Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Print med dit foto på alverdens materialer

Har du et foto eller et grafisk motiv, der vil egne sig som vægudsmykning til dit hjem? Så har Illux en række forskellige højkvalitetsløsninger til dig: Vi tilbyder forstørrelser af dit foto på lærred, glas, aluplade eller akustik- plade i markedets absolut bedste materialer. Om det er et billede på lærred eller en af vores mange andre muligheder produceres det hele i Danmark. Et fotolærred kan eksempelvis laves i op til 230x300 cm, og hvis det skal være endnu større, kan vi også lave det som et tapet opdelt i baner. Vores smarte bestillingssystem tjekker automatisk kvaliteten på din fil, så vi sikrer, at skarpheden bliver optimal.

Akustikbillede uden ramme

Akustikbillede med ramme

Akrylprint

Glasprint

Aluprint

Lærredsprint

Fine Art Giclée print

Fine Art Giclée i glas og ramme

Plakat & papirprint

 

Træprint

 

Skumpladeprint

Tapet

Stort udvalg af rammer

Det synes vores kunder

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Vi har specialudviklet en emballage, der sikrer, at vores produkter (næsten) altid kommer sikkert frem til kunden uden skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Fragtpriser
GLS pakkeshop og erhvervspakke: 59,-
Postnord: 89,-
Danske fragtmænd: 150,-

Hvis uheldet er ude
Undersøg straks ved modtagelse om emballagen har synlige skader/slag/trykmærker. Pak venligst billedet ud, og undersøg om det har taget skade. Hvis billedet er transportskadet skal fragtmanden tage pakken med retur, og du bedes herefter kontakte os herom på post@illux.dk.

Tilfredshedsgaranti
Vi giver 14 dages fuld returret, hvis ikke du er tilfreds med kvaliteten.

Full-service-løsning for fotografer og kunstnere

Nem og tryg bestilling
Vi tilbyder at varetage ALT fra print/indramning til forsendelse, så du kan fokusere på at udfolde dine kreative kompetencer. Vi har gjort bestillingen enkel med vores online bestillingssystem. Få et personligt kundelogin, som giver dig overblik over dine ordrer og gør bestillingen endnu lettere.

Drop shipment med hurtig og sikker levering
Dine billeder produceres indenfor 1-5 arbejdsdage og indpakkes i emballage, der er specielt udviklet til at minimere risikoen for fragtskader. Vi tilbyder levering direkte til din kunde i hele landet i neutral emballage og med dig som afsender.

Individuel rabataftale
Uanset om du er ny eller etableret fotograf eller kunstner, og uanset du har behov for en specialløsning eller løbende produktion, så kan vi tilbyde dig en attraktiv rabat, som er tilknyttet til dit login.

Dansk kvalitet med omtanke for miljøet
Som virksomhed med en stor egenproduktion, er vi bevidste om vores ansvar for at passe på naturens ressourcer. Vi arbejder med forskellige bæredygtige initiativer og producerer dine produkter med respekt for miljø, arbejdsvilkår og dansk håndværk.

Interesseret? Send en mail til Jimmy på jimmy@illux.dk med dine behov - så laver vi et tilbud til dig.

Levering af filer

  • Vi anbefaler max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm - og ja, det er ret stort :)
  • Filformat: JPG (foretrækkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Opløsning: 150-300 dpi (ofte vinder du ingenting ved 300 dpi frem for 150 dpi).

Virksomhedsudsmykning

Collage

med dit foto

Popart

med dit foto

Made in Denmark

Alle produkter produceres på ordre fra vores produktionsfaciliteter i Skanderborg. Vores printmedier og blæk er udviklet specielt til at garantere det flotteste resultat samtidig med at billederne er vandfaste, UV-resistente og lysægte.

Tag et kig i webshoppen og find et stykke Illux Art, lige efter din smag.