Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her med dit foto

Anvend et af vores motiver

Fine Art Giclée print

Vores Fine Art Giclée print er for dem, der vil have printkvalitet i verdensklasse. Denne printteknologi er derfor elsket af ekstra detaljeorienterede fagfolk, som fotografer og kunstnere. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et knivskarpt printresultat på vores håndplukkede Hahnemühle papirkvaliteter. Farverne er ekstra dybe og mættede og den sorte tone meget detaljeret takket være 4 forskellige sorte blækpatroner. Vi tilbyder at opklæbe printet på forskellige typer plader så som glas, Dibond og Skumplade med eller uden indramning - det færdige produkt leveres klar til ophængning. Kort sagt det optimalet produkt for foto-feinschmeckeren.

Fine Art i glas og ramme

Vi opklæber et 310 g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée print på en plade, som indrammes med en valgfri ramme og 2 mm glas. Vores Giclée print er til feinschmeckeren, som ønsker den ypperste print- og papirkvalitet. Produktet leveres naturligvis klar til ophængning. Hvis du ønsker indramning med passepartout, så kontakt vores kundeservice på post@illux.dk. Passepartout kan laves i alle størrelser og både i sort og hvid.

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Fine Art Giclée Glas

Hvis du ønsker den ultimative skarphed og farvedybde, så skal du vælge vores Fine Art Giclée print. Vi printer med pigmenteret blæk på Hahnemühle fine art papir, der monteres med billedsiden direkte mod den 4 mm farveløse diamantglas. Farverne forstærkes igennem glassets dybde og blanke overflade, og kanterne er poleret, så det fremstår med en lækker finish. På bagsiden er der skjulte beslag, der får glasbilledet til at svæve lidt fra væggen. Det bliver ikke bedre!

Start her - med dit eget foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Aluplade Giclée mat

Et eksklusivt Giclée print fra Hahnemühle, der fremstilles med en lækker mat laminat. Printet opklæbes på en formstabil 3 mm Alu Dibond plade. Pladens sorte kanter ”indrammer” produktet uden brug af en ramme. Aluplade Giclée mat leveres uden ramme, så billedet får et minimalistisk udtryk, og i kraft af de skjulte beslag på bagsiden opnår billedet et svævende udtryk lidt ud fra væggen, hvilket giver en flot gallerieffekt.

Start bestilling her
Start her - med kunst fra vores galleri

Glasopslagstavle

Til vores eksklusive glasopslagstavler bruger vi 4 mm diamantglas af højeste kvalitet. På indersiden monterer vi et Giclée print i bedste kvalitet samt en jernfolie, som gør den eksklusive glasopslagstavle magnetisk. Kanterne på glaspladen er poleret, og opslagstavlen leveres med beslag monteret bagpå samt et vægbeslag, så det er lige til at hænge op. Glasopslagstavlen kan laves med præcis det design du ønsker. Det kan være alt fra et simpelt helfarvet print, til et foto til grafik med en ugeplan eller enden grafik.

Start her - med din egen printfil

Fine Art Giclée papir

Vælg mellem flere lækre typer Hahnemühlepapir, som er garant for syrefri papirkvaliteter i absolut verdensklasse. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk farvemættet og knivskarpt print med minimal kornethed takket være K4 og Multi Size Droplet Technology med en minimal dråbestørrelse på 3,5 pl. De sorte toner er ekstra dybe og mættede takket være 4 forskellige sorte farver. Vores Fine Art Print (også kaldet giclée) leveres fladt pakket i emballage, eller du kan få det monteret på forskellige typer plader (se herover). Se papirtyperne herunder.

Mat Fine Art papir 230 g

Vi har håndplukket et lækkert bæredygtigt 230g fine art papir, som har en mat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk farvemættet og knivskarpt print. Et produkt, som normalt er forbeholdt vores feinsmeckerkunder, men som vi kan tilbyde til en ekstra lav pris, grundet storproduktionsfordele.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Mat Hahnemühle 210g

Mat Hahnemühle 210g er et lækkert mat kunstpapir fra Hahnemühle baseret på naturlige 100% alfa-cellulose syrefri fibre. Papiret har en mat glat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Denne papirtype kan også indrammes med et flot resultat, hvor glas og print gerne må have kontakt.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Silk Hahnemühle 310g

Silk Hahnemühle print 310g er en af vores absolutte bestsellere fra Hahnemühle med sin halvmatte let strukturerede overflade, og papirtypen er et klassisk valg til eksempelvis portrætfotos. Silk Hahnemühle er et hvidt papir, som med dens Pearl coatning er meget modstandsdygtig over for ridser og fedtfingre. Laminering anbefales, hvis der ønskes ekstra slidstyrke overfor sollys, vand og generelt slid, men er ikke et must med dette specifikke papir fra Hahnemühle.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Glossy Hahnemühle 260g

Med dette højglans Hahnemühlepapir opnår du billedresultater i fotografisk laboratorie-kvalitet. Med en vægt på 260 gram har Glossy Giclée print 260g en højere stabilitet end de fleste inkjetfotopapirer, hvilket forbedrer printets holdbarhed og sikrer dig et billede, som ikke falmer i mange år. Ved indramning, skal du være opmærksom på, at der skal være luft mellem print og glas, da overfladerne ellers kan klistre sammen.

Start her - med dit foto
Start her - med kunst fra vores galleri

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Giclée print
300 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Følg os