Full-service print og indramning for fotografer

Få mere tid og overskud til dine kreative kernekompetencer med Illux som samarbejdspartner. Vi er din totalleverandør, der håndterer alt fra print og indramning til levering direkte til dine kunder med "private label". Uanset om du ønsker nem online bestilling af et bredt udvalg af produkter eller rådgivning i specialløsninger, så er vores tilgang den samme; at sikre en tryg og strømlinet proces fra første kontakt til færdigt produkt eksekveret i markedets bedste kvalitet. 

+1200 fotografer har allerede fået en lidt enklere hverdag med vores fleksible håndtering. Skal vi også spare dig for tid? Kontakt os på post@illux.dk.

For portræt- og bryllupsfotografen

Personlig rabataftale og nem bestilling

Som portræt- eller bryllupsfotograf kan du få en full-service løsning, hvor vi printer, indrammer, pakker og sender direkte til din slutkunde med dig som afsender. Kort sagt; Du leverer filerne og så klarer vi resten.

Med din personlige konto kan du få glæde af personlige rabatter, overblik over dine ordrer og endnu lettere bestilling.

Læs mere om dine fordele

For kunstfotografen

Bredt produktudvalg i dansk kvalitet

Fotoudstillinger, udsmykning af lokaler, print, pakning og forsendelse direkte til dine kunder. Uanset hvilken opgave du står over for, kan vi hjælpe dig med at komme i mål.

Du får et personligt kundelogin, hvor du kan få glæde af personlige rabatter, oversigt over dine ordre samt hurtig og nem bestilling.

Læs mere om dine fordele

Udvalgte produkter

Akustikprint

Glasprint

Aluprint

Lærredsprint

Fine Art i glas og ramme

Fine Art Giclée print

Plakat- og papirprint

Aluplade Giclée Mat

Det synes vores kunder

Har du brug for en specialløsning?

Du kan bestille et bredt udvalg af kvalitetsprodukter online, men finder du ikke det, du søger, skal du ikke tøve med at kontakte os for en specialløsning

Vi har gennem mere end 15 år samarbejdet med en lang række fotografer og fotokunstnere om at udtænke og producere kreative specialløsninger, der både imponerer og fungerer. Kreative ideer skal nemlig ikke kun leve på papiret, men også i praksis. Vi kender faldgruberne, tænker ud af boksen og sammen med dig, finder vi frem til den helt rigtige løsning, der løfter dine billeder til et helt nyt niveau. 

Har du en vision, som vi sammen skal gøre til virkelig? Så skriv til os på post@illux.dk eller ring på (+45) 70 25 08 12. 

Af specialløsninger kan vi blandt andet tilbyde:

  • Specialglas som f.eks. Artglas og Museumsglas
  • Passepartout
  • Afstandslister
  • Alverdens rammer

Gratis salgsplatform for fotokunstnere

Vil du ud over rampen med din kunst? Uanset om du er en ny eller etableret kunstner, kan du hos Illux få en gratis salgsplatform, hvor du kan eksponere og sælge din kunst.

Vi varetager alt fra print og indramning til forsendelse, så du i stedet kan fokusere på det, du elsker – at skabe mere kunst.

Læs mere om dine muligheder

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning
150-300 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Følg os