Kunst skræddersyet til din væg

I vores Art Shop finder du alverdens kunst fra de dygtigste danske og udenlandske designere, kunstnere og fotografer. Her er grafiske motiver, stemningsfyldt fotokunst og designs til børneværelset - kort sagt noget for enhver. Motiverne er udvalgt efter tidens trends, men sortimentet imødekommer også dem, der gerne vil have noget unikt op på væggen.

Konceptet er enkelt: Find din favorit, vælg størrelse og printtype og få leveret dit skræddersyede billede klar til ophængning inden for en uge.

Se mulighederne herunder.

Mere end +1500 kunstmotiver

Udvalget i vores Artshop omfatter over 1.500 forskellige kunstprints fra dygtige kunstnere, der spænder fra det grafiske til stemningsfyldt fotokunst. Du bestemmer selv størrelsen, printtypen og endda indramningen så dit kunstværk passer perfekt til dit hjem eller erhvervslokale.

Sortimentet spænder fra lærredsprint til eksklusiv fine art indramninger og mere specielle printtyper på
– træ
– aluminium
– og akustikdæmpende billeder.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores printmedier og rammer er nøje udvalg og produceret med kærlighed af vores dygtige håndværkere på vores produktion i Skanderborg.

Bestil nemt – med sikker fragt – og 100% tilfredshedsgaranti. 

Grafisk kunst

Udtryksfulde motiver til den moderne indretning

Her finder du et unikt grafisk univers, hvor du kan gå på jagt efter lige nøjagtig den stil og de farver som passer til dit rum. Størrelse og printtype kan tilpasses præcist til din væg uanset om du ønsker en standard plakatindramning i 50x70 cm eller et stort akustikdæmpende billede.

Se alle grafiske kunstværker

Fotokunst

Fotokunst, der skaber stemning

Vi har håndplukket en række dygtige kunstnere, der har specialiseret sig i, at skabe smuk og inspirerende fotokunst af meget forskellig art. Du kan skræddersy størrelse og printtype nøjagtigt til dit rum uanset om du ønsker en klassisk indramning eller et stor lærredsbillede.

Se alle fotokunstværker

Kort

Dekorative grafiske kort

Det er blevet yderst moderne at bruge diverse kort og verdenskort som udsmykning på væggen. Især kort på plakat er blevet en populær trend, men også verdenskort på lærred, aluplade eller akustikplade giver et rigtig fedt udtryk til rummet.

Se alle kort

Hornsleth

Skræddersy dit eget Hornsleth værk

Med sin farverige personlighed og kontroversielle malerier er Kristian Von Hornsleth en af tidens mest succesfulde danske kunstnere. Hos Illux har vi æren af at tilbyde prints af den populære kunst i alverdens størrelser og på alt fra Plakat til Fine art indramning og Akustikdæmpende billeder.

Se al kunst fra Hornsleth

Kids Art

Kunst til børneværelset

Hvis du søger kunst og grafik til børneværelset, som er lidt udover det sædvanlige, så se her! Vi har lavet et udpluk af figurer og dyr, som er designet i tidens nuancer og former og som passer ind i ethvert moderne børneværelse.

Se alle Kids Art motiver

No one is you!

Tilpas størrelse og indramning til din væg

En del af Illux-konceptet er, at du kan tilpasse det enkelte billede ved selv at vælge den specifikke størrelse og indramning, så det passer nøjagtigt til din væg.

Find dit favoritmotiv, og vælg imellem alt fra plakat til glasprint i størrelser fra 20x20 cm helt op til tapetstørrelser.

Fine Art Giclée i glas og ramme

Kunst på fine art papir

Akustikdæmpende kunst

Kunst på alu

Kunst på lærred

Kunst på glas

Kunst til væggen

At få noget rigtig fedt kunst op på væggen i hjemmet eller på kontoret strækker sig langt ud over at tjene et æstetisk og dekorativt formål. Kunst kan nemlig personliggøre et rum og skabe en helt særlig atmosfære. De farver, former, teksturer og budskaber, som kunsten bringer med sig, skaber nemlig rigtig meget identitet. Det giver dig en helt særlig mulighed for at udtrykke dig selv og din stil.

Trends inden for vægkunst

Inden for vægkunst er der altid skiftende trends, der afspejler både kunstneriske strømninger samt skiftende præferencer. Herunder har vi listet nogle af de aktuelle trends, som vi er stødt på

Abstrakt kunst: Abstrakte værker forbliver populære og omfatter et bredt spektrum af både stilarter og teknikker. Fra dristige penselstrøg til mere subtile, strukturerede udtryk, giver abstrakt kunst dig en mulighed for at tilføje energi og stemning til et rum.

Botaniske motiver: Naturen har en fornyet tilstedeværelse i vægkunst, især med botaniske motiver. Alt fra blomster og planter til skovlandskaber og naturlige elementer som blade og grene ses rigtig meget i moderne kunstværker. Det er både afslappende at kigge på og tidsløst i dets design.

Minimalisme: En stærk trend, der fortsætter, er minimalistisk kunst. Enkelte linjer og geometriske former på en neutral farvepalet giver et rent og moderne udtryk, der passer godt til mange indretningsstile.

Disse trends giver dig en idé om, hvad der er populært i øjeblikket, men det vigtigste er altid at vælge kunst, der både taler til din personlige smag og samtidig fungerer godt med dit hjem eller kontors indretningsstil. Vi er klar til at rådgive dig i det rette valg af kunst.

Sådan vælger du kunst til din væg

Ud over at tilføje visuel appel kan kunst også påvirke den måde, vi opfatter og bruger rummet på. Et stort maleri kan fungere som et fokuspunkt, der trækker opmærksomheden mod sig, mens mindre værker kan skabe en følelse af intimitet og detaljeorientering. Desuden kan kunst hjælpe med at skabe forskellige miljøer afhængigt af valget af værker. For eksempel kan abstrakt kunst give en følelse af dynamik og bevægelse, mens mere traditionelle landskabsmalerier kan tilføre ro og harmoni.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Har du spørgsmål til indpakning, fragt eller levering? Find svaret her

Gratis salgsplatform for kunstnere

Uanset om du er en ny eller etableret kunstner, kan du hos Illux få en gratis salgsplatform, hvor du kan eksponere og sælge din kunst.

Vi varetager alt fra print og indramning til forsendelse, så du i stedet kan fokusere på det, du elsker – at skabe mere kunst.

Læs mere om dine muligheder

Følg os