Bredt kvalitetssortiment for kunstfotografer

Om du står over for en fotoudstilling eller udsmykningsopgave, så byder vi os til som din faste samarbejdspartner, der kan printe, indramme, pakke og sende din kunst direkte til dine kunder. Gennem mere end 15 år har vi samarbejdet med en lang række kunstfotografer om at levere print- og indramningsløsninger i en kvalitet, der lever op til de kreative ambitioner og det visuelle indhold.

Vores service og produkter er lige så forskellige som vores kunder. Vi kan rådgive dig i originale specialløsninger eller sørge for en kort og smidig proces fra din onlinebestilling er lagt, til din kunde står med kunstværket i hånden. Kort sagt indtræder vi der, hvor du har brug for det.

Har du en udstillings- eller udsmykningsopgave?

Skal du udstille din fotokunst eller udsmykke en virksomhed, kan vi hjælpe dig fra idé til fernisering. Vi kan rådgive i materialer, der understøtter dine visuelle budskaber, og printe, pakke og forsende de færdige værker direkte til slutdestinationen.

Det er en kunst, vi har praktiskeret i mere end 15 år, hvor vi har samarbejdet med en bred pallette af kunstfotografer om at udtænke og udføre utraditionelle løsninger med alt fra lys til skæve former og unikke materialer. 

Kontakt os via vores formular

Din fotokunst i vores online Art Shop?

Uanset om du er en ny eller etableret kunstner, kan du hos Illux få en gratis salgsplatform, hvor du kan eksponere og sælge din kunst. Vi varetager alt fra print og indramning til forsendelse, så du i stedet kan fokusere på det, du elsker – at skabe mere fotokunst.

Læs mere om dine muligheder

Kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Udfyld formularen og modtag et tilbud.

Udvalgte produkter

Mat Fine Art papir 230g

Fine Art Silk Giclée 310g

Fine Art Glas

Fine Art i glas og ramme

Akustikdæmpende billede med ramme

Print på hvid aluplade

Aluplade Giclée mat

Print på birkefinér

Rammer i gallerikvalitet

Som en elegant afrunding på dit kunstværk kan du få det indrammet i en af vores lækre rammer, der alle produceres med rigtige trælister og ægte glas i vores indramningsværksted i Skanderborg. 

Rammer i vores standardsortiment kan bestilles online, men finder du ikke det, du søger, kan vi fremstille den helt rigtige type til dig og din fotokunst. F.eks. kan vi tilbyde Artglas, Museumsglas og afstandslister til dit billede. 

Dine fordele

Nem og tryg bestilling

Få mere tid til dine kernekompetencer med os som samarbejdspartner. Vi klarer alt fra print til forsendelse og har gjort bestillingen enkel med vores online bestillingssystem.

Du kan også få et personligt kundelogin, som gør bestillingen endnu lettere og overblikket over alle dine ordrer større. Foretrækker du at sende dine filer via mail eller WeTransfer, er du også velkommen til det. 

 

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Fragtpriser
GLS pakkeshop og erhvervspakke: 59,-
Postnord: 89,-
Danske fragtmænd: 150,-

Levering direkte til din kunde med private label

Skal dine kunstværker sendes direkte til dine kunder, behøver de selvfølgelig ikke at vide, hvem der har hjulpet dig med produktionen. Vi sender gerne dine ordrer med private label, så du fremgår som afsenderen.

Billederne indpakkes naturligvis også i neutral indpakning uden faktura eller andet, der kunne antyde, at vi har haft en finger med i spillet.

Sikker indpakning og forsendelse til hele Europa

Dine billeder indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video). Skulle uheldet dog mod forventning være ude, håndterer vi naturligvis reklamationen og producerer et nyt billede til dig kvit og frit.

Ved bestilling kan du vælge levering til hele EU, men vi kan også hjælpe med forsendelse til resten af verden, hvis du kontakter os på post@illux.dk.

Læs mere om indpakning, fragt og levering

Individuel rabataftale

Uanset om du er førstegangskøber eller kunde gennem mange år, har behov for én specialløsning eller løbende produktion af billeder til videresalg, så kan vi tilbyde dig en attraktiv pris.

Udfyld formularen, og så laver vi et tilbud til dig

Dansk produceret med omtanke for miljøet

Som virksomhed med en stor egenproduktion, er vi bevidste om vores ansvar for at passe på naturens ressourcer. Vi arbejder med forskellige bæredygtige initiativer og producerer dine produkter med respekt for miljø, arbejdsvilkår og dansk håndværk.

Vi er FSC-certificerede, og du kan derfor også bestille FSC-mærkede produkter ved at kontakte os på post@illux.dk.

Det synes vores kunder

Jeg kan varmt anbefale Illux som leverandør på print. Jeg har fået en fantastisk service fra ende til anden helt fra bestilling til afhentning og levering. Der er ingen tvivl om at Illux nu er mit fortrukne firma til print og vægudsmykninger.

– Jonas Mann

Cases

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning
150-300 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Følg os

Jeg kan varmt anbefale Illux som leverandør på print. Jeg har fået en fantastisk service fra ende til anden helt fra bestilling til afhentning og levering. Der er ingen tvivl om at Illux nu er mit fortrukne firma til print og vægudsmykninger.

– Jonas Mann