Akustikbillede uden ramme

Print med højkvalitets UV-print direkte på en 40 mm akustikplade med en klasse A lydabsorption, der fungerer støjdæmpende og forbedrer akustikken. Den er minimalistisk i sit udtryk grundet de hvide kanter, som gør en indramning overflødig. Leveres med skjulte beslag på bagsiden, så billedet får en svævende effekt ca. 15 mm fra væggen.

Start bestilling her

Akustikbillede med ramme

Vi printer direkte på klasse A støjdæmpende stenuldsplader med print i gallerikvalitet. Pladerne reducerer rumklangen væsentligt, og printet falmer ikke selvom det påvirkes af direkte sollys. Den 25 mm kraftige akustikplade har en struktureret overflade, som giver et flot spil.

Vælg mellem flere rammer

Inspiration

Priser & formater

Leveringstid

Bestil i dag og vi sender dit billede indenfor 5 arbejdsdage.

Vi tilbyder også Ekspress-produktion: 1 - 2 arbejdsdage (vælges ved betaling).

Fuld returret

Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage på alle vores produkter! Vi tror så meget på kvaliteten, at såfremt denne ikke lever op til dine krav, tilbyder vi 8 dages fuld returret.

Nyhedsbrev

Modtag e-mail med nyheder om nye kunstnere, produkter osv.

Lån vores billeder og prøv effekten

Lån en akustikkuffert med 4 akustikbilleder
i 80x120 cm, og test effekten af
dem i dit rum. Der er naturligvis
printet på dem, så du kan se
printkvalitet inden du køber.

Læs mere her

Hvorfor vælge foto på akustikplade?

Foto på akustikplade er meget mere end bare dekorativ kunst til væggen. Vores akustikplader med foto fungerer som lyddæmpende billeder, der reducerer støj og larm i rummet væsentligt. Vores plader har en lydabsorption på 0,95 (klasse A). Er der meget ekko og klang i hjemmet, er foto på akustikplader det perfekte valg. De lyddæmpende billeder printes i lige så høj kvalitet som vores andre produkter og leveres i størrelser op til 120x240 cm.

Tips & tricks til bedre akustik

Specifikationer - Akustikbillede uden ramme

Denne akustikdæmpende plade er ekstra dyb (40 mm), hvilket øger effekten ved de dybe frekvenser, som når man eksempelvis flytter en stol, og friktionen med gulvet giver en "brummende" lyd. Ved høje toner, som eksempelvis et skrig, er vores 2 typer akustikplader lige effektive. At hænge akustikdæmpende plader på væggen er i de fleste rum mere effektivt end at have dem i loftet da stemmeretningen er rettet mod væggene.

- Kvalitet: Glasuld
- Tykkelse: 40 mm
- Lydabsorption: Klasse A (0,95)
- Printtype: UV – 6 farvet cmyk
- Holdbarhed: Falmer ikke
- Miljø: 100 % genanvendelig, afgiver ikke farlige stoffer
- Brandklasse: Klasse A1

Se mere om print af akustikbilleder her

Specifikationer - Akustikbillede med ramme

Størrelsen på vores akustikplader med rammer kan skræddersyes helt op til 240x120 cm. Denne løsning er god som erstatning eller supplement til et akustikforbedrende loft. Det kan være i det moderne køkkenalrum eller på kontoret. Man opnår en markant bedre akustik ved at hænge et par plader med Illux-print på væggen som udsmykning. Illux kan også levere akustikplader til loftet med eller uden print - det kunne eksempelvis være et unikt loftsdesign med en blå stjernehimmel.

- Kvalitet: Stenuld
- Tykkelse: 25 mm (uden ramme)
- Lydabsorption: Klasse A (0,95)
- Printtype: UV – 6 farvet cmyk
- Holdbarhed: Falmer ikke
- Miljø: 100 % genanvendelig, afgiver ikke farlige stoffer
- Brandklasse: Klasse A1