Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Foto på plakat og papir

Foto på plakat er en nem og lækker måde at dekorere væggen med dit eget motiv. Vores plakatprint kan laves som almindelige plakater eller som selvklæbende plakater med dit foto.

Vores almindelige fotoplakater egner sig specielt godt til at sætte i glas og ramme, mens de selvklæbende plakater er perfekte til at klistre direkte op på væggen. De selvklæbende plakater er nemme at tage af væggen og kan bruges adskillige gange.

Plakat 170g

Vi printer kunstværket som plakat i høj kvalitet, med en printteknik som giver yderst skarpe og farveægte prints. Overfladen er semimat og yderst modstandsdygtigt overfor sollys og kan rengøres med en fugtig klud.

Den 170 g kraftige plakat kan bestilles i nøjagtig den størrelse du ønsker op til 240 cm på den smalle led (hvis opløsningen tillader det). Det kunne eksempelvis være 240x400 cm.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Mat Fine Art papir 230 g

Vi har håndplukket et lækkert bæredygtigt 230g fine art papir, som har en mat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk farvemættet og knivskarpt print. Et produkt, som normalt er forbeholdt vores feinsmeckerkunder, men som vi kan tilbyde til en ekstra lav pris, grundet storproduktionsfordele.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Selvklæbende plakat

Smart selvklæbende og flytbart akrylmedie, som kan bestilles i nøjagtig den størrelse du ønsker op til 135 cm på den smalle led.

Selvklæbende plakater klæber godt til de fleste overflader, men en jævn væg anbefales.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Udendørs Plakat 200g

Tyndt semimat PP plastmedie (backlit), som giver rigtig flotte skarpe prints. Kan anvendes både ud og inde, da materialet ikke suger vand og da plakaten fremstilles med UV-print, som er modstandsdygtigt over for solens stråler. Egner sig specielt godt til roll ups, lysskilte, gadeskilte eller udendørs plakater, men kan naturligvis også anvendes som en almindelig plakat i en skifteramme.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Vælg mellem mange forskellige rammer

Fine Art Giclée print (Hahnemühle)

Vælg mellem flere lækre typer Hahnemühlepapir, som er garant for syrefri papirkvaliteter i absolut verdensklasse. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk farvemættet og knivskarpt print med minimal kornethed takket være K4 og Multi Size Droplet Technology med en minimal dråbestørrelse på 3,5 pl. De sorte toner er ekstra dybe og mættede takket være 4 forskellige sorte farver. Vores Fine Art Print (også kaldet giclée) leveres fladt pakket i emballage, eller du kan få det monteret på forskellige typer plader (se herover). Se papirtyperne herunder.

Mat Hahnemühle 210g

Mat Hahnemühle 210g er et lækkert mat kunstpapir fra Hahnemühle baseret på naturlige 100% alfa-cellulose syrefri fibre. Papiret har en mat glat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Denne papirtype kan også indrammes med et flot resultat, hvor glas og print gerne må have kontakt.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Silk Hahnemühle 310g

Silk Hahnemühle print 310g er en af vores absolutte bestsellere fra Hahnemühle med sin halvmatte let strukturerede overflade, og papirtypen er et klassisk valg til eksempelvis portrætfotos. Silk Hahnemühle er et hvidt papir, som med dens Pearl coatning er meget modstandsdygtig over for ridser og fedtfingre. Laminering anbefales, hvis der ønskes ekstra slidstyrke overfor sollys, vand og generelt slid, men er ikke et must med dette specifikke papir fra Hahnemühle.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Glossy Hahnemühle 260g

Med dette højglans Hahnemühlepapir opnår du billedresultater i fotografisk laboratorie-kvalitet. Med en vægt på 260 gram har Glossy Giclée print 260g en højere stabilitet end de fleste inkjetfotopapirer, hvilket forbedrer printets holdbarhed og sikrer dig et billede, som ikke falmer i mange år. Ved indramning, skal du være opmærksom på, at der skal være luft mellem print og glas, da overfladerne ellers kan klistre sammen.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning
Vi anbefaler 150 dpi ved plakatprint og 300 dpi ved Fine Art print.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Fragtpriser
GLS pakkeshop og erhvervspakke: 59,-
Postnord: 89,-
Danske fragtmænd: 150,-

Hvis uheldet er ude
Undersøg straks ved modtagelse om emballagen har synlige skader/slag/trykmærker. Pak venligst billedet ud, og undersøg om det har taget skade. Hvis billedet er transportskadet skal fragtmanden tage pakken med retur, og du bedes herefter kontakte os herom på post@illux.dk.

Tilfredshedsgaranti
Du har 14 dages fuld returret, når du handler hos Illux.

Følg os