Illux Art - Fotokunst og grafisk kunst

Vi har under konceptet "Illux Art" samlet nogle af landets bedste designere og grafikere inden for fotokunst og grafisk kunst. Illux art består af motiver, som er specielt udvalgt til at imødekomme dem, der går ekstra meget op i deres boligindretning, og som gerne vil have noget unikt op på væggen, der matcher tidens trends.

 

 

 

1.

Find Illux Art her

2.

Vælg størrelse og materiale

3.

Bestil og modtag inden for 1 uge

Grafisk kunst

Her finder du et unikt grafisk univers, hvor du kan gå på jagt efter lige nøjagtig den stil og de farver som passer til dit rum. Størrelse og printtype kan tilpasses præcist til din væg uanset om du ønsker en standard plakatindramning i 50x70 cm eller et stort akustikdæmpende billede.

Hornsleth

Med sin farverige personlighed og kontroversielle malerier er Kristian Von Hornsleth en af tidens mest succesfulde danske kunstnere. Hos Illux har vi æren af at tilbyde de provokerende værker som indrammede prints i henholdsvis 50x70 cm og 70x100 cm.

Verdenskort

Det er blevet yderst moderne at bruge verdenskort som kunst på væggen. Især verdenskort på plakat er blevet en populær trend, men også verdenskort på lærred, aluplade eller akustikplade giver et rigtig fedt udtryk til rummet.

Fotokunst

Vi har håndplukket en række dygtige kunstnere, der har specialiseret sig i, at skabe smuk og inspirerende fotokunst af meget forskellig art. Du kan skræddersy størrelse og printtype nøjagtigt til dit rum uanset om du ønsker en klassisk indramning eller et stor lærredsbillede.

Kids Art

Hvis du søger kunst og grafik til børneværelset, som er lidt udover det sædvanlige, så se her! Vi har lavet et udpluk af figurer og dyr, som er designet i tidens nuancer og former og som passer ind i ethvert moderne børneværelse.

Mange forskellige rammer

Made in Denmark

Alle produkter produceres på ordre fra vores produktionsfaciliteter i Skanderborg. Vores printmedier og blæk er udviklet specielt til at garantere det flotteste resultat samtidig med at billederne er vandfaste, UV-resistente og lysægte.

Tag et kig i webshoppen og find et stykke Illux Art, lige efter din smag.Tilpas størrelse og indramning til din væg

En del af Illux-konceptet er, at du kan tilpasse det enkelte billede ved selv at vælge den specifikke størrelse og indramning, så det passer nøjagtigt til din væg.

Find dit favoritmotiv, og vælg imellem alt fra plakat til glasprint i størrelser fra 20x20 cm helt op til tapetstørrelser.

Produktionstid

Normal: 5 arbejdsdage
Express: 1-2 arbejdsdage

Fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. 8 dages fuld returret.

Illux Art til erhverv