Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Fine Art Giclée print

Vores Fine Art Giclée print er for dem, der vil have printkvalitet i verdensklasse. Denne printteknologi er derfor elsket af ekstra detaljeorienterede fagfolk, som fotografer og kunstnere. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et knivskarpt printresultat på vores håndplukkede Hahnemühle papirkvaliteter. Farverne er ekstra dybe og mættede og den sorte tone meget detaljeret takket være 4 forskellige sorte blækpatroner. Vi tilbyder at opklæbe printet på forskellige typer plader så som glas, Dibond og Skumplade med eller uden indramning - det færdige produkt leveres klar til ophængning. Kort sagt det optimalet produkt for foto-feinschmeckeren.

Fine Art i glas og ramme

Du får den ypperste print- og indramningsløsning med Fine Art i glas og ramme. Printet har høj kontrast og en fantastisk farvemæthed takket være printteknikken, hvor vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver. 

Dit foto printes på et 310g Silk Fine art Hahnemühle papir, som opklæbes på plade for en absolut kvalitetsindramning i valgfri ramme med 2 mm ægte glas. Ønsker du passepartout, bedes du kontakte os på post@illux.dk

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Fine Art Giclée Glas

Less is more. Med Fine Art Giclée Glas får du knivskarp perfektion i al sin enkelhed. Bogstavelig talt. Dit foto printes på et håndplukket Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i 10 farver. Det sikrer den ultimative skarphed og farvedybde, som yderligere intensiveres, når printet monteres med billedsiden direkte mod et 4 mm farveløst diamantglas. Billedet fremstår råt, ærligt og eksklusivt uden indramning og de polerede kanter giver en lækker finish. 

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Aluplade Giclée mat

Knivskarpe detaljer, minimalistisk æstetik. Det ene udelukker ikke det andet på Aluplade giclée mat. Hver en detalje træder frem i printet, som monteres på en 3 mm aludibond plade i et enkelt mat look.

Den høje detaljegrad skyldes, at dit foto printes på et lækkert Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i hele 10 farver. Det giver et knivskarpt resultat med en utrolig farvedybde.

Start bestilling her
Start her - med kunst fra vores galleri

Glasopslagstavle

Med vores glastavle får du et eksklusivt vægbillede og en funktionel opslagstavle i ét og samme produkt. 

Vi printer dit foto på et håndplukket Hahnemühle papir med pigmenteret blæk, som sikrer et knivskarpt resultat med fantastisk farvedybde. Printet monteres sammen med en galvaniseret jernplade på indersiden af et 4 mm farveløst diamantglas, som derved bliver magnetisk og anvendelig som en eksklusiv glasopslagstavle.

Start her - med din egen printfil

Fine Art Giclée papir

Vælg mellem flere lækre typer Hahnemühlepapir, som er garant for syrefri papirkvaliteter i absolut verdensklasse. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk farvemættet og knivskarpt print med minimal kornethed takket være K4 og Multi Size Droplet Technology med en minimal dråbestørrelse på 3,5 pl. De sorte toner er ekstra dybe og mættede takket være 4 forskellige sorte farver. Vores Fine Art Print (også kaldet giclée) leveres fladt pakket i emballage, eller du kan få det monteret på forskellige typer plader (se herover). Se papirtyperne herunder.

Mat Fine Art papir 230 g

Bæredygtigt papir med mat finish. Du får høj kontrast og en skarp opløsning på dette håndplukkede Fine Art papir, som er fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier.

Dit foto printes direkte på Mat Fine Art papir 230g med pigmenteret blæk i 10 farver for et fantastisk farvemættet resultat.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Mat Hahnemühle 210g

Med Mat Hahnemühle 210g får du en lækker mat papirkvalitet til en attraktiv pris. Papiret udmærker sig med en næsten helt glat overflade, mat finish og lys tone, som sikrer en fremragende farvegengivelse og skarpt opløsning, som giver udtryksfulde billeder.

Du kan også vælge at indramme denne papirtype, hvor glas og print gerne må have kontakt.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Silk Hahnemühle 310g

Høj kontrast og fantastisk farvedybde. Med sin silkeblanke let strukturerede overflade er Silk Hahnemühle 310g en af vores absolutte bestsellers fra Hahnemühle og et klassisk valg til især portrætfotos.

Du får et naturligt hvidt papir med en pearl coatning, som styrker papirets modstandsdygtighed over for ridser og fedtfingre.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Glossy Hahnemühle 260g

Med Glossy Hahnemühle 260g får du billedresultater i uovertruffen højglans fotolaboratorie-kvalitet. Papiret er et klassisk inkjet-fotopapir med mikroporøs coatning, men med en bedre stabilitet end de fleste takket være papirets vægt på 260g. Det styrker holdbarheden og sikrer dig et billede, som ikke vil falme i mange år. Ved indramning skal der være luft mellem print og glas, da overfladerne ellers kan klistre sammen.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Giclée print
300 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Følg os