Skræddersyet koncept til den grafiske kunstner

Få mere tid til at udfolde dine grafiske kompetencer med Illux som samarbejdspartner. Gennem mere end 15 år har vi samarbejdet med en lange række grafiske kunstnere om at levere print- og indramningsløsninger i en kvalitet, der lever op til de kreative ambitioner og det visuelle indhold.

Med afsæt i vores erfaringer har vi udviklet et skræddersyet plakatkoncept samt en fleksibel aftale, der kan tilpasses dine behov. Så hvad end du søger en leverandør af plakatprint i skifteramme eller et bredt produktudvalg i højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted. 

Mangler du en totalleverandør, der kan håndtere alt fra bestilling til levering? Så kontakt os via formularen på denne side eller på post@illux.dk for et samarbejde.

Vil du være et del af Art Shoppen?

Uanset om du er en ny eller etableret kunstner, kan du hos Illux få en gratis salgsplatform, hvor du kan eksponere og sælge din kunst. Vi varetager alt fra print og indramning til forsendelse, så du i stedet kan fokusere på det, du elsker – at skabe mere kunst.

Læs mere om mulighederne for en gratis salgsplatform

Videresælger du din kunst på plakat?

Du får høj kvalitet til en fast lav pris, når du får printet og indrammet dine plakatdesigns hos os. Vi tilbyder plakatprint i en traditionel skifteramme, men i en kvalitet der er alt andet. Dine motiver printes nemlig på et håndplukket 230g Fine Art papir og indrammes i en håndlavet rammet med ægte glas. 

Se mere om plakatkonceptet her

Kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Udfyld formularen og modtag et tilbud.

Udvalgte produkter

Plakatkunst på Mat Fine Art 230g

Fine Art Glas

Fine Art i glas og ramme

Akustikdæmpende billede med ramme

Lærred med svæveramme

Lærred på 18 mm blindramme

Print på hvid aluplade

Aluplade Giclée mat

Rammer i gallerikvalitet

Som en elegant afrunding på dit kunstværk kan du få det indrammet i en af vores kvalitetsrammer, der produceres med rigtige trælister og ægte glas i vores indramningsværksted i Skanderborg. 

Rammer i vores standardsortiment kan bestilles online, men finder du ikke det, du søger, kan vi fremstille den helt rigtige type til din kunst. F.eks. kan vi tilbyde Artglas, Museumsglas og afstandslister til dit billede. 

Dine fordele

Nem og tryg bestilling

Få mere tid til dine kreative kompetencer med os som samarbejdspartner. Vi klarer alt fra print til forsendelse og har gjort bestillingen enkel med vores online bestillingssystem.

Du kan også få et personligt kundelogin, som gør bestillingen endnu lettere og overblikket over alle dine ordrer større. Foretrækker du at sende dine filer via mail eller WeTransfer, er du også velkommen til det. 

 

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Fragtpriser
GLS pakkeshop og erhvervspakke: 59,-
Postnord: 89,-
Danske fragtmænd: 150,-

Levering direkte til din kunde med private label

Skal dine kunstværker sendes direkte til dine kunder, behøver de selvfølgelig ikke at vide, hvem der har hjulpet dig med produktionen. Vi sender gerne dine ordrer med private label, så du fremgår som afsenderen.

Billederne indpakkes naturligvis også i neutral indpakning uden faktura eller andet, der kunne antyde, at vi har haft en finger med i spillet.

Sikker indpakning og forsendelse til hele Europa

Dine billeder indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video). Skulle uheldet dog mod forventning være ude, håndterer vi naturligvis reklamationen og producerer et nyt billede til dig kvit og frit.

Ved bestilling kan du vælge levering til hele EU, men vi kan også hjælpe med forsendelse til resten af verden, hvis du kontakter os på post@illux.dk.

Læs mere om indpakning, fragt og levering

Individuel rabataftale

Uanset om du er førstegangskøber eller kunde gennem mange år, har behov for én specialløsning eller løbende produktion af billeder til videresalg, så kan vi tilbyde dig en attraktiv pris.

Send os en mail om det, du har brug for på post@illux.dk, og så laver vi et tilbud til dig.

Dansk produceret med omtanke for miljøet

Som virksomhed med en stor egenproduktion, er vi bevidste om vores ansvar for at passe på naturens ressourcer. Vi arbejder med forskellige bæredygtige initiativer og producerer dine produkter med respekt for miljø, arbejdsvilkår og dansk håndværk.

Vi er FSC-certificerede, og du kan derfor også bestille FSC-mærkede produkter ved at kontakte os på post@illux.dk. 

Det synes vores kunder

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning
150-300 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Følg os