Hvorfor vælge lærred på 18 mm blindramme?

Let og naturligt look

Naturen er en evig inspirationskilde i indretningen. Træ, flet og rattan er populære naturmaterialer, men du kan også opnå et varmt og organisk udtryk med lærredsbilleder.

Ved print på lærred med 18 mm blindramme printes dit billede direkte på vores OEKO-TEX®-certificerede bomuldslærred med en let struktureret overflade, som bringer liv og varme til dit motiv.

Resultatet er et sandt kunstværk i et let og naturligt udtryk.

Refleksfrit print med klare farver

Klare farver og høj holdbarhed

Dit foto printes direkte på et 330 g kraftigt bomulslærred, der giver et refleksfrit print uden genskin fra lyskilder.

Farverne i printet er klare og holdbarheden er i top. Dit billede printes nemlig med UV-print, der er vandfast og ikke falmer i sollys.

Afslutningsvis opspændes dit billede på en 18 mm blindramme med valgfrit ombuk for en flot afrunding. Du kan her vælge mellem foto udover kant, spejlvendt kant, sort eller hvid kant.

 

Få indrammet dit lærredsprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på lærred indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Læs mere om lærredsprint med svæveramme

Bliv inspireret til indretning med lærredsprint

Vælg mellem fire typer ombuk på kanten

Spejlvendt kant

Dit motiv bliver på forsiden og vil gå ca. 2 mm udover kanten hele vejen rundt. Herudover spejlvender vi motivet ud på de 4 kanter, så det ligner at motivet fortsætter ud på kanter og bagside. Det er denne løsning vi anbefaler til de fleste typer motiver.

Foto udover kant

Dit motiv strækkes udover siderne på blindramme, imens bagsiden forbliver hvid. Du skal her være opmærksom på ikke at have noget vigtigt på de yderste centimeter af motivet

Sort kant

Dit motiv bliver på forsiden og vil gå ca. 2 mm udover kanten hele vejen rundt. Herudover laver vi de 4 kanter og bagsiden sort. Dette giver en flot indramning af motivet og en god kontrast til en hvid væg, hvis ikke man har valgt at få en svæveramme på.

Hvid kant

Dit motiv bliver på forsiden og vil gå ca. 2 mm udover kanten hele vejen rundt. Herudover laver vi de 4 kanter og bagsiden hvid.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på lærred, skal du ikke bekymre dig om montagen. Vores lærredsbilleder leveres med savtakket beslag lige til at hænge op på væggen. Stabilt og simpelt. Så det eneste, du skal gøre, er at have boremaskinen klar.

Når lærredsbilledet er hængt op, vil det hænge helt tæt til væggen i et let og elegant udtryk. 

Mindre størrelser er også velegnede til at pynte på en hylde, hvor de let kan flyttes rundt efter humør.

Få indrammet dit lærredsbillede

Svæverammer i topkvalitet

Mangler dit lærredsbillede lige det sidste touch, så kan en indramning i en håndlavet svæveramme sætte prikken over i’et på kunstværket.

Ved print på lærred opspændes dit lærredsbillede først på en 18 mm blindramme, og herefter indrammer vi det i en valgfri svæveramme uden glas for at bevare den karakteristiske strukturerede og refleksfri overflade

Se hele udvalget af svæverammer

Bliv inspireret til indretning med lærredsprint

Hvor stort kan mit foto på lærred blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

20 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 388,- 484,- 150 x 100 cm: 2.184,- 2.729,-
50 x 50 cm: 668,- 835,- 150 x 150 cm: 3.018,- 3.773,-
90 x 60 cm: 1.048,- 1.310,- 240 x 120 cm: 3.753,- 4.691,-
100 x 75 cm: 1.302,- 1.628,- 200 x 150 cm 3.853,- 4.816,-
100 x 100 cm: 1.596,- 1.995,- 300 x 200 cm: 7.100,- 8.875,-
Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om print på lærred

Hvad er det særlige ved billeder printet på lærred med 18 mm blindramme?

Er du til varme og naturlige materialer, så er print på lærred det perfekte valg til dit foto.

Bomuldslærredet har nemlig en let struktureret overflade, som ikke kun giver et refleksfrit print, men også tilfører en masse liv og varme til dit motiv. 

Udtrykket er let og organisk, og lærredsbilledet passer derfor perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil, hvor det naturlige look altid er et hit.

På lærred får du også et utrolig slidstærkt billede, som kan pryde dit hjem i rigtig mange år. Vi printer nemlig med UV-print, der ikke falmer i sollys og let kan tørres over med en fugtig klud. 

Ønsker du print på lærred med 18 mm blindramme? Upload dit foto her


Hvilke størrelser og formater kan 
mit fotolærred produceres i?

Du kan få ekstra store billeder, når du vælger print på lærred. Lærredsbilleder er nemlig den eneste type af billeder, som vi producerer i størrelser helt op til 360x240 cm. 

