Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge

Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Foto på plakat og papir

Foto på plakat er en nem og lækker måde at dekorere væggen med dit eget motiv. Vores plakatprint kan laves som almindelige plakater eller som selvklæbende plakater med dit foto.

Vores almindelige fotoplakater egner sig specielt godt til at sætte i glas og ramme, mens de selvklæbende plakater er perfekte til at klistre direkte op på væggen. De selvklæbende plakater er nemme at tage af væggen og kan bruges adskillige gange.

Mat Fine Art papir 230 g

Bæredygtigt papir med mat finish. Du får høj kontrast og en skarp opløsning på dette håndplukkede Fine Art papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier.

Dit foto printes direkte på Mat Fine Art papir 230g med pigmenteret blæk i 10 farver for et fantastisk farvemættet resultat.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Selvklæbende plakat

Med en selvklæbende plakat behøver du ikke at bekymre dig om huller i væggene, når dit billede skal op og hænge. Den selvklæbende bagside sikrer en simpel og effektiv ophængning. 

Dit foto printes med seks-farvet UV-print, der er vandfast, rengøringsvenligt og modstandsdygtigt over for sollys. Plakaten er derfor også velegnet på badeværelset eller ved overdækkede udendørsarealer.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Udendørs Plakat 200g

Funktionel og robust. På et tyndt semimat PP plastmedie (backlit) får dit billede en utrolig slidstyrke og flere anvendelsesmuligheder.

Plakaten kan anvendes inde såvel som ude, da plastpapiret ikke suger vand og da UV-printet er modstandsdygtigt over for solens stråler. Egner sig specielt godt til roll ups, lysskilte, gadeskilte eller udendørs plakater, men kan naturligvis også anvendes som en almindelig plakat i en skifteramme.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Vælg mellem mange forskellige rammer

Fine Art Giclée print (Hahnemühle)

Vælg mellem flere lækre typer Hahnemühlepapir, som er garant for syrefri papirkvaliteter i absolut verdensklasse. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk farvemættet og knivskarpt print med minimal kornethed takket være K4 og Multi Size Droplet Technology med en minimal dråbestørrelse på 3,5 pl. De sorte toner er ekstra dybe og mættede takket være 4 forskellige sorte farver. Vores Fine Art Print (også kaldet giclée) leveres fladt pakket i emballage, eller du kan få det monteret på forskellige typer plader (se herover). Se papirtyperne herunder.

Mat Hahnemühle 210g

Med Mat Hahnemühle 210g får du en lækker mat papirkvalitet til en attraktiv pris. Papiret udmærker sig med en næsten helt glat overflade, mat finish og lys tone, som sikrer en fremragende farvegengivelse og skarpt opløsning, som giver udtryksfulde billeder.

Du kan også vælge at indramme denne papirtype, hvor glas og print gerne må have kontakt.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Silk Hahnemühle 310g

Høj kontrast og fantastisk farvedybde. Med sin silkeblanke let strukturerede overflade er Silk Hahnemühle 310g en af vores absolutte bestsellers fra Hahnemühle og et klassisk valg til især portrætfotos.

Du får et naturligt hvidt papir med en pearl coatning, som styrker papirets modstandsdygtighed over for ridser og fedtfingre.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Glossy Hahnemühle 260g

Med Glossy Hahnemühle 260g får du billedresultater i uovertruffen højglans fotolaboratorie-kvalitet. Papiret er et klassisk inkjet-fotopapir med mikroporøs coatning, men med en bedre stabilitet end de fleste takket være papirets vægt på 260g. Det styrker holdbarheden og sikrer dig et billede, som ikke vil falme i mange år. Ved indramning skal der være luft mellem print og glas, da overfladerne ellers kan klistre sammen.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning
Vi anbefaler 150 dpi ved plakatprint og 300 dpi ved Fine Art print.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-

Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Følg os