Hvorfor vælge print på børstet aluplade?

Råt og minimalistisk

På en 3 mm børstet aludibond plade får dit billede en reflekfri overflade med et smukt metallisk shine.

Dit foto printes direkte på den børstede overflade, der skinner igennem printet og giver det et råt look. Er der hvidt i dit billede, træder den metalgrå overflade her klart frem og bliver en integreret del af motivet.

Den børstede aluplade er yderst formstabil og afrunder med sin 3 mm sorte kant billedet på elegant vis. Printet er desuden vandfast og modstandsdygtigt over for sollys takket være UV-printteknikken.

Refleksfrit print med klare farver

Skarp kvalitet, sublim holdbarhed

Ved print på hvid aluplade printer vi dit foto direkte på en 3 mm formstabil aludibond plade, der giver et refleksfrit print uden genskin fra lyskilder.

Farverne er klare og nuancerede takket være UV-printteknikken. UV-printet er desuden vandfast og modstandsdygtigt over for sollys, hvorfor billedet også er velegnettil ophængning udendørs eller i fugtige omgivelser som eksempelvis på badeværelset.

Alupladens sorte kant giver dit billede en minimalistisk og elegant afrunding.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på børstet aluplade, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres nemlig med skjulte beslag, der sikrer en stabil og simpel ophængning.

Beslagene giver desuden dit billede en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer aluprintet på elegant vis.

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på børstet aluplade indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer den metalliske glans.

Se vores udvalg af rammer

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Hvor stort kan mit foto på aluplade blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved print på børste aluplade
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

10 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 447,- 497,- 95 x 95 cm: 1.538,- 1.709,-
45 x 45 cm: 681,- 757,- 100 x 70 cm: 1.317,- 1.464,-
70 x 50 cm: 889,- 987,- 140 x 100 cm: 2.084,- 2.315,-
70 x 70 cm: 1.060,- 1.178,- 145 x 145 cm 2.792,- 3.102,-
90 x 60 cm: 1.130,- 1.256,- 305 x 150 cm: 5.250,- 5.833,-
Flere priser

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Hurtig produktion,

sikker levering

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om print på børstet aluplade

Hvad er det særlige ved billeder printet på børstet aluplade?

Billeder på børstet aluminium skiller sig ud fra mængden med et silkeblankt sølvfarvet shine og et råt, men elegant udtryk. 

Den børstede aluminiumsplade tilfører nemlig en helt særlig effekt til dit billede. De mørke områder af billedet fremstår matte, mens den metalliske overflade skinner igennem printet i billedets lyse områder. Kontrasten giver et elegant spil og ekstra dybde til dit foto.

Når du får printet dit billede på en børstet aluplade, behøver du heller ikke at få det indrammet. Takket være de medfølgende skjulte beslag kan printet hænges op på væggen, som det er, og du får således en flot minimalistisk afslutning på dit billede.

Foretrækker du en mere klassisk afslutning, kan du dog også sagtens få indrammet den børstede aluplade.

Ønsker du print på børstet aluplade med ramme? Upload dit foto her.


Hvilke størrelser og formater kan foto på børstet alu produceres i?

Om du ønsker miniatureformater eller et stort panorambillede, så er det muligt med print på børstet aluplade. Selv i store formater sikrer aludibond pladen nemlig et formstabilt vægbillede og selv i små billedformater vil du opnå et skarpt resultat takket være UV-printteknikken. Du kan derfor frit skræddersy størrelsen på dit billede fra 15x15 cm og op til 225x150 cm. 

Skal dit billede være endnu større? Så kan du på hvid aluplade bestille prints i størrelser helt op til 300x200 cm.

Print på børstet alu kan også bestilles i kampagnestørrelser, hvor du får 10% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater.


Hvad er produktions- og leveringstiden for print på børstet alu plade?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit aluprint, når du lægger det ønskede produkt i din indkøbskurv.

Hvordan hænger jeg mit aluprint op på væggen?

Dit foto på børstet aluplade leveres med skjulte beslag, som nemt kan monteres på væggen og sikrer en stabil ophængning. Beslagene giver samtidig dit fotoprint en svævende effekt, hvor billedet vil hænge med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber her en skygge, der vil fungere som en flot og naturlig indramning af dit vægbillede


Kan mit billede på børstet aluplade hænge udendørs og på badeværelset?

Print på børstet aluplade er et oplagt valg til udendørs ophængning eller til at give nyt liv til badeværelset. Her printer vi nemlig med vandfast UV-print på den solide aluplade, der tåler al slags vind og vejr. UV-printet falmer desuden ikke og det er også modstandsdygtigt overfor ridser


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på børstet aluplade?

Har du et motiv med mange eller store hvide områder, så får du masser af wow-effekt på børstet aluplade! Her får alupladens sølvfarvede shine nemlig rigtig lov til at shine. 

Effekten vil du blandt andet kunne opleve med sort-hvid fotos, hvor de lyse områder træder frem med et sølvfarvet skær og står i kontrast til billedets mørke områder, der vil fremstå mere matte. Kontrasten skaber en spændende dybde og giver masser af spil til sort-hvid fotoet. 


Hvilke alternativer er der til print på børstet aluplade?

Vi tilbyder flere typer af metalprints, som giver dit billede et moderne look.

Ønsker du eksempelvis et helt ensartet mat udtryk, vil Mat aluplade - 1 mm eller Aluplade Giclée mat helt sikkert fange din interesse. Du kan også opnå et minimalistisk look med vores bestseller Hvid aluplade - 3 mm, hvor dit billede får et semimat udtryk.

Er du vild med den rå og minimalistiske afslutning, som alusandwich pladen giver, men ønsker du samtidig et glasmonteret billede, så er Akryl Dibond - 6 mm det rette valg. Her printer vi dit billede på et lækkert Hahnemühlepapir, opklæber det på indersiden af et spejlblankt 3 mm akrylglas og montererer det mod en 3 mm aludibond plade. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

10 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 447,- 497,-
45 x 45 cm: 681,- 757,-
70 x 50 cm: 889,- 987,-
70 x 70 cm: 1.060,- 1.170,-
90 x 60 cm: 1.130,- 1.256,-
Flere priser