Skab de rette rammer med virksomhedsudsmykning

Fra første blik på din virksomhed begynder kundernes indtryk at danne sig. Gør den indvendige såvel som udvendige udsmykning til en del af kundeoplevelsen med Illux som samarbejdspartner. Vi har specialiseret os i at designe og producere vægudsmykning for store såvel som små virksomheder.

Vores mål er at skabe en helhed, hvor dekoration og kommunikation tilsammen gør rummet smukt og unikt, mens de rette signaler sendes til kunder og ansatte. Dette gør vi gennem kundetilpassede løsninger, hvor vi i samarbejde med vores netværk af designere kan assistere i alle aspekter af processen - fra idé til design, produktion og montage.

Her på siden kan du se et udvalg af vores cases inden for kontorudsmykning, kommuner, butik/facade, skoler samt sundheds- og plejeområdet.

Skal vi også hjælpe jer med at udsmykke jeres virksomhed eller organisation? Udfyld vores formular og bliv kontaktet.

Kontorudsmykning

JYSK

De mange ansatte hos JYSK Head Office i Brabrand har nu fornøjelsen af 170 glasbilleder – i alt 250 KVM glas når de bevæger sig rundt på Jysk's 21.000 kvm store hovedkvater. Billederne er printet på vores Fine Art Giclée glas, i formater fra 1 x 1 meter til 2,5 x 1 meter.

Promovec

Et åbent kontorlandskab rimer ikke ligefrem på god akustik vel? Men hos virksomheden Promovec udelukker det ene faktisk ikke det andet. Her er der rum til både snak og fordybelse efter, at mødelokaler og storrumskontoret er blevet indrettet med vores akustikdæmpende billeder, der effektivt reducerer støj fra lokalernes mange støjkilder.

KONSTANT

Elnetselskabet KONSTANT har fået smukkere vægge og et bedre arbejdsmiljø med et grid af lyddæmpende billeder.

Motiverne, der er i tråd med selskabets visuelle identitet, er printet på vores akustikplader med en klasse A lydabsorption - det vil sige markedets bedste. 

NetIP

Til netIP's jydske afdelinger har vi blandt andet produceret tapeter, akustikbilleder, folieafskærmninger og whiteboards, der alt sammen understøtter IT-virksomhedens visuelle identitet og strategiske kommunikation. 

PanzerGlass

I PanzerGlass' lokaler i Hinnerup taler væggene nu deres helt eget tydeligt sprog. Skarpe formuleringer indfanger virksomhedens powerfulde og passionerede brand og en funktionel tidslinje kortlægger historien. Tidslinjen kan nemt ændres eller udvides ved at flytte rundt på og tilføje flere aluminiumsskilte.

NRGi Administration

Til NRGi har vi produceret frosted folie til deres kontor- og mødelokaler og til deres showroom har vi produceret en modulserie af plancher, der fortæller om energiselskabets innovative visioner.

Modulserien er dynamisk, idet den kan bygges forskellige måde og nye elementer kan tilføjes, mens andre udskiftes.

Djursland Bank, Grenaa

Helt i tråd med bygningens arkitektur har Djursland Bank i Grenaa fået dekoreret deres glaspartier med frosted folie.

Den sandblæste folie giver en flot visuel effekt til indretningen og belysningen, men det kan samtidig fungerer som afskærmning i områder, hvor man gerne vil arbejde mere uforstyrret.

DIS - Dansk Ingeniør Service

Dansk Ingeniør Service har til huse i store åbne lokaler i Stilling, men de sterile hvide vægge havde brug for et mere personlig præg. Vi har derfor produceret forskellige tapeter, vindues- og vægfolier samt billeder printet på aluplader, som allesammen afspejler virksomheden visioner og værdier. 

Talentsoft

Hos den danske afdeling i Talentsoft har vi været med til at bringe naturen indendøre med tapeter og vægfolier i rolige klare farver, som understøtter virksomhedens identitet som et moderne, frisk og nordisk brand.

Talentsoft har også fået figurskåret deres logo i pvc.

Revisorhuset

Inspirerende tapeter og billeder printet på hvid alu pryder nu væggene hos Revisorhuset og bidrager til at skabe et motiverende arbejdsmiljø. Her er virksomhedens værdier og visioner indkapslet i et visuelt sprog, som ikke kun giver liv til indretningen, men også efterlader stof til eftertanke.

