Hvorfor vælge Fine Art Giclée Glas?

Less is more

Med Fine Art Giclée Glas får du knivskarp perfektion i al sin enkelhed. Bogstavelig talt.

Hver en detalje træder frem bag det spejlblanke diamantglas, som intensiverer farverne og giver ekstra dybde til dit billede.

Glassets polerede kanter giver en minimalistisk og eksklusiv finish, som gør en indramning helt overflødig. 

Rolls Roycen i vores sortiment

Hos Illux er vi kendt for vores udvalg af print og ramme løsninger. Men det er også værd at fremhæve vores Fine Art Giclée glas, som efter vores mening er Rolls Roycen i vores sortiment.


Knivskarpt print, utrolig farvedybde

Dit foto printes på et håndplukket Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i 10 farver. Det sikrer den ultimative skarphed og farvedybde, som især vil feje benene væk under dig, hvis dit billede er fuld af farver og/eller kontrast. 

Farverne intensiveres nemlig takket være printteknikken og yderligere bag det 4 mm farveløse diamantglas, som billedsiden opklæbes direkte mod. Også sorte nuancer fremstår mere mørke og mættede.

Resultatet er et knivskarpt print i et minimalistisk udtryk uden indramning.Indramning med svæverammer

Giv dit Fine Art Giclée billede en elegant afslutning med en håndlavet svæveramme, som svæver rundt om glasset unden at overlappe printet. Vi tilbyder et bredt udvalg af rammer, som laves i vores egen indramningsværksted. Rammerne produceres på mål, så du kan få skræddersyet ramme til dit print.

Kundecase: 170 Fine Art Giclée glasbilleder til Jysk Head Office i Brabrand

De mange ansatte hos JYSK Head Office i Sødalsparken, Brabrand har nu fornøjelsen af 170 glasbilleder – i alt 250 KVM glas når de bevæger sig rundt på Jysk's 21.000 kvm store hovedkvarter.

I samarbejde med fotograf Karsten Bak Grosen har vi produceret og leveret 170 glasbilleder af naturen omkring Silkeborg til dekoration af Jysk's store hovedkvarter – bestående af 5 bygninger med 4 etager i hver.

Billederne er printet på vores Fine Art Giclée glas, hvor man får enestående gengivelser af farver og detaljer, dybe sorte toner og slående kontraster. Kort sagt print i absolut verdensklasse. Billederne bliver printet med pigmenteret blæk i 10 farver på vores håndplukkede Hahnemühle papir, som derefter monteres bag 4 mm diamantglas.

Billederne er i formater fra 1 x 1 meter til 2,5 x 1 meter.

Refleksfrit print med klare farver

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på Fine Art Giclée Glas, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres nemlig med skjulte beslag, der sikrer en stabil og simpel ophængning.

Beslagene giver desuden dit billede en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer aluprintet på elegant vis.

Skræddersyede løsninger til dit glasbillede

Forvandl dit billede til en funktionel stænkplade

Dit Fine Art Giclée glasbillede kan også produceres som en flot og funktionel stænkplade, der ikke alene pynter i køkkenet, men også beskytter mod fedt og pletter.

Størrelsen på din stænkplade kan skræddersyes til dit køkken, og glasbilledet er både rengøringsvenligt og varmeresistent.

Se mere om glas stænkplader her

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på hvid aluplade indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Se vores udvalg af rammer

Bliv inspireret til indretning med glasprint

Bliv inspireret til indretning med glasprint

Hvor stort kan mit foto på glas blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

10 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 580,- 644,- 60 x 40 cm: 981,- 1.089,-
30 x 30 cm: 646,- 718,- 90 x 60 cm: 1.649,- 1.832,-
45 x 30 cm: 747,- 830,- 100 x 70 cm: 2.005,- 2.228,-
50 x 50 cm: 1.003,- 1.114,- 100 x 100 cm 2.673,- 2.970,-
Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om Fine Art Giclée Glas

Hvad er det særlige ved Fine Art Giclée glasbilleder?

