Få favorable fordele som portræt- eller bryllupsfotograf

Hvad end du tager portrætbilleder, skolefotos eller foreviger bryllupsdagen, så tilbydes du en full-service løsning, hvor vi printer, indrammer, pakker og sender direkte til din slutkunde med dig som afsender. Kort sagt; Du leverer filerne og så klarer vi resten.

Lyder det godt? Kontakt os via vores formular for at høre mere om vores fotografaftale. Med den får du glæde af personlige rabatter, overblik over dine ordrer og endnu lettere bestilling.

Kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Udfyld formularen og modtag et tilbud.

Udvalgte produkter

Mat Fine Art 230g

Silk Giclée 310g

Fine Art glas

Fine Art i glas og ramme

Print på hvid alu

Aluplade Giclée mat

Lærredsprint

Akustikbillede med ramme

Vælg mellem flere rammer

Skal dit billede have en elegant afrunding, kan det indrammes i en af vores håndlavede rammer. Alle rammer produceres i vores indramningsværksted i Skanderborg, hvor vi udelukkende bruger rigtige trælister og ægte glas.

Du kan bestille rammer fra standardsortimentet online, men har du specielle ønsker, kan vi fremstille den helt rigtige type til dig.

Se standardsortimentet her

Dine fordele

Nem og tryg bestilling

Få mere tid til dine fotografiske kernekompetencer med os som samarbejdspartner. Vi klarer alt fra print til forsendelse og har gjort bestillingen enkel med vores online bestillingssystem.

Du kan også få et personligt kundelogin, som gør bestillingen endnu lettere og overblikket over alle dine ordrer større. Foretrækker du at sende dine filer via mail eller WeTransfer, er du også velkommen til det.

Produktionstid
Normal 5 arbejdsdage (230 g papir kun 1 dag): 0,-
Normal Express 3 arbejdsdage: 300,-
Super Express 2 arbejdsdage: 500,-

Fragtpriser
GLS pakkeshop og erhvervspakke: 59,-
Postnord: 89,-
Danske fragtmænd: 150,-

Levering direkte til din kunde med private label 

Skal dine fotos sendes direkte til dine kunder, behøver de selvfølgelig ikke at vide, hvem der har hjulpet dig med produktionen. Vi sender gerne dine ordrer med private label, så du fremgår som afsenderen.

Billederne indpakkes naturligvis også i neutral indpakning uden faktura eller andet, der kunne antyde, at vi har haft en finger med i spillet.

Sikker indpakning og forsendelse til hele Europa

Dit billede indpakkes i vores specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden (se video). Skulle uheldet mod forventning være ude, håndterer vi naturligvis reklamationen og producerer et nyt billede til dig kvit og frit.

Ved bestilling kan du vælge levering til hele EU, men vi kan også hjælpe med forsendelse til resten af verden, hvis du kontakter os på post@illux.dk.

Læs mere om indpakning, fragt og levering

Individuel rabataftale

Uanset om du er førstegangskøber eller kunde gennem mange år, har behov for én specialløsning eller løbende produktion af billeder til videresalg, så kan vi tilbyde dig en attraktiv pris.

Udfyld formularen, og så laver vi et tilbud til dig.

Dansk produceret med omtanke for miljøet

Som virksomhed med en stor egenproduktion, er vi bevidste om vores ansvar for at passe på naturens ressourcer. Vi arbejder med forskellige bæredygtige initiativer og producerer dine produkter med respekt for miljø, arbejdsvilkår og dansk håndværk.

Vi er FSC-certificerede, og du kan derfor også bestille FSC-mærkede produkter ved at kontakte os på post@illux.dk.

Det synes vores kunder

De er super gode til at rykke på hasteopgaver og er yderst hjælpsomme og profesionelle i kommunikation samt levering. Jeg kan på det varmest anbefale Illux!

– Tola Poulsen

Cases

Hvor stort kan mit billede blive?

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 7 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000x3000 pixels. Max for dette er derved 240x180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning
150-300 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.

Følg os

De er super gode til at rykke på hasteopgaver og er yderst hjælpsomme og profesionelle i kommunikation samt levering. Jeg kan på det varmest anbefale Illux!

– Tola Poulsen