Collage – Personlig fotocollage

Hvis du går op i boligindretning og selv vil have indflydelse på, hvordan din vægudsmykning skal se ud, er en personlig fotocollage den oplagte løsning.

Ud fra dine ideer og personlige fotos, sammensætter vores kreative og erfarne designere en personlig fotocollage, der passer perfekt til dit hjem og din personlige stil. Når du har godkendt din personlige collage, printer vi den på et eksklusivt lærred eller på en rå plade i præcis den størrelse, du ønsker.

Bryllupscollage inspiration

Familiecollage inspiration

Andre collager inspiration

Collage til erhverv

Sådan bestiller du

Bestilling af personlig collage er hurtigt og nemt.

  1. Åben collage-bestiling HER
  2. Upload de fotos/tegninger du ønsker i collagen.
  3. Skriv ønsker til collagens design (farver, tekst osv.)
  4. Vælg ønsket størrelse, printtype og eventuelt ramme.

Efter betaling modtager du et udkast af dit collagedesign, som du kan godkende, inden vi starter produktionen af collagen.

Print & indramning

Lærred

Aluplade

Aluplade med ramme

Glas

Akustikplade

Plakat

Tapet

Collage printet i den bedste kvalitet

Vi specialfremstiller din collage i vores private produktionsfaciliteter og arbejder udelukkende med markedets bedste materialer – på den måde sikrer vi dig den højeste kvalitet, så du kan få glæde af din collage i mange, mange år. Collagen er nem at holde, falmer ikke i sollys og er 100% vandfast, så du kan nemt rengøre den med vand og sæbe.

Priser

Design: 300 kr pr. foto
+ 1200 kr i opstart.

Produktion: Se størrelser og printtyper her

Priseksempel: Lærred på blindramme i 60x90 cm med 3 fotos: 2947 kr.

Leveringstid

Du modtager et udkast indenfor 5 arbejdsdage. Når du har godkendt designet, sender vi din collage indenfor 5 arbejdsdage (glas 5-10 arbejdsdage).

Ekspress-produktion: vi sender billedet 1 - 2 arbejdsdage efter at designet er godkendt (vælges ved betaling).

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video).

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Fragtpriser
GLS pakkeshop og erhvervspakke: 59,-
Postnord: 89,-
Danske fragtmænd: 150,-

Hvis uheldet er ude
Undersøg straks ved modtagelse om emballagen har synlige skader/slag/trykmærker. Pak venligst billedet ud, og undersøg om det har taget skade. Hvis billedet er transportskadet skal fragtmanden tage pakken med retur, og du bedes herefter kontakte os herom på post@illux.dk.

Tilfredshedsgaranti
Du har 14 dages fuld returret, når du handler hos Illux.

Følg os

SPØRGSMÅL?

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål, som vi modtager om fotocollager - blandt andet spørgsmål om designpris, korrektur og printtype til din fotocollage. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Telefonisk
Mandag-torsdag 08-16
Fredag 08-15.30

(+45) 70 25 08 12

Eller send os en mail post@illux.dk

FAQ

Ud over at du slipper for at begrænse dig til et enkelt motiv, kan du med en fotocollage i højere grad genskabe stemningen fra familieferien eller brylluppet. Med flere fotos af forskellige oplevelser fra rejsen eller flere af højdepunkterne fra jeres store dag, får man nemlig et mere nuanceret og stemningsfuldt billede af begivenheden.

En fotocollage er også ekstra personlig, da man med farver og tekst kan sætte sit helt eget præg på collagen, og gøre den til et flot kunstværk. Teksten kan for eksempel være en livsfilosofi, man gerne vil efterleve, en betydningsfuld dato eller tankevækkende citater, som inspirerer og vækker glæde.

Der findes forskellige gratis programmer på nettet, hvor man kan lave sin egen fotocollage. Eksempelvis tilbyder designsiden Canva et ’Photo Collage’ layout, hvor du selv kan uploade og indsætte dine egne fotos. Her kan du både anvende skabeloner, der er designet til formålet, eller selv lege med opsætningen på en blank side.

Vær opmærksom på, at du hos Canva selv kan vælge, hvor mange pixels, der er i dit billede. Vi anbefaler minimum 1000 pixels pr. 60 cm. Så hvis du for eksempel ønsker en størrelse på 120x120 cm skal du vælge minimum 2000x2000 pixels hos Canva.

Når du selv laver din fotocollage med et gratis designprogram, som eksempelvis Canva, vil du højst sandsynligt opleve begrænsninger i forhold til fotocollagens udtryk, som ofte fremstår meget firkantet og endimensionelt. Vil du gerne have et mere dynamisk, kreativt og lækkert udtryk med flere dimensioner i din fotocollage, så kan du få hjælp hos Illux. Hos os bliver din fotocollage nemlig designet ud fra dine ideer og ønsker af vores professionelle og erfarne grafiker, som er ekspert i at sammensætte farver og designs, og har langt flere og bedre værktøjer til rådighed.

Det er selvfølgelig ikke umuligt selv at lave en unik fotocollage, men der er mange elementer, såsom farvevalg og stilarter, at tage højde for, og dit resultat afhænger derfor i høj grad af hvor meget tid og erfaring du har, samt hvilket designprogram du har til rådighed. Resultatet af din fotocollage vil naturligvis blive herefter, mens du hos os er sikker på at få et flot resultat, som lever op til dine forventninger. Ved at kunne spare med en professionel designer er du sikret flere muligheder i forhold til designet, og det giver dig dermed også en større indflydelse på det visuelle udtryk.

Kom i gang med din fotocollage her

Designprisen er 1200 kr. i opstart + 300 kr. pr. billede, som skal med i collagen.

Vores grafiker ligger mange timer i at lave en personlig fotocollage med et unikt design, og vi vil derfor gerne sikre os kundens seriøsitet, inden vi går i gang. Men du har som kunde naturligvis mulighed for at komme med rettelser til vores udkast, så du er sikker på at få det, lige som du vil have det.

Vi giver 3 gratis korrekturer med i prisen.    

Vi kan printe din fotocollage på mange typer af materialer, såsom lærred, plakat eller akustikplade. Om du er til fotocollage på  lærred med en struktureret overflade eller det klassiske plakat format i glas og ramme, er et spørgsmål om smag. Det er derfor individuelt, hvilken printtype man bør vælg til sin fotocollage. Generelt er vores lærredsprint et populært valg til fotocollage, mens akustikpladen kan anbefales, hvis du samtidig gerne vil forbedre akustikken i rummet med din fotocollage.

Læs mere om de enkelte printtyper