Fortjener dit billede kun det bedste af det bedste, så er Fine Art Giclée Glas det helt rette valg. 

Glasbilledet tiltrækker sig opmærksomhed i kraft af den intensitet og dybde, som farverne får gennem glasset, og det enestående rene udtryk, som billedet har uden indramning.

Fine art printet monteres med billedsiden direkte mod glasset, og det er derfor forseglet fra luft. Du skal således ikke bekymre dig, om der kommer støv på printet, eller om det kommer til at bølge. Glasprintet fremstår altid knivskarpt.


Hvilke størrelser og formater kan mit glasfoto produceres i?

Om du ønsker miniatureformater eller et stort panorambillede, så er det muligt med print på glas. Selv i store formater sikrer glaspladen nemlig et formstabilt vægbillede og selv i små billedformater vil du opnå et skarpt resultat takket være Fine Art printteknikken. Du kan derfor frit skræddersy størrelsen på dit billede fra 15x15 og op til 217,5x145 cm.

Du kan også vælge at bestille en af vores kampagnestørrelser, hvor du får 10% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater


Hvad er produktions- og leveringstiden for Fine Art Giclée Glas?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit Fine Art Giclée glasprint, når du lægger produktet i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit glasprint op på væggen?

Dit billede i glas leveres med skjulte beslag, som nemt kan monteres på væggen og sikrer en stabil ophængning. Beslagene giver samtidig dit fotoprint en svævende effekt, hvor glasbilledet vil hænge med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber her en skygge, der vil fungere som en flot og naturlig indramning af dit vægbillede.

Kan mit glasbillede hænge på badeværelset?

Du kan sagtens nyde synet af dit glasbillede, imens du tager en slapper i badekaret. Dit Fine Art print er nemlig helt forseglet for luft bag glasset, og vand og damp kan således ikke trænge igennem og forårsagde skade på papiret.  


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til Fine Art Giclée Glas?

Der er ikke det motiv, som ikke egner sig til at blive printet som Fine Art Giclée glasprint. Så skulle det da lige være fotos i lav kvalitet, hvor uskarpheden egentlig helst skal camoufleres. Det bliver den ikke på Fine Art Giclée glas. Her træder hver en detalje frem.

Men om du får printet et portrætfoto, landskabsbillede eller et grafisk motiv, så vil du få et imponerende resultat med Fine Art Giclée Glas. Ikke mindst hvis dit motiv er fuld af farver eller har mørke og dybe nuancer. Disse intensiveres nemlig dels takket være Fine Art printteknikken, som vi anvender ved glas- og akrylprint, dels takket være glassets spejlblanke overflade.

Mangler du det perfekte motiv? Udforsk vores Art Shop for grafiske værker, fotokunst og kunsttryk

Hvilke alternativer er der til Fine Art Giclée Glas?

Vi tilbyder flere typer af glasprints, som giver dit billede en blank overflade og et minimalistisk look.

Ønsker du eksempelvis et lettere materiale end glas, så får du med Akrylglas - 4 mm et billede, der kun er halvt så tungt i vægt. Du kan også opnå et mere råt, men elegant udtryk med vores Akryl Dibond - 6 mm, hvor dit print opklæbes mellem et plexiglas og en 3 mm aluminiumsplade. For et funktionel glasbillede kan vi også printet dit foto som en magnetisk opslagstavle.

Er du vild med glasprintets eksklusive og minimalistiske udtryk, men ønsker du en refleksfri overflade, så vil vi anbefale dig at se nærmere på fotoprint på aluminium

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

10 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 580,- 644,-
45 x 30 cm: 747,- 830,-
60 x 40 cm: 981,- 1.089,-
90 x 60 cm: 1.649,- 1.832,-
100 x 70 cm: 2.005,- 2.228,-
Flere priser