Kommune

Aarhus Rådhus

Det ligner en bogreol, men Aarhus Rådshus' store vægbillede rummer flere funktioner. Vægbilledet reducerer nemlig også effektivt støj og larm i rummet takket være det lydabsorberende materiale, som gemmer sig under printet. Bogreolen er printet med UV-print på et stofbanner, som let kan udskiftes i smartframen eller vaskes efter behov.

Ungekontrakten

De tunge gule murstensvægge dominerede før Ungekontakten i Svendborg Kommune, men nu brydes det kommunale 70'er look af naturens elementer. Med vægfolier, vægbilleder og skiltning inspireret af den nordiske mytologi har de fået skabt en indbydende atmosfære, der tager godt imod de unge.

Rådmandssekretariatet for TEKNIK OG MILJØ

Det er ikke længere en udfordring at holde møderne på et fornuftigt lydniveau hos Rådmandssekretariatet for TEKNIK OG MILJØ på Aarhus Rådhus. Her har de nemlig fået indrettet mødelokalet med akustikdæmpende billeder, der effektivt reducerer støj og rumklang - og samtidig fungerer som vægdekoration med nogle af byens flotte attraktioner. 

Butik/facade

Slikhaar

Til Slikhaars lokaler har vi produceret firgurskårede vinduesfolier i tråd med virksomhedens visuelle identitet. Her kunne intet mindre end folier i guld gøre det for at facaderne kunne leve op til det lækre hårbrand, som mændende bag Slikhaar har skabt. 

Skoler

AUB, Universitetsbibliotek

På bibilioteket på Aalborg Universet sidder studerende måske tavse og fordybede i bøgerne, men væggene taler deres eget tydelige sprog. De stor vægflader er nemlig blevet dekoreret med inspirerende tapeter, der rummer vise ord fra nogle af historiens store personligheder og lærte mænd. 

AAU, Sundhedsteknologi

Hos uddannelserne på Sundhedsteknologi, Aalborg Universitet, har de fået et skabt et inspirerende læringsmiljø med specialdesignede tapeter, der understøtter lokalernes indretning, men også den omkringliggende natur og uddannelserne centrale værdier.

Næstved Gymnasium og HF

I anledningen af Næstved Gymnaisum og HF's 50 års jubilæum hjalp vi dem med at producere en Wall of Fame med skolens tidligere studerende printet på 10 mm hvid pvc. Derudover har vi også leveret tapeter og akustikbilleder til personalets samlingsstue. 

Katrinebjergskolen, Aarhus N

De rummelige lokaler på Katrinebjergskolen i Aarhus N har fået et både visuelt og akustisk løft med vores akustikdæmpende billeder. Billederne er printet på 40 mm dybe akustikplader med en klasse A lydabsorption - det vi sige det bedste på markedet!

CBS - Porcelænshaven

Når der er lavt til loftet, kan det hurtigt føles klemt, men med visuelle elementer kan man faktisk godt skabe fornemmelsen af mere luft mellem gulv og loft. Dét har gjort i lokalerne på CBS - Porcelænshaven, hvor tapeter med nordiske træer pryder væggene og nærmest løfter loftet. 

Sundheds- og plejeområdet

Tandlægerne Mindet

Hos Tandlægerne Mindet i Skanderborg kan kunderne nu drømme sig væk i et krystalblåt hav eller en naturgrøn skov, imens de får tjek på tænderne. Loftet i tandlægeklikken er nemlig blevet udsmykket med de flotteste aluprints, der gør tandlægebesøget til en lidt mere behagelig oplevelse.

Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed har fået dekoreret deres lange gange med et 31 m bredt tapetprint, som bringer liv til rummet. Tapetet er printet med UV-print, der er både vandfast og resistent over for sollys, og tapetet kan derfor let tørres over med en fugtig klud efter behov og holde sig flot i mange år.

Rehabiliteringshøjskolen, Lindenborgvej

På Rehabiliteringshøjskolen på Lindenborgvej i Risskov har de fået smukkere vægge og en bedre akustik i rummet med akustikdæmpende billeder fra Illux. Billederne er printet på lydabsorberende materiale, der effektivt reducerer støj og rumklang, og så er de indrammet i vores håndlavede kvalitetsrammer. 

Plejehjemmet Vestervang

På Plejehjemmet Vestervang i Aarhus er hyggekrogen blevet indrettet med et stort billede af en bogreol printet på 9 mm birkefinér. Print på træ er nemlig en fantastisk måde at bringe naturen ind i indretningen, og her komplimenterer billedet virkelige de varme farver og naturlige træsorter som allerede dominerer rummet.

Kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Udfyld formularen og modtag et tilbud.

Følg os