Hvorfor vælge print på hvid aluplade?

En moderne bestseller

Print på Hvid Aluplade - 3 mm er en af vores absolutte bestsellere, og vi forstår godt begejstringen!

Den semimatte overflade og minimalistiske afrunding, gør det til et moderne, men tidløst valg, som passer ind i ethvert hjem.

På hvid alu får du et knivskarpt, semimat udtryk, hvor de hvide områder i billedet fremstår en anelse mere blanke end de farvede.

Refleksfrit print med klare farver

Skarp kvalitet, sublim holdbarhed

Ved print på hvid aluplde printer vi dit foto direkte på en 3 mm formstabil aludibond-plade, der giver et refleksfrit print uden genskin fra lyskilder.

Farverne er klare og nuancerede takket være UV-printteknikken. UV-printet er desuden vandfast og modstandsdygtigt over for sollys, hvorfor billedet også er velegent til ophængning udendørs eller i fugtige omgivelser som eksempelvis på badeværelset.

Alupladens sorte kant giver dit billede en minimalistisk og elegant afrunding.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på hvid aluplade, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres nemlig med skjulte beslag, der sikrer en stabil og simpel ophængning.

Beslagene giver desuden dit billede en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer aluprintet på elegant vis.

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på hvid aluplade indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Se vores udvalg af rammer

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Hvor stort kan mit foto på aluplade blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

10 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 310,- 345,- 100 x 70 cm: 995,- 1.106,-
45 x 45 cm: 483,- 536,- 140 x 100 cm: 1.654,- 1.837,-
70 x 50 cm: 644,- 715,- 145 x 145 cm: 2.284,- 2.538,-
70 x 70 cm: 785,- 872,- 200 x 100 cm 2.218,- 2.464,-
90 x 60 cm: 839,- 932,- 305 x 150 cm: 4.488,- 4.986,-
Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

10% Rabat

på udvalgte størrelser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om print på hvid aluplade

Hvad er det særlige ved billeder printet på Hvid aluplade - 3 mm?

Det er ikke uden grund, at foto på hvid aluplade er et af vores mest populære produkter. Den semimatte overflade sikrer et refleksfrit print uden genskin fra lyskilder og den 3 mm tynde aluminiumsplade giver billedet et råt, men elegant look, som klæder de fleste fotos og passer ind i alle slags hjem.

Print på hvid aluplade er derfor et træfsikkert valg til dit billede, men samtidig langt fra kedeligt! Foto på plade skiller sig nemlig ud fra de mere traditionelle lærredsbilleder eller plakater i glas og ramme med sit matte look, glatte overflade og den minimalistiske afrunding uden indramning. 

Samtidig har du også muligheden for at give dit billede på hvid alu en mere klassisk afslutning med indramning i en af vores håndlavede kvalitetsrammer.

Ønsker du print på hvid aluplade med ramme? Upload dit foto her.


Hvilke størrelser og formater kan foto på hvid alu produceres i?

Om du ønsker miniatureformater eller et stort panorambillede, så er det muligt med print på hvid aluplade. Selv i store formater sikrer aludibond pladen nemlig et formstabilt vægbillede og selv i små billedformater vil du opnå et skarpt resultat takket være UV-printteknikken. Du kan derfor frit skræddersy størrelsen på dit billede fra 15x15 cm og op til 300x200 cm. 

Du kan også vælge at bestille en af vores kampagnestørrelser, hvor du får 10% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater.


Hvad er produktions- og leveringstiden for print på hvid alu plade?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit aluprint, når du lægger det ønskede produkt i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit aluprint op på væggen?

Dit foto på hvid aluplade leveres med skjulte beslag, som nemt kan monteres på væggen og sikrer en stabil ophængning. Beslagene giver samtidig dit fotoprint en svævende effekt, hvor billedet vil hænge med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber her en skygge, der vil fungere som en flot og naturlig indramning af dit vægbillede.

Kan mit billede på hvid aluplade hænge udendørs og på badeværelset?

Når vi leverer billeder til udendørsudstillinger, er print på Hvid aluplade - 3 mm fotografernes og kunstnernes foretrukne valg. Ikke nok med at man får et skarpt resultat med klare farver og mange nuancer, så har aludibond pladens glatte overflade nemlig også en unik evne til at tage imod UV-printet. Holdbarheden er således helt i top og printet er både vandfast og falmer ikke i sollys.

Kort sagt kan billeder printet på hvid alu klare både vind og vejr, og fotoprintet er derfor yderst velegnet til ophængning udendørs såvel som i fugtige omgivelser som eksempelvis på badeværelset. 


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på hvid aluplade?

Det moderne, men tidsløse udtryk gør print på hvid aluplade til et fremragende valg til nærmest alle slags billeder. Om det er et familiefoto af dine små krudtugler, dit yndlings rejsemål eller et abstrakt motiv, som du vil have foreviget på hvid alu, så vil du ikke blive skuffet over resultat.

Det minimalistiske udtryk giver plads til, at det er dit foto, som løber med opmærksomheden, men printmaterialet understøtter samtidig billedets kvaliteter på elegant vis. UV-printet sikrer, at farverne og detaljerne i fotoet træder klart frem og aludibond pladens semimatte overflade giver et let silkeblankt shine i billedets lyse områder. 

Hvilke alternativer er der til print på hvid aluplade?

Vi tilbyder flere typer af metalprints, som giver dit billede et moderne look.

Ønsker du eksempelvis et helt ensartet mat udtryk, vil Mat aluplade - 1 mm eller Aluplade Giclée mat helt sikkert fange din interesse. Du kan også opnå et råt og lækkert look på vores børstet aluplade - 3 mm, som især udemærker sig med sit metalliske shine.

Er du vild med den rå og minimalistiske afslutning, som alusandwich pladen giver, men ønsker du samtidig et glasmonteret billede, så er Akryl Dibond - 6 mm det rette valg. Her printer vi dit billede på et lækkert Hahnemühlepapir, opklæber det på indersiden af et spejlblankt 3 mm akrylglas og montererer det mod en 3 mm aludibond plade. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

10 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 310,- 345,-
45 x 45 cm: 483,- 536,-
70 x 50 cm: 644,- 715,-
70 x 70 cm: 785,- 872,-
90 x 60 cm: 839,- 932,-
Flere priser