Handelsbetingelser

Vigtigt angående din fortrydelsesret
Vær opmærksom på, at din 14 dages fortrydelsesret ikke gælder ved kundetilpassede produkter, som de fleste af produkterne ved Illux er. Illux har dog alligevel valgt, at give dig 8 dages fuld returret, da vi ikke er i tvivl om produktets høje kvalitet. Se punktet: ”Fortrydelsesret” i dette dokument.
Se forbrugeraftaleloven § 18, stk. 4.

Oplysninger om Illux.dk
Illux ApS
Godthåbsvej 27
DK-8660 Skanderborg
Danmark

Telefon: +45 70 25 08 12
E-mail: post@illux.dk

CVR-nr.: 29 40 46 31

Bank: Vestjysk Bank
Reg.: 7604
Kontonr.: 0001451352

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for Illux ApS.

Bestilling
Alle priser vises i DKK, og er inklusiv moms. Prisen for fragt vises, når du går til kassen.
Når du bestiller produkter på www.illux.dk, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en ordrebekræftelse fra Illux.dk. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse. Du skal være fyldt 18 år for at handle på illux.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling
Du har følgende 2 muligheder for betaling:

  1. Betalingskort (debit- og kreditkort): Vi modtager følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa-electron, Mastercard, VISA og JBC.
  2. Bankoverførsel: (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen) Efter bestilling sender vi et indbetalingskort til dig, som du kan betale med netbank. Varen sættes i produktion når betalingen er registreret.

Sikkerhed
Betales der med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Illux.dk eller andre har mulighed for at læse oplysningerne.

Ved standardvarer, som wallstickers og tapet, trækkes beløbet, når varerne sendes fra Illux.dk
Ved kundetilpassede produkter, som "Dit foto", "Din collage", "Din PopArt", "Fototapet" og "Illux-art", trækkes beløbet, når produktionen eller designet startes. Send aldrig penge til Illux.dk pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til Illux.dk pr. brev.

Behandling af personoplysninger

Når du foretager et køb, registrerer vi dine personoplysninger i vores system.

Vi passer naturligvis på dine oplysninger, og behandler dem i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven. Hvis du vil vide mere, om vores behandling af dine personoplysninger, så har vi beskrevet vores retningslinjer i en privatlivspolitik her på hjemmesiden.

Levering
Den normale leveringstid for produkter i følgende produktkategorier: Illux Art, Dit Foto, og Tapet er ca. 5 arbejdsdage. For produktgrupperne Din PopArt og Din Collage afhænger leveringstiden af, hvor hurtig designet godkendes af dig. Den normale leveringstid for Din PopArt og Din Collage er ca. 10 arbejdsdage. For Wallstickers er leveringstiden 1 til 3 arbejdsdage. Ønskes den præcise dato kan Illux.dk kontaktes telefonisk på 70 25 08 12 eller på mail, post@illux.dk.

Ved billeder mindre end 110 x 160 cm kan man vælge mellem GLS eller Post Danmark til udbringning. Ved billeder større end 110 x 160 cm sker forsendelsen med Danske Fragtmænd A/S.

Ønskes levering til udlandet, vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift for Illux.dk. Du vil altid blive oplyst denne pris inden vi starter produktionen af det bestilte produkt, og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker, at gennemfører ordren.

Forsinkelser
Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han af Illux har fået tilkendegivelse om at dette kan overholdes.Transportskade
Undersøg straks ved modtagelsen om emballagen har synlige skader. Hvis varen er transportskadet, kvittér da IKKE for modtagelsen. Fragtmanden skal tage pakken med retur, og du bedes herefter kontakte os omkring dette. Hvis du først opdager skaden på varen efter kvittering, skal du straks henvende dig til os med dokumentation for skaden. Herunder skaden på både produktet og emballagen. Sørg altid for at gemme emballagen til sagen er afgjort.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb. Ved bestilling af wallstickers gælder forbrugeraftalelovens §18 hvilket giver dig 14 dages fuld returret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen.

Produktgrupperne Illux.dk, Tapet, Dit Foto, Din Collage, Din PopArt, der alle bliver specialfremstillet, er der lovmæssigt kun fortrydelsesret på indtil produktionen påbegyndes. Illux har alligevel valgt at give 8 dages returret på disse varer. Hvis du benytter dig af returretten, får du refunderet beløbet svarende til selve produktionen, herunder print og indramning, men der er ingen returret på selve designudarbejdelsen.

Forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4.
Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning.

Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende sker for at skade Illux.dk. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returnering

  • Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. I tilfælde af, at du ønsker pengene retur, skal vi også bruge registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer) på den konto, som pengene skal overføres til.
  • Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 5 arbejdsdage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.
  • Ved returnering af varer, betaler du selv for forsendelsen.
  • Returvarer skal pakkes forsvarlig ind. Beskadigede returvarer, der modtages af Illux, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen.

Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Reklamation
Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Illux, eller på anden måde er umulig.

Indlevering af eget motiv
Hvis du ønsker, at få produceret et motiv leveret af dig, er det dit eget ansvar, at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale. Illux.dk har intet ansvar for manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager Illux sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende hjemmel, til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder du Illux skadesløs for et sådan ansvar.

  • Illux.dk forbeholder sig retten til ikke, at producere dine motiver såfremt Illux.dk er i tvivl, om det strider mod lovgivning, eller kan virke stødende for nogen.
  • Illux.dk forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver såfremt, det af Illux.dk vurderes, til at være i for dårlig kvalitet.
  • Indleveret materiale vil ikke blive set af andre end medarbejdere hos Illux.dk og evt. underleverandører, til Illux.dk, uden dit samtykke.

Ophavsret
Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Illux ApS eller virksomhedens tilknyttede fotografer, designere og kunstnere. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden Illux.dk’s tilladelse.

Billeder leveret af Illux.dk må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden Illux.dk’s tilladelse.

Gavekort
Vi tillader ikke køb af et gavekort med et gavekort. Hvis man alligevel gør dette vil vi annullere købet og informere kunden om dette.

Cookies
På Illux.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Illux.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Illux.dk.

Gældende fra 2013-04-04