Vil du omvendt gerne have et foto på lærred i et lille format, så er det heller ikke noget problem. Du kan frit skræddersy størrelsen på dit lærredsbillede fra 20x20 cm og op.

Få det fulde overblik over priser og formater


Hvad er produktions- og leveringstiden for lærredsprint?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit lærredsprint, når du lægger produktet i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit lærredsbillede op på væggen?

Dit vægbillede på lærred leveres klar til ophængning. Vi monterer nemlig savtakket beslag på bagsiden af lærredet, så du nemt kan montere det på væggen og få en stabil ophængning. 

Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på lærred?

Lærredets organiske struktur bringer en naturlig varme frem, som gør det til et oplagt valg til alt fra portrætbilleder til naturfotos.

Har du et abstrakt eller kunstnerisk motiv, kan du også understrege dette look på lærred. Selvom dit foto ikke direkte kommer til at ligne et maleri, når det printes på lærredet, så bidrager canvasteksturen nemlig til et mere kunstnerisk udtryk.

Mangler du det perfekte motiv? Udforsk vores Art Shop for grafiske værker, fotokunst og kunsttryk

Kommer mit foto til at ligne et maleri, når det printes på lærred?

Når du får printet dit foto på lærred med 18 mm blindramme, kommer det ikke til at ligne et maleri trykt på lærred. Men dit billede vil få et mere kunstnerisk look takket være den strukturerede overflade, som mange associerer med klassiske lærredsmalerier.

Vil du opnå et malet udtryk, kan det dog godt lade sige gøre, hvis bare du får printet et foto af et motiv, der i forvejen er malet, eller får lagt et grafisk filter på, som giver en malet effekt til dit foto. 

Så vil lærredsstrukturen nemlig forstærke det malede udtryk, således at fotolærredet i højere grad kommer til at ligne et egentligt maleri.

Vil du have hjælpe til at opnå et malet udtryk med grafiske filtre? Kontakt os på post@illux.dk 

Hvad er forskellen på en blindramme og en svæveramme?

Når du bestiller print på lærred med 18 mm blindramme, spænder vi dit fotolærred ud over en blindramme, således at det er muligt at hænge det op på væggen. Der er altså ikke tale om en synlig ramme, men en ramme der tjener et praktisk formål. 

En svæveramme er omvendt en synlig ramme, som du kan tilvælge, hvis du ønsker en klassisk indramning af dit lærredsbillede. Svæverammen løfter desuden fotolærredet en smule ud fra væggen, så det får en svævende effekt.

Vil du have indrammet dit fotolærred? Se mere om print på lærred med svæveramme

Hvordan kommer kanten på mit lærredsbillede med 18 mm blindramme til at se ud?

  • Spejlvendt kant

  • Foto ud over kant

  • Hvid kant

  • Sort kant

Til de fleste typer af fotos anbefaler vi spejlvendt kant. Ved denne metode bevares hele motivet nemlig på forsiden, men ved at spejlvende de yderste elementer ud over de fire kanter får man en fornemmelse af, at billedet naturligt fortsætter ud på kant og bagside.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis eksempelvis et øre er placeret yderst i billedet, så vil det fremstå dobbelt på grund af spejlvending. I sådanne tilfælde vil det derfor være mere oplagt at vælge hvid eller sort kant som ombuk.

En fjerde mulighed er at vælge foto ud over kant, hvor dit billede strækkes ud over kanterne på fotolærredet. Her skal du blot være opmærksom på, at der ikke er placeret nogle centrale elementer i billedets ydersider, da de så vil ‘forsvinde’ væk fra lærredets forside og ud på kanten.

Du kan vælge ombuk på dit lærredsbillede, når du uploader dit foto i editoren.

Kan jeg købe foto på lærred på tilbud?

Du får hele 20% rabat, når du bestiller print på lærred i en af vores kampagnestørrelser.

Derudover kører vi også af og til særtilbud på lærredsbilleder. Hold øje med vores sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få først besked om vores tilbud.

Hvilke alternativer er der til print på lærred med 18 mm blindramme?

Vi tilbyder flere former for lærredsprints, som giver dit billede et varmt og naturligt udtryk. 

Ønsker du eksempelvis det samme lette look, som du får på lærred med 18 mm blindramme, men med en anelse mere dybde, så skal du tage et kig på lærred med 38 mm blindramme.

Er du vild med lærredets strukturerede overflade, men ønsker du en mere klassisk afslutning på dit kunstværk, så skal du vælge print på lærred med svæveramme.

Du kan også gå endnu mere all in på det varme og naturlige udtryk, ved at få printet dit foto på træ. Her printer vi nemlig dit billede direkte på en 9 mm birkefinérplade, der giver masser af karakter og varme til dit foto.

Få overblik over alle dine muligheder med print af dit foto

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

20 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 388,- 484,-
50 x 50 cm: 668,- 835,-
90 x 60 cm: 1.048,- 1.310,-
100 x 75 cm: 1.302,- 1.628,-
100 x 100 cm: 1.596,- 1.995,-
Flere priser