Hvorfor vælge print på Aluplade Giclée mat?

Knivskarpe detaljer - minimalistisk æstetik

Det ene udelukker ikke det andet på Aluplade Giclée mat. Du får et utroligt detaljeret billede, men i et let og elegant udtryk på en 3 mm tynd aludibond plade.

Den høje detaljegrad skyldes, at dit foto printes på et lækkert mat Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i hele 10 farver. Det giver et knivskarpt resultat med en utrolig farvedybde.

Refleksfrit print med klare farver

Sublim holdbarhed

På Aluplade Giclée mat får du det bedste fra begge verdener, når den knivskarpe kvalitet fra Fine Art printet kombineres med alupladens sublime holdbarhed.

Vi opklæber nemlig dit Fine Art print på en formstabil aluplade og laminerer det med en silkemat laminat. Det styrker printets holdbarhed og gør det mere modstandsdygtigt over for solens stråler.

Alupladens 3 mm sorte kant afrunder desuden dit billede og gør en indramning overflødig.

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på Aluplade Giclée mat, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres med skjulte beslag, der sikrer en stabil og simpel ophængning.

Beslagene giver desuden dit billede en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer aluprintet på elegant vis.

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på Aluplade Giclée mat indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Se vores udvalg af rammer

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Bliv inspireret til indretning med aluprint

Hvor stort kan mit foto på aluplade blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

10 % rabat

på udvalgte størrelser

30 x 20 cm: 446,- 495,- 90 x 60 cm: 1.188,- 1.320,-
40 x 30 cm: 539,- 599,- 100 x 70 cm: 1.436,- 1.595,-
45 x 30 cm: 562,- 624,- 100 x 100 cm: 1.900,- 2.111,-
60 x 40 cm: 724,- 805,- 140 x 100 cm 2.519,- 2.799,-
70 x 50 cm: 895,- 994,- 300 x 145 cm: 7.082,- 7.869,-
Flere priser

Hurtig produktion,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mere om vores indsatser

Er du erhvervskunde?

Kontakt os for et samarbejde

Følg os

Få svar på dine spørgsmål om print på Aluplade Giclée mat

Hvad er det særlige ved billeder printet på Aluplade Giclée mat?

De fleste af vores aluplade produkter produceres med 6-farvet UV-print, men ved Aluplade Giclée mat printer vi med Fine Art print i 10 farver. Det betyder, at du vil opleve endnu flere farvenuancer og en tårnhøj detaljegrad i dit billede!

Farverne og detaljerne træder tydeligt frem på den matte og glatte overflade, som sikrer et refleksfrit print og giver dit billede et moderne og minimalistisk udtryk. Det minimalistiske look understreges desuden af alupladens 3 mm sorte kant, som afrunder dit billede på elegant og enkel vis. 

Ønsker du en mere klassisk afslutning på dit billede, kan du dog også vælge at få indrammet dit aluprint i en af vores håndlavede kvalitetsrammer.

Ønsker du print på Aluplade Giclée mat med ramme? Upload dit foto her.


Hvilke størrelser og formater kan foto på Aluplade Giclée mat produceres i?

Om du ønsker miniatureformater eller et stort panorambillede, så er det muligt med print på Aluplade Giclée mat. Selv i store formater sikrer aludibond pladen nemlig et formstabilt vægbillede og selv i små billedformater vil du opnå et utrolig detaljeret resultat takket være Fine Art printteknikken. Du kan derfor frit skræddersy størrelsen på dit billede fra 15x15 cm og op til 300x145 cm. 

Du kan også vælge at bestille en af vores kampagnestørrelser, hvor du får 10% rabat.

Få det fulde overblik over priser og formater.


Hvad er produktions- og leveringstiden for print på Aluplade Giclée mat?

Du kan altid se den aktuelle produktions- og leveringstid for dit aluprint, når du lægger det ønskede produkt i din indkøbskurv.


Hvordan hænger jeg mit aluprint op på væggen?

Dit foto på Aluplade Giclée mat leveres med skjulte beslag, som nemt kan monteres på væggen og sikrer en stabil ophængning. Beslagene giver samtidig dit fotoprint en svævende effekt, hvor billedet vil hænge med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber her en skygge, der vil fungere som en flot og naturlig indramning af dit vægbillede.

Kan mit billede på Aluplade Giclée mat hænge udendørs og på badeværelset?

Takket være Fine Art printteknikken får du en enorm detaljegrad og farvedybde i dit billede på Aluplade Giclée mat, men printet er til gengæld også mere modtageligt over for ydre omstændigheder som sol, vand og andet slid. 

Skal dit billede ud og hænge eller op på badeværelset, anbefaler vi derfor i stedet, at du får det printet på Hvid aluplade, Børstet aluplade eller Mat aluplade. Her printer vi nemlig med UV-print, der er en mere slidstærk printteknik, som er både vandfast og modstandsdygtigt overfor ridser og sollys. 


Hvilke typer af fotos og motiver egner sig til at blive printet på Aluplade Giclée mat?

Der er ikke det billede, som ikke tager sig godt ud på Aluplade Giclée mat. Fine Art printet fanger alle naturlige farvenuancer i dit billede og fremhæver hver en detalje. Men netop derfor får du også de allersmukkeste resultater med farverige billeder og fotos fuld af detaljer. Her kommer det pigmenterede blæk rigtig til sin ret og intensiverer farverne i dit billede. Resultatet er absolut topklasse!

Har du et billede i meget mørke nuancer, er Aluplade Giclée mat også et fremragende valg. Med hele fire sorte blækpatroner rammer Fine Art printet nemlig de mørke toner spot on, og du får en enorm dybde i dit billede. 

Har Fine Art printet fanget din interesse? Se flere Fine Art produkter her

Hvilke alternativer er der til print på Aluplade Giclée mat?

Vi tilbyder flere typer af aluprints, som giver dit billede et moderne look.

Ønsker du eksempelvis et mat udtryk, men med et let metallisk shine, så vil Mat aluplade - 1 mm eller Børstet aluplade - 3 mm helt sikkert fange din interesse. På vores bestseller Hvid aluplade - 3 mm får dit billede også en anelse shine i lyse områder, men ellers en helt glat og mat overflade, der giver dit billede et minimalistisk udtryk.

Er du vild med den rå og minimalistiske afslutning, som alusandwich pladen giver, men ønsker du samtidig et glasmonteret billede, så er Akryl Dibond - 6 mm det rette valg. Her printer vi, ligesom ved Aluplade Giclée mat, dit billede med det knivskarpe Fine Art print på et lækkert Hahnemühlepapir, som efterfølgende opklæbes på indersiden af et spejlblankt 3 mm akrylglas og monteres mod en 3 mm aludibond plade.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

10 % rabat
på udvalgte størrelser
30 x 20 cm: 446,- 495,-
40 x 30 cm: 539,- 599,-
60 x 40 cm: 724,- 805,-
70 x 50 cm: 895,- 994,-
90 x 60 cm: 1.188,- 1.320,-
Flere priser