Hvorfor vælge print på glastavle?

Funktionel æstetik

Med vores eksklusive glastavle får du et flot vægbillede og en funktionel opslagstavle i ét og samme produkt.

Dekorér eksempelvis glastavlen med postkort og post-its, brug den som whiteboard eller lad dit billede tale for sig selv bag den spejlblanke glasoverflade.

Mulighederne er mange, men uanset anvendelsen, så får du et utrolig elegant glasbillede i klare farver og et minimalistisk look.

Refleksfrit print med klare farver

Skarpt og minimalistisk udtryk

Vi printer dit foto på et håndplukket Hahnemühle papir med pigmenteret blæk, som sikrer et knivskarpt resultat med fantastisk farvedybde. Printet monteres sammen med en galvaniseret jernplade på indersiden af et 4 mm farveløst diamantglas, som derved bliver magnetisk og anvendelig som en eksklusiv glasopslagstavle. Den fungerer ligeledes som whiteboard, hvor man kan skrive på overfladen med whiteboardtuscher.Vi printer dit foto på et håndplukket Hahnemühle papir med pigmenteret blæk, som sikrer et knivskarpt resultat med fantastisk farvedybde. Printet monteres sammen med en galvaniseret jernplade på indersiden af et 4 mm farveløst diamantglas, som derved bliver magnetisk og anvendelig som en eksklusiv glasopslagstavle. Den fungerer ligeledes som whiteboard, hvor man kan skrive på overfladen med whiteboardtuscher.

Dit foto printes på et håndplukket Hahnemühle papir med pigmenteret blæk for et knivskarpt resultat med en fantastisk farvedybde. 

Efterfølgende monteres printet på indersiden af et 4 mm farveløst diamantglas sammen med en galvaniseret jernplade, som gør glastavlen magnetisk. Du kan således uden problemer placere magneter på opslagstavlen og også anvende den som et whiteboard, hvorpå du kan skrive med whiteboardtuscher og viske ud igen.

 

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller en personlig glastavle, skal du ikke bekymre dig om montagen. Glastavlen er lige til at hænge op - nemt og sikkert.

Dit billede leveres nemlig med skjulte beslag monteret på bagsiden samt medfølgende vægbeslag og 3M dual lock låsemekaniske.

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på hvid aluplade indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Se vores udvalg af rammer

Bliv inspireret til indretning med glas- og akrylprint

Hvor stort kan mit foto på glastavle blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

10 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 629,- 699,- 90 x 60 cm: 1.698,- 1.887,-
40 x 30 cm: 763,- 847,- 100 x 70 cm: 2.055,- 2.283,-
50 x 50 cm: 1.052,- 1.169,- 100 x 100 cm: 2.723,- 3.025,-
60 x 40 cm: 1.030,- 1.144,- 150 x 100 cm 3.837,- 4.263,-
Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om glastavlen

Hvad er det særlige ved billeder printet som glavtale?

Med vores glastavle får du ikke kun et elegant vægbillede, men også en opslagstavle, der har et væld af anvendelsesmuligheder. 

Glastavlen er magnetisk, således at du kan placere kort, notater og andre personlige ting på dit billede, og du kan også bruge den som et whiteboard, hvorpå du kan skrive med whiteboardtuscher.

Foruden opslagstavlefunktionen får du også et knivskarpt print takket være Fine Art printteknologien. Hver en detalje træder frem og farverne fremstår ekstra dybe og mættede. 


Hvilke størrelser og formater kan min glastavle produceres i?

Ønsker du en stor opslagstavle, der kan rumme lidt af hvert, så er det muligt med vores glastavle. Du kan frit skræddersy størrelsen på din glasopslagstavle fra 15x15 og op til 180x120 cm.

Du kan også vælge at bestille en af vores kampagnestørrelser, hvor du får 10% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater


Hvad er produktions- og leveringstiden for min opslagstavle på glas?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for din opslagstavle, når du lægger produktet i din indkøbskurv.

Hvordan hænger jeg mit glasprint op på væggen?

Dit glasprint leveres med skjulte beslag, som nemt kan monteres på væggen og sikrer en stabil ophængning. Beslagene giver samtidig dit fotoprint en svævende effekt, hvor billedet vil hænge med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber her en skygge, der vil fungere som en flot og naturlig indramning af dit vægbillede.

Er det sikker at hænge glastavlen op?

Glas er et tungt materiale, men det er ikke destomindre sikkert at hænge op på væggen. Ved større formater kommer glastavlen nemlig, foruden de sædvanlige beslag, også med 3M Dual lock, der klikker billedet fast på væggen. Dermed sikrer man, at det ikke falder ned.

Beslaget på dit glasprint monteres desuden altid med montagelim, så det er umuligt at skille ad. 


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på glastavlen?

Det er helt og aldeles op til dig, hvilket billede du ønsker at få printet og opklæbet bag akryl. Takket være den højteknologiske Fine Art printteknologi vil du nemlig få et knivskarpt resultat uanset motivet.

Men en sjov og dekorativ måde at udnytte opslagstavlefunktionen kan for eksempel være at få printet et verdenskort på din glastavle. Så kan du placere magneter de steder, du har besøgt rundt omkring i verden, eller udpege dit næste feriemål. 

Hvilke alternativer er der til glastavler?

Er du vild med opslagstavlefunktionen, men ønsker du i stedet en refleksfri overflade uden genskin fra lyskilder, så kan du bestille print på akustikplade. Her får du nemlig en mat og blød overflade, som det er muligt at sætte tegnestifter i.

Derudover tilbyder vi flere andre typer glasprints, som giver dybde til dit billede og tilfører et eksklusivt look.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

Bliv inspireret til indretning med glas- og akrylprint

10 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 629,- 699,-
50 x 50 cm: 1.052,- 1.169,-
90 x 60 cm: 1.698,- 1.887,-
100 x 70 cm: 2.055,- 2.283,-
150 x 100 cm: 3.837,- 4.263,-
Flere priser