Hvorfor vælge print på Akryl Dibond?

Intense farver og krystalklar finish

Råt, rent og ekstremt elegant. På Akryl Dibond bliver dit billede til noget ganske særligt. 

Farverne i dit billede intensiveres, når det printes med pigmenteret blæk i 10 farver, og yderligere når det opklæbes direkte mod et 3 mm spejlblankt akrylglas.

Prikken over i’et er alu dibond pladen, der monteres på bagsiden og fuldender udtrykket med en 3 mm sort kant hele vejen rundt om dit billede. 

Refleksfrit print med klare farver

Minimalistisk, men iøjnefaldende

Dit foto printes på et lækkert Hahnemühlepapir med Fine Art print i 10 farver. Det giver et knivskarpt resultat med høj kontrast og en utrolig farvedybde.

Printet opklæbes direkte mod akrylglasset og på bagsiden monteres en formstabil alu sandwichplade, der med sin 3 mm sorte kant afrunder billedet og gør en indramning overflødig.

Resultatet er yderst betagende. Dit billede fremstår rent og råt uden indramning. Minimalistisk, men alligevel iøjnefaldende.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller Akryl Dibond billeder, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres med skjulte beslag, der gør ophængningen enkel og giver billedet en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer dit billede på elegant vis.

Ved billeder over 150 cm monterer vi også en skjult sort MDF-ramme på bagsiden. Denne fungerer som stabilisator og beslag, således at formstabiliteteten bevares og ophængningen fortsat vil være simpel.

Få indrammet dit billede

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en mere traditionel afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede svæverammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Vælger du at få dit Akryl Dibond print indrammet, skal du blot være opmærksom på, at man så ikke vil kunne se den karakteristiske aludibond plade. Selvom den ikke kan ses udadtil, vil den dog stadig bidrage til at gøre dit billede mere formstabilt - hvilket især er en fordel ved store størrelser.

Se vores udvalg af rammer

Bliv inspireret til indretning med personlige billeder

Bliv inspireret til indretning med personlige billeder

Hvor stort kan mit foto på aluplade blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

10 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 800,- 889,- 85 x 55 cm: 1.527,- 1.696,-
40 x 40 cm: 979,- 1.007,- 90 x 60 cm: 1.656,- 1.840,-
65 x 45 cm: 1.215,- 1.350,- 140 x 95 cm: 3.064,- 3.404,-
65 x 65 cm: 1.446,- 1.607,- 195 x 95 cm 3.995,- 4.438,-
Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om Akryl Dibond - 6 mm

Hvad er det særlige ved Akryl Dibond billeder?

Knivskarpe detaljer og krystalklar finish. Du får høj kontrast og en utrolig farvedybde, når dit billede monteres på indersiden af 3 mm akryl med en spejlblank overflade. 

Dit foto printes på et lækkert Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i 10 farver. Det giver et knivskarpt resultat med dybe farver, som yderligere intensiveres gennem det blanke akrylglas.

På bagsiden monteres en formstabil alu sandwichplade, der med sin 3 mm sorte kant afrunder billedet og gør en indramning overflødig. Resultatet er et billede som i sig selv fremstår ærligt og eksklusivt.


Hvilke størrelser og formater kan Akryl Dibond fotos produceres i?

Om du ønsker miniatureformater eller et stort panorambillede, så er det ikke noget problem med Akryl Dibond print. Du kan frit skræddersy størrelsen på dit billede fra 15x15 cm og op til 180x120 cm.

Skal dit billede være endnu større? Så tilbyder vi Fine Art Giclée glasbilleder i størrelser helt op til 193x145 cm.

Akryl Dibond prints kan også bestilles i kampagnestørrelser, hvor du får 10% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater


Hvad er produktions- og leveringstiden for Akryl Dibond billeder?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit Akryl Dibond billede, når du lægger produktet i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit Akryl Dibond print op på væggen?

Dit Akryl Dibond billede leveres med skjulte beslag, som nemt kan monteres på væggen og sikrer en stabil ophængning. Beslagene giver samtidig dit fotoprint en svævende effekt, hvor billedet vil hænge med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber her en skygge, der vil fungere som en flot og naturlig indramning af dit vægbillede.

Kan mit Akryl Dibond billede hænge udendørs og på badeværelset?

Da dit billede printes på et Fine Art papir, som opklæbes imellem akrylglasset og alu dibond bagpladen, anbefaler vi ikke, at det ophænges på badeværelset eller udendørs. Vand og damp kan nemlig potentielt trænge ind mellem de to plader og forårsage skader på papirprintet. 

Skal dit billede ud og hænge eller op på badeværelset, anbefaler vi i stedet, at du får lavet et direkte print på Hvid alupladeBørstet aluplade eller Mat aluplade. Her printer vi nemlig direkte på alupladen med UV-print, der er både vandfast og modstandsdygtigt overfor ridser og sollys. 


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på Akryl Dibond?

Der er ikke det billede, som ikke vil tage sig godt ud som et Akryl Dibond billede. Fine Art printteknikken fanger alle farvenuancer og de får ekstra dybde gennem det spejlblanke akrylglas. 

Netop derfor får du også de allersmukkeste resultater med farverige fotos og billeder fuld af kontrast. Her vil farverne blive intensiveret af først det pigmenterede blæk, dernæst spejlingen gennem akrylglasset.

Har du et billede i meget mørke nuancer, er Akryl Dibond også et fremragende valg. Med hele fire sorte blækpatroner kan Fine Art printet nemlig ramme de mørke toner spot on og give en enorm dybde til dit billede.
 

Hvilke alternativer er der til print på hvid aluplade?

Vi tilbyder flere typer af både glasbilleder og prints på aluplade.

Ønsker du eksempelvis ren glas uden alu sandwich bagplade, så skal du helt sikkert se nærmere på vores eksklusive Fine Art Giclée Glas og Akrylglas - 4 mm. Her vil det, i stedet for alupladens sorte kant, være glasset, der i sig selv afrunder dit billede og giver det et rent og minimalistisk udtryk fra alle leder og kanter.

Er du omvendt vild med alupladens rå og moderne touch til dit billede, så tilbyder vi mange typer af refleksfrie prints på aluplade. På Mat aluplade - 1 mm og Børstet aluplade - 3 mm kan du for eksempel bogstaveligt talt lade alupladens metalliske overflade skinne igennem dit print, mens det på Hvid Aluplade - 3 mm får et let silkeblankt shine i de lyse områder af den ellers matte overflade.

Se alle mulighederne med print på aluplade

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

10 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 800,- 889,-
40 x 40 cm: 979,- 1.007,-
60 x 45 cm: 1.215,- 1.350,-
85 x 55 cm: 1.527,- 1.696,-
90 x 60 cm: 1.656,- 1.840,-
Flere priser