Print med dit foto på alverdens materialer

Har du et foto eller et grafisk motiv, der vil egne sig som vægudsmykning til dit hjem? Så har Illux en række forskellige højkvalitetsløsninger til dig: Vi tilbyder forstørrelser af dit foto på lærred, glas, aluplade eller akustik- plade i markedets absolut bedste materialer. Om det er et billede på lærred eller en af vores mange andre muligheder produceres det hele i Danmark. Et fotolærred kan eksempelvis laves i op til 230x300 cm, og hvis det skal være endnu større, kan vi også lave det som et tapet opdelt i baner. Vores smarte bestillingssystem tjekker automatisk kvaliteten på din fil, så vi sikrer, at skarpheden bliver optimal.

Akustikbillede uden ramme

Akustikbillede med ramme

Akrylprint

Glasprint

Aluprint

Lærredsprint

Fine Art Giclée print

Fine Art Giclée i glas og ramme

Plakat & papirprint

 

Træprint

 

Skumpladeprint

Tapet

Stort udvalg af rammer

Det synes vores kunder

Jeg kan varmt anbefale Illux som leverandør på print. Jeg har fået en fantastisk service fra ende til anden helt fra bestilling til afhentning og levering. Der er ingen tvivl om at Illux nu er mit fortrukne firma til print og vægudsmykninger.

– Jonas Mann

Virksomhedsudsmykning

Collage med dit foto

Popart med dit foto

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Full-service-løsning for fotografer og kunstnere

Nem og tryg bestilling
Vi tilbyder at varetage alt fra print og indramning til forsendelse, så du kan fokusere på at udfolde dine kreative kompetencer. Bestillingen er enkel med vores online bestillingssystem. Du modtager et personligt kundelogin, som giver dig overblik over dine ordrer og gør bestillingen endnu lettere.

Drop shipment med hurtig og sikker levering
Dine billeder produceres indenfor 1-5 arbejdsdage og indpakkes i emballage, der er specielt udviklet til at minimere risikoen for fragtskader. Vi tilbyder levering direkte til din kunde i hele landet i neutral emballage og med dig som afsender.

Individuel rabataftale
Uanset om du er ny eller etableret fotograf eller kunstner, har behov for en specialløsning eller løbende produktion, så kan vi tilbyde dig en attraktiv rabat, som er tilknyttet dit login.

Dansk kvalitet med omtanke for miljøet
Som virksomhed med en stor egenproduktion er vi bevidste om vores ansvar for at passe på naturens ressourcer. Vi arbejder med forskellige bæredygtige initiativer og producerer dine produkter med respekt for miljø, arbejdsvilkår og dansk håndværk.

Interesseret? Send en mail til Jimmy på jimmy@illux.dk vedrørende dine behov - så laver vi et tilbud til dig.

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Følg os