Foto på plakat

Foto på plakat er en nem og lækker måde at dekorere væggen med dit eget motiv. Vores plakatprint kan laves som almindelige plakater eller som selvklæbende plakater med dit foto.

Vores almindelige fotoplakater egner sig specielt godt til at sætte i glas og ramme, mens de selvklæbende plakater er perfekte til at klistre direkte op på væggen. De selvklæbende plakater er nemme at tage af væggen og kan bruges adskillige gange.

Priser

Nem bestilling!


          1. Upload dit foto

          2. Vælg størrelse/printtype

          3. Bestil og modtag
              indenfor 1 uge

Plakat 170g

Vi printer kunstværket som plakat i høj kvalitet, med en printteknik som giver yderst skarpe og farveægte prints. Overfladen er semimat og yderst modstandsdygtigt overfor sollys og kan rengøres med en fugtig klud.

Den 170 g kraftige plakat kan bestilles i nøjagtig den størrelse du ønsker op til 240 cm på den smalle led (hvis opløsningen tillader det). Det kunne eksempelvis være 240x400 cm.

Mat fotopapir 210g

Mat fotopapir 210g består af en mat Hahnemühle 210g med direkte UV-print. Mat fotopapir 210g er et lækkert mat kunstpapir baseret på naturlige 100% alfa-cellulose syrefri fibre. Papiret har en mat glat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Denne papirtype kan indrammes med et flot resultat, men kan også undvære indramning, da UV-printet sikrer høj modstandsdygtighed over for sollys.

Mat fotopapir 300g

Mat fotopapir 300g er et lækkert kunstnerisk kraftigt papir med en fløjlsagtig mat og meget hvid overflade. Vi printer med højkvalitets uv-print på dette papir, hvilket giver intense og levende farver i et semimat satinagtigt look. En super flot og yderst holdbar fine art løsning til en fornuftig pris.

Selvklæbende plakat

Smart selvklæbende og flytbart akrylmedie, som kan bestilles i nøjagtig den størrelse du ønsker op til 135 cm på den smalle led.

Selvklæbende plakater klæber godt til de fleste overflader, men en jævn væg anbefales.

Udendørs Plakat 200g

Tyndt semimat PP plastmedie (backlit), som giver rigtig flotte skarpe prints. Kan anvendes både ud og inde, da materialet ikke suger vand og da plakaten fremstilles med UV-print, som er modstandsdygtigt over for solens stråler. Egner sig specielt godt til roll ups, lysskilte, gadeskilte eller udendørs plakater, men kan naturligvis også anvendes som en almindelig plakat i en skifteramme.

Inspiration

Nyhedsbrev

Modtag e-mail med nyheder om nye kunstnere, produkter osv.

Fuld returret!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. 8 dages fuld returret.

Plakatprint i høj kvalitet

Vi printer din plakat eller fotopapir i høj kvalitet, med en printteknik som giver yderst skarpe og farveægte fotos. Overfladen er semimat, vandfast og yderst modstandsdygtigt over for sollys. Du kan også vælge at få dine fotos printet på selvklæbende plakater, hvilket er en meget populær løsning, der giver et super flot og holdbart resultatet, da plakaten bliver en naturlig del af væggen. Hvis du er på udkig efter nogle flotte plakater, men ikke selv har et foto til upload, kan du kigge i vores store plakat galleri, hvor der er masser af flotte motiver.