Hvorfor vælge print på lærred med svæveramme?

Klassisk udtryk, kunstnerisk finish

Du får gallerikvalitet og fornemmelsen af et klassisk kunstværk, når dit billede printes på lærred og indrammes i en håndlavet svæveramme.

Det OEKO-TEX®-certificerede bomuldlærred har en let sturktureret overflade, som bringer liv til dit billede og associasionerne om et klassiske lærredsmaleri frem. 

Som prikken over i'et indrammes dit billede i en valgfri svæveramme af højeste kvalitet.

Refleksfrit print med klare farver

Klare farver, der holder for evigt

Dit foto printes med UV-print, der sikrer et slidstærkt print med klare farver, som bevarer glansen i utallige år.

Farverne fremstår rolige og afbalancerede på lærredets semimatte overflade, som giver et refleksfrit print uden genskin fra lyskilder.

Printet er desuden vandfast, modstandsdygtigt over for sollys samt rengøringsvenligt.

Svæverammer i topkvalitet

For et sidste touch indrammer vi dit lærredsbillede i en håndlavet svæveramme, der sætter prikken over i’et på kunstværket.

Alle svæverammer produceres i vores eget indramningsværksted med rigtige trælister og uden glas, så du bevarer canvaslærredets karakteristiske strukturerede og refleksfrie overflade.

Se hele udvalget af svæverammer

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på lærred, skal du ikke bekymre dig om montagen. 

Vores lærredsbilleder leveres med savtakket beslag lige til at hænge op på væggen. Stabilt og simpelt. Så det eneste, du skal gøre, er at have boremaskinen klar.

Mindre størrelser er også velegnede til at pynte på en hylde, hvor de let kan flyttes rundt efter humør.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på hvid aluplade, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres nemlig med skjulte beslag, der sikrer en stabil og simpel ophængning.

Beslagene giver desuden dit billede en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer aluprintet på elegant vis.

Få indrammet din plakat

Giv din plakat et ekstra løft i en kvalitetsramme

Vores plakatrammer fremstilles på mål på vores egen fabrik i Danmark. Du får således en skræddersyet kvalitetsramme, som er produceret under ordentlige forhold, der ikke bidrager til overproduktion.

Rammerne laves med rigtige trælister, der er fire forskellige farver at vælge imellem, og mulighed for selv at skifte printet ud.

Bliv inspireret til indretning med lærredsprint

Bliv inspireret til indretning med lærredsprint

Hvor stort kan mit foto på lærred blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

20 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 386,- 482,- 150 x 100 cm: 2.104,- 2.629,-
50 x 50 cm: 696,- 869,- 150 x 150 cm: 2.808,- 3.509,-
90 x 60 cm: 1.076,- 1.345,- 240 x 120 cm: 3.462,- 4.328,-
100 x 75 cm: 1.312,- 1.639,- 200 x 150 cm 3.512,- 4.389,-
100 x 100 cm: 1.576,- 1.969,-  
Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om print på lærred med svæveramme

Hvad er det særlige ved billeder printet på lærred med svæveramme?

Print på lærred er en af vores mest populære produkttyper, og vi forstår godt begejstringen. Lærredsprintets naturlige og varme udtryk passer nemlig ind i enhver indretning og tilfører et klassisk touch. 

Ved lærred med svæveramme får dit lærredsbillede yderligere et klassisk touch, når det indrammes i en valgfri svæveramme, som afslutter dit billede på traditionel vis. Rammen skaber en flot kontrast til det mere bløde og organiske udtryk, som er karakteristisk for lærredsprintet.

Farvene fremstår rolige og afbalancerede på den semimatte overflade, som giver dig et refleksfrit print fra alle leder og kanter. De vil desuden bevare deres farvestyrke mange år frem takket være UV-printteknikken, som sikrer et yderst holdbart resultat. 


Hvilke størrelser og formater kan 
mit fotolærred produceres i?

