Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge

Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Skumplader

Vores skumplader er et spændende alternativ til vores andre produkttyper. Vi printer med højkvalitets UV-print direkte på en hvid opskummet PVC-plade, hvilket giver printet et semimat udtryk. Vores PVC-plader har en naturlig hvid kant, hvilket er med til at give en flot afslutning på dit foto eller kunstværk.

Printet falmer ikke og er vandfast, hvormed det også kan hænge udenfor. Skumpladerne leveres med skjulte beslag på bagsiden, så billedet fremstår svævende cirka 15 mm fra væggen, og skaber et indtryk af, at skyggen indrammer billedet.

Opskummet PVC - 10 mm

Moderne og minimalistisk. Ved print på opskummet PVC får dit foto et semimat udtryk med en elegant og minimalistisk finish. Printet er refleksfrit og farverne klare og nuancerede takket være UV-printteknikken. UV-printet er desuden vandfast og modstandsdygtig over for sollys.

Dit foto printes direkte på skumpladen, som har en 10 mm hvid kant, der giver billedet en elegant og karakteristisk afrunding.

Start bestilling her
Start her - med kunst fra vores galleri

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Opskummet PVC
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-

Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Følg os