Foto på plakat

Foto på plakat er en nem og lækker måde at dekorere væggen med dit eget motiv. Vores plakatprint kan laves som almindelige plakater eller som selvklæbende plakater med dit foto.

Vores almindelige fotoplakater egner sig specielt godt til at sætte i glas og ramme, mens de selvklæbende plakater er perfekte til at klistre direkte op på væggen. De selvklæbende plakater er nemme at tage af væggen og kan bruges adskillige gange.

Inspiration

Nem bestilling!


          1. Upload dit foto

          2. Vælg størrelse/printtype

          3. Bestil og modtag
              indenfor 1 uge

Priser

Pr. kvm: 240 kr.
Opstart: 250 kr.

Priseksempel:
H250xB250 cm: 1750 kr.

Selvklæbende plakat

Smart selvklæbende og flytbart akrylmedie, som kan bestilles i nøjagtig den størrelse du ønsker op til 135 cm på den smalle led. Klæber godt til de fleste overflader, men en jævn væg anbefales

Nyhedsbrev

Modtag e-mail med nyheder om nye kunstnere, produkter osv.

Fuld returret!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. 8 dages fuld returret.

Plakatprint i høj kvalitet

Vi printer din plakat i høj kvalitet, med en printteknik, som giver yderst skarpe og farveægte fotos. Overfladen er semimat, vandfast og yderst modstandsdygtigt overfor sollys.

Du kan også vælge at få dine fotos printet på selvklæbende plakater, hvilket er en meget populær løsning, der giver en super flot og holdbart resultatet, da plakaten bliver en naturlig del af væggen.

Hvis du er på udkig efter nogle flotte plakater, men ikke selv har et foto til upload, kan du kigge i vores store plakat galleri, hvor der er masser af flotte motiver. Du finder galleriet lige her: Plakat galleri

Tekniske facts

- Kvalitet: 170 g semimat
- Mål: Max på kort led: 240 cm
- Printtype: UV – 6 farvet cmyk
- Holdbarhed: Falmer ikke
- Rengøring: Ja, med fugtig klud