Foto på akustikplade

Foto på akustikplade er meget mere end bare dekorativ kunst til væggen. Vores akustikplader med foto fungerer som lyddæmpende billeder, der reducerer støj og larm i rummet væsentligt. Vores plader har en lydabsorption på 0,95 (klasse A). Er der meget ekko og klang i hjemmet, er foto på akustikplader det perfekte valg. De lyddæmpende billeder printes i lige så høj kvalitet som vores andre produkter og leveres i størrelser efter eget valg op til 120x240 cm.

Nem bestilling!


          1. Upload dit foto

          2. Vælg størrelse/printtype

          3. Bestil og modtag
              indenfor 1 uge

Inspiration

Effektive akustikplader

Vi printer direkte på Rockfons støjdæmpende akustikplader, som reducerer rumklangen væsentligt. Udover at forbedre akustikken får du et flot billede på akustikplade, hvortil du kan vælge mellem 7 forskellige rammer.

Priser

Leveres klar til ophængning

Når du modtager et billede fra Illux er det altid 100 % klar til ophængning. Alt efter størrelsen på dit billede monteres 1-2 beslag med takker (for øget fleksibilitet) på bagsiden af billedet. Så du skal bare have boret 1-2 skruer i væggen

Vælg mellem 5 rammer

Lån vores billeder og prøv effekten

Lån en akustikkuffert med 4 akustikbilleder
i 80x120 cm, og test effekten af
dem i dit rum. Der er naturligvis
printet på dem, så du kan se
printkvalitet inden du køber.

Læs mere her

Akustikdæmpning til kontorer

Teknisk information

Rockfon-plader er udviklet som støjdæmpning til lofter, hvor hele loftet beklædes med pladerne. Har man ikke lyddæmpning i loftet, kan man opnå en markant bedre akustik ved at hænge et par plader med Illux-print på væggen som udsmykning. Støjdæmpning på væggene kan ofte også være en fordel, selvom loftet er lydabsorberende. Illux kan selvfølgelig også levere pladerne uden indramning, hvis du skulle have ønsker om lyddæmpning med et unikt loftsdesign med f.eks. blå himmel.

Yderligere oplysninger om Rockfon-plader kan findes Her

Specifikationer

- Kvalitet: Stenuld
- Tykkelse: 25 mm (uden ramme)
- Lydabsorption: Klasse A (0,95)
- Printtype: UV – 6 farvet cmyk
- Holdbarhed: Falmer ikke
- Rengøring: Ja, med fugtig klud
- Miljø: 100 % genanvendelig, afgiver ikke farlige stoffer
- Brandklasse: Klasse A1

Se datablad her