Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge

Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Skumplader

Vores skumplader er et spændende alternativ til vores andre produkttyper. Vi printer med højkvalitets UV-print direkte på en hvid opskummet PVC-plade, hvilket giver printet et semimat udtryk. Vores PVC-plader har en naturlig hvid kant, hvilket er med til at give en flot afslutning på dit foto eller kunstværk.

Printet falmer ikke og er vandfast, hvormed det også kan hænge udenfor. Skumpladerne leveres med skjulte beslag på bagsiden, så billedet fremstår svævende cirka 15 mm fra væggen, og skaber et indtryk af, at skyggen indrammer billedet.

1.
Upload
dit foto her
2.
Vælg størrelse/printtype
3.
Bestil og modtag indenfor 1 uge

Opskummet PVC - 10 mm

Print med højkvalitets UV-print direkte på en hvid opskummet pvc, som giver printet et semimat udtryk. Printet falmer ikke og er vandfast. Pladen er slagfast og 10 mm tyk med en hvid kant, hvilket giver en flot afslutning på billedet. Leveres med skjulte beslag på bagsiden, så billedet får en svævende effekt ca. 15 mm fra væggen, hvor skyggen ”indrammer” billedet.

Start bestilling her
Start her - med kunst fra vores galleri

Levering af filer

  • Vi anbefaler max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm - og ja, det er ret stort :)
  • Filformat: JPG (foretrækkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Opløsning: 150-300 dpi (ofte vinder du ingenting ved 300 dpi frem for 150 dpi).

Udspecificering af fillevering (for nørderne)
Test kvaliteten af din fil her

Priser