Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Foto på plakat og papir

Foto på plakat er en nem og lækker måde at dekorere væggen med dit eget motiv. Vores plakatprint kan laves som almindelige plakater eller som selvklæbende plakater med dit foto.

Vores almindelige fotoplakater egner sig specielt godt til at sætte i glas og ramme, mens de selvklæbende plakater er perfekte til at klistre direkte op på væggen. De selvklæbende plakater er nemme at tage af væggen og kan bruges adskillige gange.

Plakat 170g

Vi printer kunstværket som plakat i høj kvalitet, med en printteknik som giver yderst skarpe og farveægte prints. Overfladen er semimat og yderst modstandsdygtigt overfor sollys og kan rengøres med en fugtig klud.

Den 170 g kraftige plakat kan bestilles i nøjagtig den størrelse du ønsker op til 240 cm på den smalle led (hvis opløsningen tillader det). Det kunne eksempelvis være 240x400 cm.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Mat Fine Art papir 230 g

Vi har håndplukket et lækkert bæredygtigt 230g fine art papir, som har en mat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk farvemættet og knivskarpt print. Et produkt, som normalt er forbeholdt vores feinsmeckerkunder, men som vi kan tilbyde til en ekstra lav pris, grundet storproduktionsfordele.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Selvklæbende plakat

Smart selvklæbende og flytbart akrylmedie, som kan bestilles i nøjagtig den størrelse du ønsker op til 135 cm på den smalle led.

Selvklæbende plakater klæber godt til de fleste overflader, men en jævn væg anbefales.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Udendørs Plakat 200g

Tyndt semimat PP plastmedie (backlit), som giver rigtig flotte skarpe prints. Kan anvendes både ud og inde, da materialet ikke suger vand og da plakaten fremstilles med UV-print, som er modstandsdygtigt over for solens stråler. Egner sig specielt godt til roll ups, lysskilte, gadeskilte eller udendørs plakater, men kan naturligvis også anvendes som en almindelig plakat i en skifteramme.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Fine Art i glas og ramme

Vi opklæber et 310 g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée print på en plade, som indrammes med en valgfri ramme og 2 mm glas. Vores Giclée print er til feinschmeckeren, som ønsker den ypperste print- og papirkvalitet. Produktet leveres naturligvis klar til ophængning. Hvis du ønsker indramning med passepartout, så kontakt vores kundeservice på post@illux.dk. Passepartout kan laves i alle størrelser og både i sort og hvid.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Vælg mellem mange forskellige rammer

Inspiration

Priser

Levering af filer

  • Vi anbefaler max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm - og ja, det er ret stort :)
  • Filformat: JPG (foretrækkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Opløsning: 150-300 dpi (ofte vinder du ingenting ved 300 dpi frem for 150 dpi).

Udspecificering af fillevering (for nørderne)
Test kvaliteten af din fil her