glas er væsentligt tungere. Ved større formater kommer billeder på glas nemlig, foruden de sædvanlige beslag, også med 3M Dual lock, der klikker billedet fast på væggen. Dermed sikrer man, at det ikke falder ned. Beslaget på dit glasprint monteres desuden altid med montagelim, så det er umuligt at skille ad.

Fotoprint på glas vækker opsigt, men uden at det bliver støjende og forstyrrende for helhedsindtrykket af et rum. Et billede på glas tiltrækker nemlig opmærksomhed i kraft af sit elegante og unikke udtryk, og det kan derfor sagtens bære en hvid væg alene og bare generelt give indretningen personlighed.

Hvis du er til den minimalistiske stil og elsker rene linjer, men stadig gerne vil have et opsigtsvækkende kunstværk, der kan spille sammen med det enkle og rene udtryk, så er print på glas suverænt. Ligeledes passer glasprintet godt til de blanke overflader i køkken-alrummet, hvor det kan være med til at give rummet et stringent og eksklusivt udtryk, men samtidig også noget kant.

Billeder lavet i glas kan som sagt sagtens bære en hvid væg alene, med glasprintet udemærker sig også sammen med andre printtyper. Eksempelvis på en billedvæg, hvor der er fokus på forskellige materialer og udtryk, som giver en samlet flot visuel effekt.

Få vores råd og inspiration til en billedvæg

Find personlig kunst i vores Illux Art galleri