Print og indramning til kvalitetsbevidste gallerier

Kunst og vægudsmykning skal ikke kun bemærkes for det visuelle indhold, men også den fysiske udformning. Derfor producerer vi i markedets bedste kvalitet med øje for at løfte jeres værker til det niveau, de fortjener.

Det er en kunst, vi har praktiseret i mere end 15 år, hvor vi har samarbejdet med en lang række gallerier om print- og indramningsløsninger til videresalg.

Vi kan både reproducere kunst, som I forhandler, eller hjælpe jer med at designe og kreere motiver i samarbejde med vores store netværk af kunstnere. Uanset opgaven er vores fokus det samme. At levere markedets absolut bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Interesseret i et samarbejde? Udfyld vores formular og bliv kontaktet.

Kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Udfyld formularen og modtag et tilbud.

Udvalgte produkter

Fine Art Giclée print

Glas- og akrylprint

Lærredsprint

Tapetprint

Træprint

Aluprint

Plakatprint

Indramninger

Hvorfor vælge Illux?

Omkostningseffektiv produktion med fokus på kvalitet

Ofte går pris og kvalitet hånd i hånd, men med en kombination af mange års erfaring og brug af den ypperste printteknologi kan vi tilbyde en omkostningseffektiv produktion, der samtidig sikrer en konstant høj kvalitet og hurtig levering.

Alt produceres og sendes fra vores produktion i Skanderborg, hvor vi også gerne byder jer velkomne til en snak eller afhentning af ordrer.

Affotografering og indscanning af originale værker

Hos Illux kan I få indscannet originale værker op til A3-størrelser eller få affotograferet større værker i vores fotostudie i Risskov. Vi har her fokus på at opnå det bedst mulige udgangspunt for en nøjagtig detalje- og farvegengivelse. Vi kan endvidere justere på farverne ved efterbehandling for at opnå det bedste resultat. 

Se priserne for affotografering og indscanning

Indramning af originale værker

Vi har mange års erfaring i at rådgive i indramningsløsninger såvel som at udføre håndværket med respekt for det orginiale værk. Vores rammer håndlaves i eget indramningsværksted med ægte glas og rigtige trælister. Herunder med mulighed for:

  • Tilvalg af passepartout
  • Tilvalg af specialglas
  • Afstandslister

Se vores standardsortiment af rammer

Direkte fragt til og fra gallerier i hele landet

Vi vil gerne træde til dér, hvor I har brug for det. Derfor tilbyder vi også ekstra services som at sørge for at jeres originale værker fragtes sikkert fra jeres galleri og tilbage igen med en direkte bil - uanset, hvor I holder til. 

Prisen for den direkte fragt afhænger af, hvor i landet jeres galleri har adresse.

Kontakt os på post@illux.dk for et tilbud

Sikker indpakning og forsendelse til hele Europa

Vi leverer kunst til hele Europa og dagligt til Norge og Sverige. Inden fragt indpakkes jeres billeder i vores specialudviklede emballage, der minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video). Skulle uheldet dog mod forventning være ude, håndterer vi naturligvis reklamationen og producerer et nyt billede kvit og frit.

Læs mere om indpakning, fragt og levering

Fleksibilitet og erfaring

Der er ingen faste skabeloner for, hvordan kreative idéer skal tage fysisk form. Vi kan tilpasse den enkelte løsning til jeres ønsker og behov. Det kan vi, fordi vi har erfaring og kompetencer inden for et bredt felt, herunder:

  • Opklæb og laminering
  • Passepartoutskæring på mål
  • Rammeskæring og samling
  • Fine Art print
  • Håndtering af glasskærer og poleringsmaskine

Har I brug for en specialløsning?

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter online, men finder I ikke det, I søger, skal I ikke tøve med at kontakte os for en specialløsning.

Gennem de sidste mange år har vi samarbejdet med en lang række gallerier og kunstnere om at udtænke og producere kreative specialløsninger, der både imponerer og fungerer. Kreative ideer skal nemlig ikke kun leve på papiret, men også i praksis. Vi kender faldgruberne, tænker ud af boksen og sammen med jer, finder vi frem til den helt rigtige løsning. 

Har I en vision, som vi sammen skal gøre til virkelig? Så skriv til os på post@illux.dk eller ring på (+45) 70 25 08 12.

Vil I forhandle kunst fra Art Shoppen?

I vores Art Shop har vi håndplukket kunst fra nogle af de dygtigste danske og udenlandske designere, kunstnere og fotografer. Der er grafiske motiver, stemningsfyldt fotokunst og kunsttryk af imponerende malerier - kort sagt noget for enhver smag.

Passer en del af udvalget ind i jeres galleri? Så er I velkomne til at kontakte os på post@illux.dk for at høre nærmere om mulighederne for at forhandle motiverne. 

Grafisk kunst

Kort

Fotokunst

Maleri kunsttryk

Kids Art

Tapeter

Følg os