Om du ønsker miniatureformater eller et stort panoramabillede, så er det ikke noget problem, når du vælger print på lærred med svæveramme. Du kan frit skræddersy størrelse på dit billede fra 20x20 cm og helt op til 260x170 cm.

Du kan også vælge at bestille en af vores kampagnestørrelser, hvor du får 20% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater


Hvad er produktions- og leveringstiden for lærredsprint?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit lærredsprint, når du lægger produktet i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit lærredsbillede op på væggen?

Dit vægbillede på lærred leveres klar til ophængning. Vi monterer nemlig savtakket beslag på bagsiden af svæverammen, så du nemt kan montere det på væggen og få en stabil ophængning. 

Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på lærred?

Lærredets organiske struktur bringer en naturlig varme frem, som gør det til et oplagt valg til alt fra portrætbilleder til naturfotos.

Har du et abstrakt eller kunstnerisk motiv, kan du også understrege dette look på lærred. Selvom dit foto ikke direkte kommer til at ligne et maleri, når det printes på lærredet, så bidrager canvasteksturen nemlig til et mere kunstnerisk udtryk.

Mangler du det perfekte motiv? Udforsk vores Art Shop for grafiske værker, fotokunst og kunsttryk

Kommer mit foto til at ligne et maleri, når det printes på lærred?

Når du får printet dit foto på lærred med svæveramme, kommer det ikke til at ligne et maleri trykt på lærred. Men dit billede vil få et mere kunstnerisk look takket være den strukturerede overflade, som mange associerer med klassiske lærredsmalerier.

Vil du opnå et malet udtryk, kan det dog godt lade sige gøre, hvis bare du får printet et foto af et motiv, der i forvejen er malet, eller får lagt et grafisk filter på, som giver en malet effekt til dit foto. 

Så vil lærredsstrukturen nemlig forstærke det malede udtryk, således at fotolærredet i højere grad kommer til at ligne et egentligt maleri.

Vil du have hjælpe til at opnå et malet udtryk med grafiske filtre? Kontakt os på post@illux.dk

Hvad er forskellen på en blindramme og en svæveramme?

Når du bestiller print på lærred med 18 eller 38 mm blindramme, spænder vi dit fotolærred ud over en blindramme, således at det er muligt at hænge det op på væggen. Der er altså ikke tale om en synlig ramme, men en ramme der tjener et praktisk formål. 

En svæveramme er omvendt en synlig ramme, som giver en klassisk indramning af dit lærredsbillede. Svæverammen løfter desuden fotolærredet en smule ud fra væggen, så det får en svævende effekt.

Har lærred med blindramme vakt din interesse? Se mere her

Kan jeg købe foto på lærred på tilbud?

Du får hele 20% rabat, når du bestiller print på lærred i en af vores kampagnestørrelser.

Derudover kører vi også af og til særtilbud på lærredsbilleder. Hold øje med vores sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få først besked om vores tilbud.

Hvilke alternativer er der til print på lærred med svæveramme?

Vi tilbyder et bredt udvalg af printmaterialer til dit billede.

For et lettere og mere minimalistisk udtryk, men på samme strukturerede semimatte overflade kan du vælge lærred med 18 mm blindramme eller lærred med 38 mm blindramme, hvor lærredsbilledet hænger frit uden indramning. 

Du kan også gå all in på det varme og naturlige og look ved at få printet dit foto på træ. Her printer vi nemlig dit billede direkte på en 9 mm birkefinérplade, der giver masser af karakter og varme til dit foto.

Ønsker du ligesom ved print på lærred et refleksfrit print med en semimat overflade, men i et mere moderne og råt udtryk, så skal du tage et kig på vores alupladeprints.

Få overblik over alle dine muligheder med print af dit foto

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

20 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 386,- 402,-
50 x 50 cm: 696,- 869,-
90 x 60 cm: 1.076,- 1.345,-
100 x 75 cm: 1.312,- 1.639,-
100 x 100 cm: 1.576,- 1.969,-
Flere priser